Kokoşş Hatunlar Kulübü

inanamıyorum sana mirayyyy...

kokoş hatunlar kulubunun başı böyle ederse cemaat ne yapsın

nan işe taxi ile geldim kedicik uyandırdı totosula kapıya vurdu uyandım nası kalktımı görsen saati durdurmuşum şimdi ruj sürdüm o vardı valla napiim..doğlada güzelik hayatımmmm....

kızz valla akıllı karısın... şuraya sürekli uğradaa bizede öğrett yaaa...

bakk taktik bekliyorum...

Arada bir blöf yapıyorum bende artık çıkartayım bir tane diyorum aman diyor sen sakın çıkarma batarız o yüzden diyorum şu lazım kredi kartı bu lazım kredi kartı... Genelde internetten yapıyoruz alışverişi burda bişey bulmak mümkün değil ben beğeniyorum kociş alıyor iyi oluyor valla ödeme derdi yok bende

krem farlar varr doğal duruyor onlardan al uçuk pempe yada dore al güzel olur ozaman fardan ayrılmazsın...

aynen rimeli hep dik konuda tut donmasın ...uzun süre gider bana 6 aydan fazla gidio ki ben çok makyaj severim...

krem farlar varr doğal duruyor onlardan al uçuk pempe yada dore al güzel olur ozaman fardan ayrılmazsın...

aynen rimeli hep dik konuda tut donmasın ...uzun süre gider bana 6 aydan fazla gidio ki ben çok makyaj severim...

ya bende maxi etek istiyorum...

nerde bulucamm bilmiorum.. hep aynı modeller..

çok alışveriş yapmm lazım çook...

sen trendyoldanmı alıyorsun sanırm bende netten almaya başlıcm

ya bende maxi etek istiyorum...

nerde bulucamm bilmiorum.. hep aynı modeller..

çok alışveriş yapmm lazım çook...

sen trendyoldanmı alıyorsun sanırm bende netten almaya başlıcm

Genelde trendyola takılıyorum şuan 2o lira hediye çekim var onları harcamak için bakınıyorum hoşuma giden olursa hemen alıcam Trendyolda ayakkabı aldım şimdiye kadar giyim hiç almadım, Markafonidende bir ayakkabı birde eve aynalı duvar saati aldım, geçende daybuydaydan mont aldım ama henüz elime ulaşmadı gelsin hemen resim eklerim canım... İmkanın varsa deneyerek kıyafet veya ayakkabı almak daha güzel ama benim burda öyle bir şansım olmadığı için mecburen ihtiyaçlarımı oralaradan gideriyorum ama gelen tüm ürünlerdende memnun kaldım açıkçası

kızlar bu haftaki düğüne saçlarımı ve makyajıma nasıl yapayım

Kınaya siyah tek omuz saten elbise

düğüne kırmızı lacivert, beyaz çizgili elbise

bence düğünde yandan hani şua çağlanın düğünde yaptırdığı örgünden yaptır bol içiçe ve yanlardan biraz çıkarırlar süper duruyor çok orjinal...

kınayada sardır bırak saçlarını...tabii istersen dağınık topuz yaptır..ama çok basit olur o çok farklı duruyor uzunmu saçlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…