Kokoşş Hatunlar Kulübü

mesaim bitti evime gidiyom evden çarşıya gitcem çarşıdan düğün evine gitcem işin yoksa oyna durrr,

oyna kızz off düğün pek severim kendi düğünümde hiç oturmadım yaa ...angarlı çaldırdım namık ..pek severim neşeli şarkıları eşimide oynattım keşke düğün olsa gidebilsem

bende çıkıyım bariii yarın görüşürüz işlerimi halledim 5 te mesai bitio görüşürüz kokoşlar...hemşolar bucular...:79::80::79:

hehe tamamm :) bunu sevdim yanlızz bize 1 ay yaramazlık yasağı var bu süre zarfında duvarlara tırmandırmalıyım :)) ok fena özlesnnn beni yaaaaa

Off kızlar ne cok kaynatmıssnz yahuuu işler bır youn sormayın eskıdn bos bıos oturrkn sımdıı nefes alamyrmm wv ye bıle gıdemedım ehehe arada gırdm sıze yazıyrmmm

kızlar dediğiniz sütlü muzlu fındıklı şeyi yaptım bide üsütüne balda döktüm çırptımm mikserle valla süper oldu kremalı gibi köpüklü oldu canım çekti birazını ben içtim napiim tutamadım kendimi... ama koca bardak ayırdım eşime yarında yapcam..ne güzelmiş tadı öle yaa kendime de yapım bugün yapmıım yoksa adamı rahat bırakmam..yazım die girdim hepinize attlı rüyalar kocişiniziii çok sevin emi...:127:

heheh afiyet olsun...

benm direncim düştüğü zman vitaminsiz kaldığımda yapıorum..

ama ben şekerli şeyler sevmediğim için... tadınıda çok sevmıorum..

ama yine vitaminsizim.. sanırım benmde yapıp içmm gerkecek..

bizimki bbek içn değil ... tedavi amaçlı

bugun migrosa gidiyorum..

ve bebak acıbadem sütü ve nemlendiricisini alıorum kullanıorumm..

yorumlarını okudum..

birde ben deneyim bakalım...

tavsiye eden arkadaşımıza tşkk ederimmm

bugun migrosa gidiyorum..

ve bebak acıbadem sütü ve nemlendiricisini alıorum kullanıorumm..

yorumlarını okudum..

birde ben deneyim bakalım...

tavsiye eden arkadaşımıza tşkk ederimmm

al canım al hiç bekleme.Ama sütle nemlendiriciyi aynı anda kullanma.Akşam temzile cildini zaten yumuşacık olur sabah da nemlendiriciyi sürersin.

al canım al hiç bekleme.Ama sütle nemlendiriciyi aynı anda kullanma.Akşam temzile cildini zaten yumuşacık olur sabah da nemlendiriciyi sürersin.

tmmm şekerimmm...
günaydın size pasta yaptımmmm bide çayyy afiyet ossun kokoşlarımaaa
Eki Görüntüle 263674 Eki Görüntüle 263675

ellerine sağlık ben çayımla pastamı aldım tşk ederim hemşooo
kızz migrosta varmı bende alayım yaa?

valla var diorlar... bakıcam kuzum.. bulursam sölerim olurmu... bugun gidicem

cnmm ben özel bir şirkette muhasebedeyım...

ön muhasebe.. ara ara resmi muhasebe...işin durumuna göre..

sevindim canım adına muhasebe ağırdır....belgeler dosyalar boğulma arada nefes al bari sahile yakınmısın öğlen çıkyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…