Kokoşş Hatunlar Kulübü

inşaallah..
sen evlimisin..yaş,çoluk çocuk...:26:
çok mu sordum.....

evliim cnm ekimde 1 sene olck bebiş yok henüzz ama çalışyoruz olursa süper olacak severim çocukları...kalabalık ailede büyüdüm arap ailesiyiz bende 5 tane isitom cnm inş...sezeryan olmamda inş şansım çok olur...

Kokoşlar nabersiniz? Ben dün temizlik yaparken bütün makyaj malzemelerimi attım 6 ayı geçenlerin hepsini bayağıda atmışım ya kalmadı bişey yeni almam lazım evet evet liste yapıyoruz

yaa sorma bende 6 ay geçtimi atyom ama içim gidio yaa artık fazla far ve kullanmıcağım krem almıcam...

ne alcen kalem far allık hangilerii....

kıyafetini görcez ona göreee unutmam ...

sevindmm oranın düğünleri güzel olurr...kız canım iki gündür biberli istio anneme dedim gel artık yap bana...
bakalım ekiimde gelirim dio...

ayy cnm yaa... az kalmış gelicek kızz yapsana

orda aktarlardan kurutulmuş kırmızı biber al haşlaa iice çek rondoda.. cevizini at içine..

ver fırına allah... zyetin yağını... içine cnanın ne istersee..

ooooooooooo nasıl doğuracan kız 5 tane...
allah gönüne göre versin..çifter ç,fter doğurursun çabuk kurtulursun inşaallah...

yaa sorma bende 6 ay geçtimi atyom ama içim gidio yaa artık fazla far ve kullanmıcağım krem almıcam...

ne alcen kalem far allık hangilerii....

Allığımı atmadım canım onu yeni almıştım zaten kalem,far, ruj,rimel bunların hepsini yeniden almam lazım akşam iş çıkışı uğrayayım bir kozmetikçiye ama burdada her aradığın markayı bulamıyorsun bulsan istediğin ürünü bulamıyorsun

iyi fikir ama benim rondom yokkii.....almamıştım şimdi lazım olacak ne alım rondo öneriler başlasın bakalım...

cnm makyaj masamı çektim 2-3 geride...benim kullandıklarıma bak istersen .....ruj bourjois süper valla...ben onu kullanyom...kalemde mxfaktor gölge yapıo süper...

anammm ne cahilemm yaa ben ronyo bakınca gördüm valla benim öle uzun olan şeeden rondodan var amerikadan kuzen getirmişti şu soğan kıcıdan yok bende ..ben o sandıydım rondoyu iyi bari rondom varmı sevindim çalışyomu barii deneyim...

cnm makyaj masamı çektim 2-3 geride...benim kullandıklarıma bak istersen .....ruj bourjois süper valla...ben onu kullanyom...kalemde mxfaktor gölge yapıo süper...

Baktım canım benimkini bir görsen bomboş şuan bi ojeler duruyor

Bu arada bugün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz

selam kzlar nasılsınız haftasonu gelemedım gezındık kocuıs oglusla bırlıktee. bugnde ısler youn ancak bakabıldm gecmıse bakamadım fazla ama mırayım makyaj masasını gordum superr ben ole masanın ustunde tutamıyuorum makyajcantalarına basıyorum urunlerım sonra ıgrenc hale donuyor hoss cantaya basmasamdaoglum mahveder onları. öle iştee

İyiz canım kokoşluğa devam bende dün attım bütün hepsini şuan masam bomboşş

sayfa kaçta masa ben göremedim de:) eksik kalmiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…