Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet canım çok güzel birşey,kendimi o konuda özel hissediyorum....:21:
bayağı zor geçti hamilelik sonrası 74 kiloydum....birkaç yıl o kiloyla gezdim..sonra diyetle 56 kiloya düştüm...kendimi süper hissediyordum...:KK76::KK62:
sonra oğluma hamile kaldım,şimdi 67 kiloyum..ama hala emziriyorum,buara diyet yapıp tekrar zayıflamak istiyorum...ama bir silkelensem kendime gelsem...kendimi daha iyi hissedeceğim...kilo verince daha genç görünüyorum.....:KK59:

ikizim sağlıklı olda kilo önemli değil zamanla verirsin

Bebak acı badem sütünü ben ilk kez bu forumda duymuştum.Çok ekonomik,çok doğal bir ürün.Temizleyicilere,toniklere verdiğim paralara acıdım vallahi.Cildim çok durulaştı,bebek cildi gibi yumuşacık ,üstelik ben siğara içiyorum.

nerde buluruz bu sütü yaws....bende alıyım eksik kalmışım valla...

bayağı zor geçti hamilelik sonrası 74 kiloydum....birkaç yıl o kiloyla gezdim..sonra diyetle 56 kiloya düştüm...kendimi süper hissediyordum...:KK76::KK62:
sonra oğluma hamile kaldım,şimdi 67 kiloyum..ama hala emziriyorum,buara diyet yapıp tekrar zayıflamak istiyorum...ama bir silkelensem kendime gelsem...kendimi daha iyi hissedeceğim...kilo verince daha genç görünüyorum.....:KK59:

aaa ne güzel ikiz bebişlerinmi var allah bağışlasın bende istedim ikiz olsun ama tek oldu :)

yaws diğer ikisi kız haa??

bide erkek doğurmuşun allahın sevgili kulu die buna derimm....,
zamanla yürüştü bebişlerle ilgilendi verirsin oturur vücudun...

hemşooo nie konuşmuosun düğün nasıldı annatsana burcudan hayır yok pazar günü eşek falen depti herhal bucuyu sesi çıkmıo...:KK52::KK66::KK64:

ay şekerimmm süperdi düğün güzeller geçidi vardıı..

bir kız vardı ağzım açık baktım maşallah rabbim özene bözene yaratmışş.. kalemle çizmiş sanki maşallah .. onu izledimm düğün boyunca..

kız tarafıda erkek tarfıdaa güzellerle doluydu ve güleryüzlülerdi çok eğllendimm...

nerde buluruz bu sütü yaws....bende alıyım eksik kalmışım valla...

yaa bende alayımm.. ondan benm cildimm kuru onada olurmu....

her cilt tipinee uygunmudur....

ervus... hoşgelmişsin cnm ben çalışıorum... benmde bir oğlum var...

Kokoşlar nabersiniz? Ben dün temizlik yaparken bütün makyaj malzemelerimi attım 6 ayı geçenlerin hepsini bayağıda atmışım ya kalmadı bişey yeni almam lazım evet evet liste yapıyoruz :KK52::KK52:

kızlar bakın Journey die mağaza var orayı pek seviom 34 bedende var duyrulur... $1954_kucuk.jpg $1995_kucuk.jpg $2020_kucuk.jpg $2030_kucuk.jpg $2057_kucuk.jpg $2084_kucuk.jpg $2085_kucuk.jpg $2095_kucuk.jpg $2113_kucuk.jpg

ay şekerimmm süperdi düğün güzeller geçidi vardıı..

bir kız vardı ağzım açık baktım maşallah rabbim özene bözene yaratmışş.. kalemle çizmiş sanki maşallah .. onu izledimm düğün boyunca..

kız tarafıda erkek tarfıdaa güzellerle doluydu ve güleryüzlülerdi çok eğllendimm...

yaa bende alayımm.. ondan benm cildimm kuru onada olurmu....

her cilt tipinee uygunmudur....

ervus... hoşgelmişsin cnm ben çalışıorum... benmde bir oğlum var...

kıyafetini görcez ona göreee unutmam ...

sevindmm oranın düğünleri güzel olurr...kız canım iki gündür biberli istio anneme dedim gel artık yap bana...
bakalım ekiimde gelirim dio...

nerde buluruz bu sütü yaws....bende alıyım eksik kalmışım valla...[/QUO

Bir çok yerde var şekerler.Özellikle büyük marketlerde...6-7 Lira birşey zaten.Şimdi bir temizleme sütü var bu makyaj temizlemek için ve günlük temizlik için..Ben her gece yatmadan duş alır yüzümü ballı sabunla yıkarım.Sonra bu sütle temizler yatarım.Birde bebak acı badem nemlendirici var.Onu da sabah yüzümü duru suyla yıkadıktan sonra sürerim.Benim cildim karma,kuru ya yakın...Ben çok çok memnun kaldım.Her cilt tipi için uygunmuş sadece çok yağlı ve sivilceli ciltler için önce sabunla temizleme şartmış.zaten forumda bu başlıkla çok detaylı bir konu var.Bebak acı badem sütü diye.Bende burdan öğrendim yani.

X