Kokoşş Hatunlar Kulübü

selam kızlar ben geldimmm kocişim beni yemeğe götürdüde sormayın bugün makyaj yapamadım tühh yaaa ptesi sendromu napiim ruj süremedim de gider ayak herkes süsülüdü kendime çok kızdım haa..

ohh ohhh süüperr... hediye aldınmı kzzz kocişkonaa..

mirayda kocasıyla bankaya gitti ne yaptı bu extre borcundan dolayı içerimi aldılarr...

Henüz almadık birbirmize niyetimiz alyanslarımızı değiştirmekti altın malum çok çıktı düşüyor şimdi biraz daha bekleyip değiştirmek canım

Kesin alışveriş yapmaktan kredi kartını ödememiştir bankadakilerde baktılar parayı alamıyorlar mirayı içeri almışlardır

canmm alyansını satma ama ilk alyanss oo..

yenısını al değişikli takarsın...

ben çok takıntılıyım bu konulardaa bazen saçma gelior ama ilk yaa hatırası buyuk olurr...

manyaj çantasında farlar kırılır ama ayrıcada rimelelr uzun süre dayanmaz dik durması lazım uzun süre kullanmak için..

selam kızlar ben geldimmm kocişim beni yemeğe götürdüde sormayın bugün makyaj yapamadım tühh yaaa ptesi sendromu napiim ruj süremedim de gider ayak herkes süsülüdü kendime çok kızdım haa..

inanamıyorum sana mirayyyy...

kokoş hatunlar kulubunun başı böyle ederse cemaat ne yapsın

canmm alyansını satma ama ilk alyanss oo..

yenısını al değişikli takarsın...

ben çok takıntılıyım bu konulardaa bazen saçma gelior ama ilk yaa hatırası buyuk olurr...

Yok canım satmayacağız bendede takıntısı var ilk ya dursun o evde ama tamtur pırlanta alyanslar varya ben ondan istiyorum

bayıldım kızz sana valla bugün ne giyersen resim isteriz...

bayıldım kızz sana valla bugün ne giyersen resim isteriz...

manyaj çantasında farlar kırılır ama ayrıcada rimelelr uzun süre dayanmaz dik durması lazım uzun süre kullanmak için..
aaaaaaaaaaaaa benım rımellerım ondanmıı cabukkk felc oluyorr ay bıdaha hayatta yenı rımel alcmmm dıkkat ederımm
ya ben surklı far alıyorum ama pek sevmıyorum far surmeyıııı dedgn gıbı kırılıyor

ohh ohhh süüperr... hediye aldınmı kzzz kocişkonaa..

mirayda kocasıyla bankaya gitti ne yaptı bu extre borcundan dolayı içerimi aldılarr...

puhahah kız beni değil onu alırlar içeri puhahha bankadaki adam pek yakışıklıdı beni bi süzdü kocişim sinir küpü oldu zor zar çıkardık bankadan pohahha çok kıskanç yaa valla pazar günü denize girdim kendi cafeye bakyo ben tek girim bari dedim yüzüdüm taa ilerlere kadar beni görmesi mümkün olmayan yere kadar bi kadın vardı sohpet ettik sonra ben tekrar yüzdüm çıktım yukarı yanına çıktım ne dese beğenirsin :kadınla ne konuştun....??

görmen imkansız çünkü çok uzağa yüzdüm dedim nası gördünnn?? elinde dürbünü gösterdi şook oldum ne uyussun yaa dedim...bakıcam tabii belki asılırlar bende atlarım denize hemen dio..
napcen boğacanmı insanları asılma ihtimaline karşı dedim...

kızlar bu haftaki düğüne saçlarımı ve makyajıma nasıl yapayım

Kınaya siyah tek omuz saten elbise

düğüne kırmızı lacivert, beyaz çizgili elbise

kredi kartımı ne sen sor ne ben söliiim valla eşimi mıncıkladım ödesin die 100 TL veririm beni gerisi ilgilendirmez maaşını bekle dedi nan agarisi 350...

neme yetsin onunkinide patlattım keşke harcamasydım haberi yok ödeyimde onu ona verim barii yoksa alışveriş yasak olur valla...

benmde senin gibi karım olsa bende kıskanırdım... adam haklıı ben dürbünü geçtimm.. yanından ayrılmazdım..

ay pazar gunu bende maliyede denize giricektim.. dondum dondum gerçi çıktım baya soğumuştu deniz...

Valla ben kredi kartı kullanmıyorum eşiminkini kullanıyorum söylüyorum o alıyor ödeyende o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…