çok çalışıp adamın spermlerını yormaaaa kısımmm
Ne zamandır bunu yapim diyorum hiç yapmadım değişiklik olsun dedim zaten pat. kızartma ve etin işini bugünden yaparım hazırlarım tepsiye fırına atma işini yarına bırakırım. Masayı hazırla salata yap derken oda pişer fırında o arada...
banane evlenemsedi benle ala ala bebiş isitom sonra rahat bırakırım izin veririm az süre...o rüya göryom ayağına kıstırıodu ben gerçekçiiim hiç olmazsa..
1 yıl 3 ay 6 gun
canım cıldın yağlımı belkı yedıklerınlede alakalı olabılır donem donem çerez cips gıbı seyşer sıvılce yapabılıyor bıde rgl oncesı bende bı tane cıkar mutlaka
Ben bir ara yaptırdım canım 4 seans falan gittim şuan gitmiyorum çünkü yok hiç siyah nokta zaten yaptırırkende çok yoğun değildi... Özel hastanede yaptırmıştım ben...
Sende daha yeniymişsin kız ben daha uzun tahmin ediyordum seni
heeeeeee benımde bır yanımmm hade hade dıyor bı yanımmm daha erken dıyorrr napcam bılemıyorummm
benim görümce yaporr siyah nokta bilmem ne hepsini temizliyor bi kere bana yaptı cilt parlıo resmen 2-3 ayda bir yaptırmak lasım aslında acip değişyo yüz nefes alıo...
Dördüzü napıcaksın kızz ben bi tanesini düşününce aklım çıkıyor sen dördüzden bahsediyorsun amannn hem maddi hem manevi zarar
Canım bana sanki biraz küçük gibi geldi akşam bir çekerim resmini koyarım bir ara daha büyükçe olabilirmiş yanii...
cips kola vs pek aram yok öle seylerle ama bilmiyorumki yorgunlkda olablr baydr cıkmıyordu amaallıkmı yaptı acaba dıcem ama bayadr kullnyrm oda deıldr belkı hastlncm bilmyrm püfff ama cıldım yaglı
hepsi birlikte çıkaar fenamı...
temam da her bıseyın vaktı zamanı varrr kızzzzzzz sole adam bı dınlensınnn daha cabuk tutar hem
ya bende aslnda gıtsemmı dıyorum evlnmdn once arada gıdyrdum buhar vsss
cola cips çok zararlı kızlar yemesi güzel ama ymeyin fazladan yağ işte
cnm kaç yıllık evlisin birde kaç yaşındasın..
sana deneyimlerimi anlatım.. 24 yaşındayım evlendikten 1.5 yıl sonra kazara oldu..
iiki olmuş diorum dünyada bundan daha büyük bir aşk sevgi yook..
evlattt oluncaa akan sular duruyorr..
ama şu var evliliğe alışma süreci çok önmli eğer hala atlatılmadıysa çocuk tehlike oluyor.. çunku hamileik stresli bir dönem.. doğumdan sornaki zmanlarda
ben 6 ay kustum eşimle odalarımız ayırdık ben nefes kokusuna bişe dayanamıyordum .. dışarı çıkamadım... sosyallik bitti ymk yapmadım hep uyudum.. 6 ayy eşimle dıyaloğum koptu... hep birilerıyle yaşadıkk... eğerr evliliğe tam alışmadan erkk bu olursa maleseff erkk adpte olamıyor tekrar doğum yaptım oğlum kolikliydii hiç uyumazdı hep ağlardı... bir 6 ayda onu çektikk... ii var iiki yanımdaa iiki doğurdumm .. ama evliliğe adapte olamamışsa erkk tekrar sorunluluğunu unutuyor sil baştan başlıyor eğitmkk .. yani evlilik tam oturunca çocuk yapılmalıı .. gunun tadını çıkarın eşlerinizlee..
iiki olmuş oğlummm ama bu sureçtye çok zorlndım.. allah herkeze tattırsın evlat sevgisini...
iyi bugün dinlesin ozman bucu izin verdirdi hadi şanlısın ....nese bugün eleşmiiim yarın kıstırrım azcuk vitamin verim ne verimmm adama söliin nan çocuk yapanlarr ne yedirim adama...
iyi bugün dinlesin ozman bucu izin verdirdi hadi şanlısın ....nese bugün eleşmiiim yarın kıstırrım azcuk vitamin verim ne verimmm adama söliin nan çocuk yapanlarr ne yedirim adama...