- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kapalıyım...ama kokoş sayılırım.....uyuma çok önem veririm.....evde saçım başımlada uğraşırım...
canım öyle konular sık sık açılıyor kkda....
hımmms bizim kapalı arkdaşımız çok var burda hatırladımlarımdan hevuk var oda kokoştur...şık şalalr uzun kabanalar paylaştım geride bakabilirsin cnm..makyaj yapıosun ama dimi...?
evlimisin bekarmıı??
çiçiğini unutmuşum pardon yaaa
hafta sonu bi elbise aldım 40 liraya bide onun altına ayakkabı aldım 20 ye nası kızlar çok iyi dimi =))
hımms açılyo ama kapatılyo baksana kapanmışşş fazla yoğun olmuş demekkiii...:18:
evet yaparım canım..yerine göre doğal veyahut birazdaha fazla.........severim makyajı ,özellikle göz makyajını...
evliyim canım,30yaşındayım..1tek,1çift 3 çocuk annesiyim...
anam ikizin varr maaşallah ne güzel yaa hep ikizim ossun istedim zor olyomu bakımı..sen kendine nası vakit ayrıyon yaa...
yoğun birde bazen ağır konuşmalar yapılabiliyor..konu kapatılıyor,ceza alanda çok oluyor...
fiyatlar süper 20 TL ye yazlıkmı kışlıkmı herhalde yazlıktır...nasıl bi elibise aldın cnm koysanda görsek yane...
bebek acı badem sütü nekiii??
hemşooo nie konuşmuosun düğün nasıldı annatsana burcudan hayır yok pazar günü eşek falen depti herhal bucuyu sesi çıkmıo...
canım ikizler 6.5 yaşında okula gidiyorlar...oğlum 1 yaşında... ama ben yinede kendime bakabiliyorum....kötü,bakımsız asla dışarı çıkmam...
merhaba kızlar kokoş hatunlar klubüne bende geldimmmmmm
ayne gusel ıkız annesı olmak nası bı duygu ve hamileliğin nası gectı cok kılo aldın mı verbıldın mı cocukları nası buyuttun annat acuk
ahh iş yerinde resim koyma şansım olsa keşke hemen koyardım ayakkabı yazlık canım kırmızı topuk lacivert üstüde önü açık elbisemde beyaz laccivert kırmızı renkli süper oldu uyum,,,