anladım:) birde filim tavsiye edinde tam olsun hehe:))
birlikte izle güzel olur bide şarap kırmızı cumartesi pamukkale yada kayra ossun sonra film bitmez zati...
tamam sanada ....önce sana aysho getircem eşin görsün üsütünde aysho felan bırakmaz zatii...cilveyede gerek kalmaz duymaz seni.. sağır edio adamları odaklanıolar o şiirin şeylere..
Valla fil şuan aklıma gelmiyorda dün cnbc-e ' de game of thrones diye bir dizi var daha yeni başladı dün 2. bölümüydü orda yeni evlenen bir kz vardı ona başka bir kadın anlattı bu işin inceliklerini 2. bölümde var yani izlemek isteyenlere duyrulur
ahlaksız tekliff ossun iyi süper...yada teklie yada 20 günde erkek nası tavlanır evet süper bunları izle...
miray yine başladın üçer beşer mesaj yollamayaaa
hımss hemen bakayım netten :))) teşekkürler şekerim.
geyik yapimm dedim sana cilvenin kitabını alcam söz...
İlk yarısından sonra o kısım galiba tam hatırlamıyorum ama öyle olması lazım... Benim dizim o severek takip ediyorum
offf gidiommm ben:2:
kıslar çıkıyorum ben mesai bitene kadar bitirmem gereken işler var onları bir bitireyim görüşürüz yarın muckssss hepinize
:)))) "...cumartesi pamukkale yada kayra ossun sonra film bitmez zati" bu kısmı anlamadımDD
hem ben şarap hehe eve içki sokmayanlardanım yawss onun yerine başka bir alternatif bulsak:))
kız onun nette satışı olsa hayatta kaçırmm orda bayisimi var oyshonun...
burda komtende falan çok sünepe şeyler varr almıyroum o yüzden..
O fılmı gecen ısledımmm ama esle ızlencek bısıy degel yalnız ızlencek bıseyyy o acık yawwww ondan once spartakus vardı oda oleydıı
ya ben dizi takip edemiyorum .. kaçta başıorr...
nereye bacım
nereye şekerim ne oldu kızzz