Valla ben kredi kartı kullanmıyorum eşiminkini kullanıyorum söylüyorum o alıyor ödeyende o
tşk ederim canım bizde tam senden bahsediyorduk iyi insan iyi lafın üstüne gelirmiş
inanamıyorum sana mirayyyy...
kokoş hatunlar kulubunun başı böyle ederse cemaat ne yapsın
kızz valla akıllı karısın... şuraya sürekli uğradaa bizede öğrett yaaa...
bakk taktik bekliyorum...
Şuan üzerimde zaten canım işe başladım yaa ama iş yerindeki pc ye uyumlu değil tlf num o yüzden yükleyemem şuan tatlım
şımartıyosunuzzz tepenize çıkarım haaa...
aaaaaaaaaaaaa benım rımellerım ondanmıı cabukkk felc oluyorray bıdaha hayatta yenı rımel alcmmm dıkkat ederımm
ya ben surklı far alıyorum ama pek sevmıyorum far surmeyıııı dedgn gıbı kırılıyor
aaaaaaaaaaaaa benım rımellerım ondanmıı cabukkk felc oluyorray bıdaha hayatta yenı rımel alcmmm dıkkat ederımm
ya ben surklı far alıyorum ama pek sevmıyorum far surmeyıııı dedgn gıbı kırılıyor
Arada bir blöf yapıyorum bende artık çıkartayım bir tane diyorum aman diyor sen sakın çıkarma batarız o yüzden diyorum şu lazım kredi kartı bu lazım kredi kartı... Genelde internetten yapıyoruz alışverişi burda bişey bulmak mümkün değil ben beğeniyorum kociş alıyor iyi oluyor valla ödeme derdi yok bende
bacilerrrr sohbet almış başını getmiş yetişemiyorum bugun size
ya bende maxi etek istiyorum...
nerde bulucamm bilmiorum.. hep aynı modeller..
çok alışveriş yapmm lazım çook...
sen trendyoldanmı alıyorsun sanırm bende netten almaya başlıcm
krem farlar varr doğal duruyor onlardan al uçuk pempe yada dore al güzel olur ozaman fardan ayrılmazsın...
aynen rimeli hep dik konuda tut donmasın ...uzun süre gider bana 6 aydan fazla gidio ki ben çok makyaj severim...
kız seni özledikk bizdee .... yetişş kokoşum yetişş...
anlat bakalım...
sağ ol bacım benım senın adın esma mı kız soyadında çakır
heheh üstüne bastın kuzum aferin sana :)
kızlar bu haftaki düğüne saçlarımı ve makyajıma nasıl yapayım
Kınaya siyah tek omuz saten elbise
düğüne kırmızı lacivert, beyaz çizgili elbise
heheh üstüne bastın kuzum aferin sana :)