ben ondan önce esma demiştim orda gördü hıhhhh
yooo ben ole bısey görmedım burda gordugum ılk gun aklıma gelmişti ama sormayı unuttum
ahanda yanlışş 6.his sökmedi kuzular:):):)
yok yok kapalı değilim.. kızlar siz beni bulamassınız.. ggizliyim ben.. özelden atın adresleri ekleyim şekerlemelerim..
tamm bebeğim sende güzel şeler gördüğünde bana att hergün giremiom ben..
bence düğünde yandan hani şua çağlanın düğünde yaptırdığı örgünden yaptır bol içiçe ve yanlardan biraz çıkarırlar süper duruyor çok orjinal...
kınayada sardır bırak saçlarını...tabii istersen dağınık topuz yaptır..ama çok basit olur o çok farklı duruyor uzunmu saçlar..
tamam bende zekiyim tamammımıııııııııııııııı................
Aynı modelin tek sıra örgülüsü veya sade örgüsüz şekli olsa bence daha kibar olurmuş hoş bir model ... Ben zaten böyle düz topuz ve düz sade modelleri abartılı olmayacak öyle seviyorum
uzun bacım belime kadar,,,,
krem farlar varr doğal duruyor onlardan al uçuk pempe yada dore al güzel olur ozaman fardan ayrılmazsın...
Aynen rimeli hep dik konuda tut donmasın ...uzun süre gider bana 6 aydan fazla gidio ki ben çok makyaj severim...
ya bende maxi etek istiyorum...
Nerde bulucamm bilmiorum.. Hep aynı modeller..
çok alışveriş yapmm lazım çook...
Sen trendyoldanmı alıyorsun sanırm bende netten almaya başlıcm
[sup][/sup]
hergun kalemım rımelım mutlaka olur cok hasta yorgn dıılsem kalem yetmıyor benede rımellerımde hemn kotu oluyor hata bendeymıs demekkı
krem far deneyım cnnmmmm buarada buarlr sankı ufk tefk sıvlceler cıkmaya absladı gıbı bende baydr sıvlce yapmıyordm buarada duzenlı cılt bakımı yaptıran varmı sıyah nokta temzlıgı vs
[sup][/sup]
hergun kalemım rımelım mutlaka olur cok hasta yorgn dıılsem kalem yetmıyor benede rımellerımde hemn kotu oluyor hata bendeymıs demekkı
krem far deneyım cnnmmmm buarada buarlr sankı ufk tefk sıvlceler cıkmaya absladı gıbı bende baydr sıvlce yapmıyordm buarada duzenlı cılt bakımı yaptıran varmı sıyah nokta temzlıgı vs
kıs bunun zekayla ne alakası tövbe tövbeeeee s..d kkk mı yarıstırcaz kıssssssssss
Elbiselerin resimleri varmı canım peki ona görede bir yorum yapabiliriz her kıyafete her saç modeli olmuyor uygun bir saç modeli ve makyaj buluruz
genelde trendyola takılıyorum şuan 2o lira hediye çekim var onları harcamak için bakınıyorum hoşuma giden olursa hemen alıcamTrendyolda ayakkabı aldım şimdiye kadar giyim hiç almadım, markafonidende bir ayakkabı birde eve aynalı duvar saati aldım, geçende daybuydaydan mont aldım ama henüz elime ulaşmadı gelsin hemen resim eklerim canım... Imkanın varsa deneyerek kıyafet veya ayakkabı almak daha güzel ama benim burda öyle bir şansım olmadığı için mecburen ihtiyaçlarımı oralaradan gideriyorum ama gelen tüm ürünlerdende memnun kaldım açıkçası
Elbiselerin resimleri varmı canım peki ona görede bir yorum yapabiliriz her kıyafete her saç modeli olmuyor uygun bir saç modeli ve makyaj buluruz
[sup][/sup]
yarıştırsak yetişemezsin bana hamişmiyim kızz sürekli tuv..koşar oldummm ne bu nan..!!
cnm ya o aynalı saatlerdn bende alıcktm kararsz kaldm nasıl guzlmııı cok ufk tefk basıtmı duruyorrr eger guzlse sole bende g.g dan alaym aynılrı vr ordada
bacım evde net yok işteki bilgisayarında flaş yerini kapattılar o yüzden yükleyemiyorum =(((((