- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
Bilindik markalarsa sitelerindende varsa yükleyebilirsin canımcım
he bacım he yetiştirememmm ben sanaaaa oldumuuuu hamilede olabılırsın ıdrar yollarını usutmuste olabılırsın yada cok sıvı tuketmıssındır sen test yapmadın mı halaaa
yaptım die yazmıştım 15 lün şee çıkmadı herhal....reg günüm gelmediki daha 2 ekimi bekliom heyecanla olmadıysa eşimin vayy haline beceriksiz derim onaa...bukadar marifete yani....ben 15 günümü verdim gece demedim gündüz demedim çalıştm sonuç tek çizgi...
heeeeeeee aferın kıs sana sende careler tukenmıyorrrrr
Bişi sorcam islim kebabını yapıcam ben akşam yarın için yemeğim olsun diye ama etli yapıcam nasıl yapılıyor bir bilenden tarif alalım şimdi nette arattırmyaın bana zaten buraya yazmaktan iş yapamadım bugün
Bişi sorcam islim kebabını yapıcam ben akşam yarın için yemeğim olsun diye ama etli yapıcam nasıl yapılıyor bir bilenden tarif alalım şimdi nette arattırmyaın bana zaten buraya yazmaktan iş yapamadım bugün
bekle ozaman azcık daha sabretttt belkı cıkmamıstır
Bacım bende her çare mevcut derdinizi söyleyin derman olayımm
devam ediom daha çok çalışyom yoktur diee belki 4 üz olur rahat ederim....
İslim Kebabı:
15 adet
Malzemeler:
•1,5kg ince uzun patlıcan
•4-5 adet çarliston biber, irice doğranmış
•3-4 adet küçük domates
•köfte için:
•yarım kg kıyma
•1 yumurta
•1 kuru soğan
•2-3 diş sarımsak
•2-3 dilim ekmek içi (fırında kurutulup rondoda çekilmiş)
•tuz
•karabiber
•sos için:
•2-3 domates
•sıvıyağ
•1 çay bardağı su
•tuz
Hazırlanması:
1.Patlıcanların kabuklarının bir kısmını ortadan kesin, böylece diğer dilimlerken kenarlarında çizgiler kalsın. (fotoğraf için tıklayın) Dilimleri tuzlayın veya tuzlu suda bekletin.
2.Bu arada köfteyi hazırlayın. Köfte harcındaki tüm malzemeleri karıştırıp yoğurun. Harçtan yumurtadan biraz küçük parçalar koparıp yuvarlayın. Cam tepside fırına sürüp 200C'de pişirin.
3.Köfteler pişerken patlıcanları kızgın yağda hafif pembeleşene kadar kızartın.
4.Derin bir kaseye 2 patlıcan dilimini karşılıklı yerleştirin. İçine bir köfte koyup patlıcanları üzerine kapatın. Kaseyi ters çevirin, kebabı fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine 1 biber dilimi ve 1 domates dilimi yerleştirip kürdan batırın ve 200C'de pişirin.
5.Sosu için domatesleri soyup rendeleyin. Biraz sıvıyağ ile tavada öldürün, suyu ilave edip kaynatın. Tuzunu da ekledikten sonra tabaklara paylaştırın.
bak oktiiyy ustanın tarifi...
İslim Kebabı
Malzemeler
-1 kg. kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
-1 çorba kaşığı margarin
-Kızartma için sıvı yağ
-1 orta boy soğan
-2 kg. domates,
-2 kg. patlıcan
-6-7 adet dolmalık biber
-1 çorba kaşığı tuz
-4,5 bardak su
İslim Kebabı Tarifi:
1 Bir kaşık margarin yağında kuşbaşı doğranmış soğan ve et 5 dk. kavrulur. 3 adet domates kabukları soyulduktan sonra küçük küçük doğranır.
2 Kapağı kapatılarak etler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen etlere tuz ilave edilir.
3 Patlıcanlar alacalı soyulup uzunlamasına dilimlenir. Tuzlanıp 15 dk. bekletilir. Acısı çıktıktan sonra yıkanıp kurulanır. •
4 Kızartma yağı kızdırılıp patlıcanlar pembeşecinceye kadar kızdırılır.
5 Orta boy bir komposto kasesine t şeklinde iki tane patlıcan alınır. Ortasına 3-4 adet kebap etinden konur. Patlıcanlar birbiri üstüne gelecek şekilde kapatılıp fırın tepsisine dizilir.
6 Bütün patlıcan dilimleri bitinceye kadar bu işlem tekrarlanır.
7 Üzerine l’er dilim domates ve kesilmiş dolma biber koyularak bir adet kürdanla sabitlenir.
8 Et pişirilen tencerede kalan et suyu kebapların üstüne gezdirilip sıcak fırında 15 dk. pişirilir, sıcak servis edilir.
ama uzman tvden ızleyerek ğrenebılırsın ben ordan faydalanıyorumm
Sağolun kısnlar çıktılarını alıp hemen akşam yapıyorum yarına yemeğimiz olsun ama demii
Bizim iş yerindeki net kısıtlı canım öyle her istediğin yere giremiyorsun video falan izleyemiyoruz saçma sapan bişey işte
devam ediom daha çok çalışyom yoktur diee belki 4 üz olur rahat ederim....
Dördüzü napıcaksın kızz ben bi tanesini düşününce aklım çıkıyor sen dördüzden bahsediyorsun amannn hem maddi hem manevi zarar
şimdi sen bunu yarına yapıyom hıc bır gun onceden yemek yapmışlığım olmadııı bıtek dun yaptım oda adam eve tok geldı bugune kaldıııı patlıcan kebabı yap odaha basıt
şimdi sen bunu yarına yapıyom hıc bır gun onceden yemek yapmışlığım olmadııı bıtek dun yaptım oda adam eve tok geldı bugune kaldıııı patlıcan kebabı yap odaha basıt
heeeeeee benımde bır yanımmm hade hade dıyor bı yanımmm daha erken dıyorrr napcam bılemıyorummm
Senide çocuk yok değil mi ne kadarlık evliydin ???