inşaallah..
sen evlimisin..yaş,çoluk çocuk...:26:
çok mu sordum.....
Kokoşlar nabersiniz? Ben dün temizlik yaparken bütün makyaj malzemelerimi attım 6 ayı geçenlerin hepsini bayağıda atmışım ya kalmadı bişey yeni almam lazım evet evet liste yapıyoruz
kıyafetini görcez ona göreee unutmam ...
sevindmm oranın düğünleri güzel olurr...kız canım iki gündür biberli istio anneme dedim gel artık yap bana...
bakalım ekiimde gelirim dio...
evliim cnm ekimde 1 sene olck bebiş yok henüzz ama çalışyoruz olursa süper olacak severim çocukları...kalabalık ailede büyüdüm arap ailesiyiz bende 5 tane isitom cnm inş...sezeryan olmamda inş şansım çok olur...
nerde buluruz bu sütü yaws....bende alıyım eksik kalmışım valla...[/QUO
Bir çok yerde var şekerler.Özellikle büyük marketlerde...6-7 Lira birşey zaten.Şimdi bir temizleme sütü var bu makyaj temizlemek için ve günlük temizlik için..Ben her gece yatmadan duş alır yüzümü ballı sabunla yıkarım.Sonra bu sütle temizler yatarım.Birde bebak acı badem nemlendirici var.Onu da sabah yüzümü duru suyla yıkadıktan sonra sürerim.Benim cildim karma,kuru ya yakın...Ben çok çok memnun kaldım.Her cilt tipi için uygunmuş sadece çok yağlı ve sivilceli ciltler için önce sabunla temizleme şartmış.zaten forumda bu başlıkla çok detaylı bir konu var.Bebak acı badem sütü diye.Bende burdan öğrendim yani.
hemen bakayım migrosa varmı die bugün hemen edinelim kızlar güzel paylaşım bilmediğimiz şeeey öğrendik sağol cnm
yaa sorma bende 6 ay geçtimi atyom ama içim gidio yaa artık fazla far ve kullanmıcağım krem almıcam...
ne alcen kalem far allık hangilerii....
ayy cnm yaa... az kalmış gelicek kızz yapsana
orda aktarlardan kurutulmuş kırmızı biber al haşlaa iice çek rondoda.. cevizini at içine..
ver fırına allah... zyetin yağını... içine cnanın ne istersee..
ooooooooooo nasıl doğuracan kız 5 tane...
allah gönüne göre versin..çifter ç,fter doğurursun çabuk kurtulursun inşaallah...
iyi fikir ama benim rondom yokkii.....almamıştım şimdi lazım olacak ne alım rondo öneriler başlasın bakalım...
Allığımı atmadım canım onu yeni almıştım zaten kalem,far, ruj,rimel bunların hepsini yeniden almam lazım akşam iş çıkışı uğrayayım bir kozmetikçiye ama burdada her aradığın markayı bulamıyorsun bulsan istediğin ürünü bulamıyorsun
cnm makyaj masamı çektim 2-3 geride...benim kullandıklarıma bak istersen .....ruj bourjois süper valla...ben onu kullanyom...kalemde mxfaktor gölge yapıo süper...
inş. hayatım ben düşük yaptım ikizdi...belki bidaha ikiz olur...
hayırlısı olsun canım...
selam kzlar nasılsınız haftasonu gelemedım gezındık kocuıs oglusla bırlıktee. bugnde ısler youn ancak bakabıldm gecmıse bakamadım fazla ama mırayım makyaj masasını gordum superr ben ole masanın ustunde tutamıyuorum makyajcantalarına basıyorum urunlerım sonra ıgrenc hale donuyor hoss cantaya basmasamdaoglum mahveder onları. öle iştee
selam kzlar nasılsınız haftasonu gelemedım gezındık kocuıs oglusla bırlıktee. bugnde ısler youn ancak bakabıldm gecmıse bakamadım fazla ama mırayım makyaj masasını gordum superr ben ole masanın ustunde tutamıyuorum makyajcantalarına basıyorum urunlerım sonra ıgrenc hale donuyor hoss cantaya basmasamdaoglum mahveder onları. öle iştee