Deşifre oldun kısss şimdi herkes ekleyecek face ten seni
kıs ılk gördugumden berı aklımda da soracam soracm unutuyommm
bence düğünde yandan hani şua çağlanın düğünde yaptırdığı örgünden yaptır bol içiçe ve yanlardan biraz çıkarırlar süper duruyor çok orjinal...
kınayada sardır bırak saçlarını...tabii istersen dağınık topuz yaptır..ama çok basit olur o çok farklı duruyor uzunmu saçlar..
benmde senin gibi karım olsa bende kıskanırdım... adam haklıı ben dürbünü geçtimm.. yanından ayrılmazdım..
ay pazar gunu bende maliyede denize giricektim.. dondum dondum gerçi çıktım baya soğumuştu deniz...
ekleyin annem
hehehe::::) herkez tuturamıyor ama sen ii tutturdun valla :) tebrükkler şekerim
ekleyin annem
hehehe::::) herkez tuturamıyor ama sen ii tutturdun valla :) tebrükkler şekerim
o çalışyo hep ben sürtüyom puhahha bide diom kadınlar kulubune üye oldum erkek varmı dio para verme öle şelere clup felan nemiş dio puhhaha bende dedim yok öle diil...merak etti nick kapalıken baktı tabii incesine girmedim beni anlatyonmu yakışıklı şöle kocam var dionmu dio pohahha kendini beğenmiş o beee...haa işim gücüm yok kızlara seniş övcem satyormuyuz dedim töbeeee.....
Annem bir sürü insan çıkıyor hepsinimi ekleyeyim
valla ben bıtanesını benzettım kapalı beyaz tenlı manzara onunde cekılmış o olabalılrmı bacımmmmm görmeden nası benzetıyorsam ıste benzettim
kızz valla akıllı karısın... şuraya sürekli uğradaa bizede öğrett yaaa...
bakk taktik bekliyorum...
ya bende maxi etek istiyorum...
nerde bulucamm bilmiorum.. hep aynı modeller..
çok alışveriş yapmm lazım çook...
sen trendyoldanmı alıyorsun sanırm bende netten almaya başlıcm
ben krem far sevmıyommmm
sağ ol bacım benım senın adın esma mı kız soyadında çakır
ben ondan önce esma demiştim orda gördü hıhhhh
valla ben bıtanesını benzettım kapalı beyaz tenlı manzara onunde cekılmış o olabalılrmı bacımmmmm görmeden nası benzetıyorsam ıste benzettim
Evet ilk o çıkıyor ama kapalımı bilmem
trendyol iyi bak oraa üye ol kredi kartı lazım öle alışverişl edion güzel markalar oluyor ben sevdim ...kabanımı ordan aldım benn...250 kabanı 120 ye almıştım indirmleri takip et...
nan sen neyi sevyon sosyete krem far kullanıyor küçük sırları görmedin herhal kızlarda hep vardı...
Deseydin ya kokoşluktan eşlere fırsat kalmıyor
yaa değişik arkdiş yaptırmış sevdim ama topuzunda havası var tabee bu nasıllEki Görüntüle 263325
ahanda yanlışş 6.his sökmedi kuzular:):):)
yok yok kapalı değilim.. kızlar siz beni bulamassınız.. ggizliyim ben.. özelden atın adresleri ekleyim şekerlemelerim..
tamm bebeğim sende güzel şeler gördüğünde bana att hergün giremiom ben..