Kıslar çıkıyorum ben mesai bitene kadar bitirmem gereken işler var onları bir bitireyim görüşürüz yarın muckssss hepinize
mesaim bitti evime gidiyom evden çarşıya gitcem çarşıdan düğün evine gitcem işin yoksa oyna durrr,
hımmm ozman baklava al yanınada kola onu yesin fıstıklııı...film izlerken azcuk yanaş tabee uzaktan izlme uyus olurum öle izliinlere...
erkekler çok yılışıkta sevmez az ve öz yeri gelince cilve yeri gelince afra tafra yapcan öle herşei hemen kabullenmicen bazen senin istediğin olcak olmadımı küsce
sürüncek....
kızlar dediğiniz sütlü muzlu fındıklı şeyi yaptım bide üsütüne balda döktüm çırptımm mikserle valla süper oldu kremalı gibi köpüklü oldu canım çekti birazını ben içtim napiim tutamadım kendimi...ama koca bardak ayırdım eşime yarında yapcam..ne güzelmiş tadı öle yaa kendime de yapım bugün yapmıım yoksa adamı rahat bırakmam..yazım die girdim hepinize attlı rüyalar kocişiniziii çok sevin emi... :127:
bugun migrosa gidiyorum..
ve bebak acıbadem sütü ve nemlendiricisini alıorum kullanıorumm..
yorumlarını okudum..
birde ben deneyim bakalım...
tavsiye eden arkadaşımıza tşkk ederimmm
bugun migrosa gidiyorum..
ve bebak acıbadem sütü ve nemlendiricisini alıorum kullanıorumm..
yorumlarını okudum..
birde ben deneyim bakalım...
tavsiye eden arkadaşımıza tşkk ederimmm
al canım al hiç bekleme.Ama sütle nemlendiriciyi aynı anda kullanma.Akşam temzile cildini zaten yumuşacık olur sabah da nemlendiriciyi sürersin.
günaydın size pasta yaptımmmm bide çayyy afiyet ossun kokoşlarımaaa
Eki Görüntüle 263674 Eki Görüntüle 263675
kızz migrosta varmı bende alayım yaa?
esma nerde çalışşyosun cnm ne iş yapıyosun...
cnmm ben özel bir şirkette muhasebedeyım...
ön muhasebe.. ara ara resmi muhasebe...işin durumuna göre..
sevindim canım adına muhasebe ağırdır....belgeler dosyalar boğulma arada nefes al bari sahile yakınmısın öğlen çıkyomusun?