Kokoşş Hatunlar Kulübü

makyaj malzemelerini güle güle kullan canım da hep böyle mi duruyor. tozunu nasıl alıyon oraların:KK1: valla ben bakarken başım döndü:KK1:

hevukcumm Allah yardımcın olsun canım.Dua ediyorum sana bol bol...İnş bu kez olur bir bebişin...

sorma hepsini kaldıryom temizliyom tekrar yerleştiryom annem geldiğinde kriz geçirdi sen bunlara ne harcıon die...aman napim dünyaya bi kez geliom varsın istediğim ossun...bu neki sevdiğim bişi oldumu alyom bakıom hoşuma gitmedi veryom birine ama alma hastalığı var bende merak ettiğim şeyi alıyorum..

benim bir ojelerim dizilidir valla o bile zor geliyor tek tek kaldırıp toz alırken... bir de her malzememei böyle açığa koysam annem dağınığım diye hepsini çöpe basar yeminle:KK1:hepsini çekmecede düzenliyorum ben.sabah uyanınca elim filan değer kesin bir şeyi kırarım ki her gün bir tane kırsak yazık ayol eşyalara:KK1:

ay bir de son resimde bir şey var siyah ruj mu ki o??

yok cnm siyah ruj deil arapların kullandığı kajalll (sürme) gözleri hem iri gösteriyor...hem siyah hoş bir görüntü sağlıyor..:KK51:

günaydın kızlar...

mirayımm... mesjını bugun okudum.. kıyafetimin resmi var ama ayakabı ve çanta çıkmamış onlar olmadan gelin damatla çekilmiştim.. pcye aktarıp koyarım şekerim...

bu arada benm aynanın önüde öyle idii ama toz almak işkence idi..
kesin çekmecelerdede bir okadr çıkar onlardan :)

bende kına sepetm ve kına tepsime dizdimm... çokta şık durdurlar.. sanada tavsiye edim şekerim...

kına sepetimin içine benim kokoş kedim otuyo napim makinenin üstüne koymuştum oda beğenmiş oturdu bende aşağıda tutyom istediğinde ora gidio oturyo..toz almak zor evet yaa napim eşim dio bana bar biraz yer bırak ben dedim erkeklerin masası olmaz ona banyoyu verdim ..:KK52::KK52:

kızlar ben hemen çayları vereyim miss gibi ohhh.... $b-684873-çay_resmi.jpg

denize karşı içelim şöleee......

birinizde simit getirisin tembelce oldu bu çaylar artık..

cnm ben bebe yağını hamile iken karnıma sürdüm banyodan sonra..

gram çatlak yok daş gibiyim maşallah..

hamiş oluncada kullan bol bol şekerim...

cnm ben bebe yağını hamile iken karnıma sürdüm banyodan sonra..

gram çatlak yok daş gibiyim maşallah..

hamiş oluncada kullan bol bol şekerim...

aynen valla daş gibi hatunsun heee bebişte kilo aldınmı cnm kilo kaldımı sen sezeryanmıdı normalmi...
buarda annemde vazelin sürmüş hiç çatlaq yok...bende hepsin sürerim nenemde zeytin yağı sürmüş...onuda sürerim ne bulursam sürerim...

cnm benim ben test yaptım 15 gülük çalışma çıkmazmı yaa tek çizgiyi gördüm...uff beklesem 2 ekimi zaten regl tarihi...:78:

aynen valla daş gibi hatunsun heee bebişte kilo aldınmı cnm kilo kaldımı sen sezeryanmıdı normalmi...
buarda annemde vazelin sürmüş hiç çatlaq yok...bende hepsin sürerim nenemde zeytin yağı sürmüş...onuda sürerim ne bulursam sürerim...

cnm benim ben test yaptım 15 gülük çalışma çıkmazmı yaa tek çizgiyi gördüm...uff beklesem 2 ekimi zaten regl tarihi...:78:

cnm bekle erekn daha...

senn relax ol.. geliceği zman gelirr ( paşamız) dicektim kızz... yoksam oğluşunmu olcek... valla bir anda döküldü dilimden...

allah hayırlısını versin cnmm..

tabiki kilo aldım... ama hepsini verdimm.... eskisi gibi oldum kotta 28 giyiniordum şimdide 28 ....

doğumdan sonra 31-32 giydim son aylarda aldım ben ilaçlardan süreklii..

çok kustum ilk 6 ay kilo almadım sonram şiştimm hava basmışlar gibi... ama şimdi çocuk doğurmamış gibiyim

Merhaba ben de geldim...30 yaşındayım 2012 temmuzda evlenicem bu kasımda da nişanım var...Bilişim firmasında çalışıyorum.Beyaz tenliyim.Saçlarım siyah.
Her daim kokoş olmaya özen gösteririm. Estee Lauder Double Wear Fondöten,Estee Lauder allık ayrıca mac göz kalemleri,parfüm very irresistible givenchy yıllardır vazgeçemediklerim.

Merhaba ben de geldim...30 yaşındayım 2012 temmuzda evlenicem bu kasımda da nişanım var...Bilişim firmasında çalışıyorum.Beyaz tenliyim.Saçlarım siyah.
Her daim kokoş olmaya özen gösteririm. Estee Lauder Double Wear Fondöten,Estee Lauder allık ayrıca mac göz kalemleri,parfüm very irresistible givenchy yıllardır vazgeçemediklerim.

o parfumu arada bende kullanıyorum hoş bı kokusu var

günaydın kızlar,,:KK76:

miray ağzım açık kaldı vay be kız servet yatıyo dolaplarında maşşalah valla güle güle kullan hepsini,,:nazar:

bide bişey sorucam sana ben saçlarıma maşa yapmadan dalga yapmak istiyorum ama saçlarım aşırı düz napsam neyle yapsam hafif dalgalı olu jöle denedim olmadı elidor saç şekillendirici denedim olmadı,,,:26:

günaydın kızlar,,:KK76:

miray ağzım açık kaldı vay be kız servet yatıyo dolaplarında maşşalah valla güle güle kullan hepsini,,:nazar:

bide bişey sorucam sana ben saçlarıma maşa yapmadan dalga yapmak istiyorum ama saçlarım aşırı düz napsam neyle yapsam hafif dalgalı olu jöle denedim olmadı elidor saç şekillendirici denedim olmadı,,,:26:

saçı nemlendir saç köpüğü sür bolca üzrenede saç maşası yap spreylee hepsiniki bozulmasın güle güle kullan 2 günlük ömrü var bu dediğimin...:KK69:

oo hem kokoşuz hem kaliteyi bırakmıyoruz Estee nin fondeteni nasıl mat mı parlakmı duruyor ......??
yüzü böle morgtan çıkmış gibi fondotenlerden tiskinyorum yaa ..işyerinde kızlarda var ölesi diyecem diyemiyorum kızım git aynaya bak die...:KK51:

X