Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bende örgülü saç modellerini hiç sevmiyorum yaaa

o çalışyo hep ben sürtüyom puhahha bide diom kadınlar kulubune üye oldum erkek varmı dio para verme öle şelere clup felan nemiş dio puhhaha bende dedim yok öle diil...merak etti nick kapalıken baktı tabii incesine girmedim beni anlatyonmu yakışıklı şöle kocam var dionmu dio pohahha kendini beğenmiş o beee... haa işim gücüm yok kızlara seniş övcem satyormuyuz dedim töbeeee.....

Deseydin ya kokoşluktan eşlere fırsat kalmıyor

ya bende maxi etek istiyorum...

nerde bulucamm bilmiorum.. hep aynı modeller..

çok alışveriş yapmm lazım çook...

sen trendyoldanmı alıyorsun sanırm bende netten almaya başlıcm

trendyol iyi bak oraa üye ol kredi kartı lazım öle alışverişl edion güzel markalar oluyor ben sevdim ...kabanımı ordan aldım benn...250 kabanı 120 ye almıştım indirmleri takip et...

Suna Dumankaya oktay ustada doğal badem sütü yapımı tarifi vericekmiş annem aradı bana söylüyor

valla ben bıtanesını benzettım kapalı beyaz tenlı manzara onunde cekılmış o olabalılrmı bacımmmmm görmeden nası benzetıyorsam ıste benzettim

ahanda yanlışş 6.his sökmedi kuzular:):):)

Evet ilk o çıkıyor ama kapalımı bilmem

yok yok kapalı değilim.. kızlar siz beni bulamassınız.. ggizliyim ben.. özelden atın adresleri ekleyim şekerlemelerim..

trendyol iyi bak oraa üye ol kredi kartı lazım öle alışverişl edion güzel markalar oluyor ben sevdim ...kabanımı ordan aldım benn...250 kabanı 120 ye almıştım indirmleri takip et...

tamm bebeğim sende güzel şeler gördüğünde bana att hergün giremiom ben..

Deseydin ya kokoşluktan eşlere fırsat kalmıyor

valla işimiz gücümüz onlardan bahsetmekmi olacak bide dio evli yasıo demi bilginde evet yasıo çizelgem var ne çizelgesi doğummu dio yok evlilik haaa...aman kadınlar toplansa ne konuşur tabiiki erkekleri dio emin bukadar...

yok kız zaten ıkı resım cıktı onume bırı yaşlıydı bıraz bırıde buydu napıyımmm bacımmmm benım facem yok zaten olsaydı eklerdım sekerım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…