Kokoşş Hatunlar Kulübü

hafta sonu bi elbise aldım 40 liraya bide onun altına ayakkabı aldım 20 ye nası kızlar çok iyi dimi =))

ben kapalıyım...ama kokoş sayılırım.....uyuma çok önem veririm.....evde saçım başımlada uğraşırım...

hımmms bizim kapalı arkdaşımız çok var burda hatırladımlarımdan hevuk var oda kokoştur çok iyidir...şık şallar uzun kabanlar paylaştım geride bakabilirsin cnm..makyaj yapıosun ama dimi...?
evlimisin bekarmıı??

çiçiğini unutmuşum pardon yaaa

Son düzenleme:

evet yaparım canım..yerine göre doğal veyahut birazdaha fazla.........severim makyajı ,özellikle göz makyajını...
evliyim canım,30yaşındayım..1tek,1çift 3 çocuk annesiyim...

evet yaparım canım..yerine göre doğal veyahut birazdaha fazla.........severim makyajı ,özellikle göz makyajını...
evliyim canım,30yaşındayım..1tek,1çift 3 çocuk annesiyim...

anam ikizin varr maaşallah ne güzel yaa hep ikizim ossun istedim zor olyomu bakımı..sen kendine nası vakit ayrıyon yaa...

anam ikizin varr maaşallah ne güzel yaa hep ikizim ossun istedim zor olyomu bakımı..sen kendine nası vakit ayrıyon yaa...

canım ikizler 6.5 yaşında okula gidiyorlar...oğlum 1 yaşında... ama ben yinede kendime bakabiliyorum....kötü,bakımsız asla dışarı çıkmam...

hemşooo nie konuşmuosun düğün nasıldı annatsana burcudan hayır yok pazar günü eşek falen depti herhal bucuyu sesi çıkmıo...

fiyatlar süper 20 TL ye yazlıkmı kışlıkmı herhalde yazlıktır...nasıl bi elibise aldın cnm koysanda görsek yane...

ahh iş yerinde resim koyma şansım olsa keşke hemen koyardım ayakkabı yazlık canım kırmızı topuk lacivert üstüde önü açık elbisemde beyaz laccivert kırmızı renkli süper oldu uyum,,,

bebek acı badem sütü nekiii??

Bebak acı badem sütünü ben ilk kez bu forumda duymuştum.Çok ekonomik,çok doğal bir ürün.Temizleyicilere,toniklere verdiğim paralara acıdım vallahi.Cildim çok durulaştı,bebek cildi gibi yumuşacık ,üstelik ben siğara içiyorum.

canım ikizler 6.5 yaşında okula gidiyorlar...oğlum 1 yaşında... ama ben yinede kendime bakabiliyorum....kötü,bakımsız asla dışarı çıkmam...

ayne gusel ıkız annesı olmak nası bı duygu ve hamileliğin nası gectı cok kılo aldın mı verbıldın mı cocukları nası buyuttun annat acuk

ayne gusel ıkız annesı olmak nası bı duygu ve hamileliğin nası gectı cok kılo aldın mı verbıldın mı cocukları nası buyuttun annat acuk

evet canım çok güzel birşey,kendimi o konuda özel hissediyorum....
bayağı zor geçti hamilelik sonrası 74 kiloydum....birkaç yıl o kiloyla gezdim..sonra diyetle 56 kiloya düştüm...kendimi süper hissediyordum...
sonra oğluma hamile kaldım,şimdi 67 kiloyum..ama hala emziriyorum,buara diyet yapıp tekrar zayıflamak istiyorum...ama bir silkelensem kendime gelsem...kendimi daha iyi hissedeceğim...kilo verince daha genç görünüyorum.....

ahh iş yerinde resim koyma şansım olsa keşke hemen koyardım ayakkabı yazlık canım kırmızı topuk lacivert üstüde önü açık elbisemde beyaz laccivert kırmızı renkli süper oldu uyum,,,

valla çok uyumlu olmuş lacivert ile kırmızılı ayakkabıları sevyorum tommy nin renkleri gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…