- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
günaydın kızlar,,
miray ağzım açık kaldı vay be kız servet yatıyo dolaplarında maşşalah valla güle güle kullan hepsini,,
bide bişey sorucam sana ben saçlarıma maşa yapmadan dalga yapmak istiyorum ama saçlarım aşırı düz napsam neyle yapsam hafif dalgalı olu jöle denedim olmadı elidor saç şekillendirici denedim olmadı,,,:26:
paris geldi di dedim herhal burcu görmee gittiii...:78:
sen için geldim uyussss.........hıhhh
günaydın........
maşasız ıstıyorsan saclarını nemli olarak ıslaga yakın jole sureceksın sac kurutma mkaınasına kıvrıcık saclarlar ıcın uclar varya onu takacaksın basını onune egip onunla sacakarını kurutacaksın tutam tutam yukarı asagıya dogru sonra basını kaldırcan yanlardan aynı işlemi yapcan ens osnunda eline acık jole al elerınle sacını avuçla sekil ver su dalgası gıbı oluyor ben arada yapıyorum
saçı nemlendir saç köpüğü sür bolca üzrenede saç maşası yap spreylee hepsiniki bozulmasın güle güle kullan 2 günlük ömrü var bu dediğimin...
ya ıslakken denedim ellerimle olmamıştı bide makinayla deneyeyim o zaman,,, jölede kazık gibi yapıyo sinir oluyorum,,,
cok surmeyecksın hayatımm az az eline al ole sur bıde cok sert jolelerden kullanmıs olabılırsın
kızlar bu konuya denk geldimm şokumm okudunuzmu.........
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/472452-kizlik-zari-diktirmek-fiyati-15.html
oo hem kokoşuz hem kaliteyi bırakmıyoruz Estee nin fondeteni nasıl mat mı parlakmı duruyor ......??
yüzü böle morgtan çıkmış gibi fondotenlerden tiskinyorum yaa ..işyerinde kızlarda var ölesi diyecem diyemiyorum kızım git aynaya bak die...
ya ben o kadına illet oluyorummm
günaydın........
günaydın cnm hoşgeldin kokoşmusun pakeym??:82:
neden niye şok oldun ????? Konu da yazılanlardan gayet olagan ve bunun gibi paylaşım daha önce de kaç kerelerce olmuştur kk'da
Tatlım,porselen bir görüntüsü var ama cilde föndoten varmış gibi durmuyor,ben her akşam duştan sonra cildimi ve boyun bölgesini bebak acı badem sütü ile temizliyorum.sabah önce bebak nemlendirici sürüyorum sonrada föndoten.Asla pul pul olmuyor ve kalıp gibi durmuyor.çok memnunum.
hımm ben rastlaşmadım böle konulara... ondan böle açık açık sorulmasına şok oldum aslında...