Kokoşş Hatunlar Kulübü

birlikte izle güzel olur bide şarap kırmızı cumartesi pamukkale yada kayra ossun sonra film bitmez zati...

:)))) "...cumartesi pamukkale yada kayra ossun sonra film bitmez zati" bu kısmı anlamadımDD
hem ben şarap hehe eve içki sokmayanlardanım yawss onun yerine başka bir alternatif bulsak:))

tamam sanada ....önce sana aysho getircem eşin görsün üsütünde aysho felan bırakmaz zatii...cilveyede gerek kalmaz duymaz seni.. sağır edio adamları odaklanıolar o şiirin şeylere..

kız onun nette satışı olsa hayatta kaçırmm orda bayisimi var oyshonun...

burda komtende falan çok sünepe şeyler varr almıyroum o yüzden..

hımss hemen bakayım netten :))) teşekkürler şekerim.

ahlaksız tekliff ossun iyi süper...yada teklie yada 20 günde erkek nası tavlanır evet süper bunları izle...

anam ikisinide izledim :)) ama aklımda hiçbirşey yok inceliklerle ilgili demekk ben çok saf kalmışımDDDD tekrar izleyeyim yaws şöyle alıcı gözüyle

O fılmı gecen ısledımmm ama esle ızlencek bısıy degel yalnız ızlencek bıseyyy o acık yawwww ondan once spartakus vardı oda oleydıı

Kıslar çıkıyorum ben mesai bitene kadar bitirmem gereken işler var onları bir bitireyim görüşürüz yarın muckssss hepinize

:)))) "...cumartesi pamukkale yada kayra ossun sonra film bitmez zati" bu kısmı anlamadımDD
hem ben şarap hehe eve içki sokmayanlardanım yawss onun yerine başka bir alternatif bulsak:))

hımmm ozman baklava al yanınada kola onu yesin fıstıklııı...film izlerken azcuk yanaş tabee uzaktan izlme uyus olurum öle izliinlere...

erkekler çok yılışıkta sevmez az ve öz yeri gelince cilve yeri gelince afra tafra yapcan öle herşei hemen kabullenmicen bazen senin istediğin olcak olmadımı küsce sürüncek....

O fılmı gecen ısledımmm ama esle ızlencek bısıy degel yalnız ızlencek bıseyyy o acık yawwww ondan once spartakus vardı oda oleydıı

ya ben dizi takip edemiyorum .. kaçta başıorr...

Biz eşimle izliyoruz
Bende pek dizi takip etmem ama bu diziyi izliyorum genelde yabancılara takılıyorum pazar 23:00 yeni bölüm ama bazı akşamlar tekrarı var cnbc takip ederssen yakalarsın. Daha 2. bölüm yayınlandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…