- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
ya saçlarımı kestirmem lazım uzasın die 6 aydır kestirmiyorum belimede geldi aslında ama uçları çalı süpürgesi gibi oldu hiç bi şekle girmiyo,,, şimdi saçlarımı bi sağa bi sola atıp duruyorum toplasam olmuyo açsam hiç olmuyo aynen böyleyim
yarın düğün var kızlar..
benm saçlar uzun...
maşallah diin bakemmm Eki Görüntüle 261750
bu saçımı presle bukle yaptırsam nasıl olur..
eşimin çok samimi arkideşiii
Geri geldim kıslar dayanamadım daha arkadaş gelmedi işlerimi hallettim oturuyorum...
bizde gircez ev kredisinede şuan çok yüksek beklemedeyim...masraf çıkarma hemşo çok adama ...sen listeyi aylara böl en iyisi benim gibi dalam kredi kartına çıkamıom işin içinden...
Sen niyee böyle geç yemeğe gidiyorsun bakimmm.....
yarın düğün var kızlar..
benm saçlar uzun...
maşallah diin bakemmm Eki Görüntüle 261750
bu saçımı presle bukle yaptırsam nasıl olur..
eşimin çok samimi arkideşiii
maxfactor allık gzel heleki şeftali tonu ama anca 2 ay yetio bana flomardanda aldım gül kurusu...
canım iştah sorunu başladı bende napcam bilmiom zayıf oldum iyice 34 içinde yüzcem yakında haaa...
ben kredı akrtı kullanmıyommm nakıtcıyım kardesımmm param varsa alırımmm yoksa almammm
bı bakem bakayımm parıltılı bı allığım varr aslında şeftali rengine benzer bı allığımda varr dior un ama genede bıde bıde o didiğine bakayım
kullanma nann ayda 70-80 faizler kredi kartı ücretleri cabası bende bidene var anamı ağlatıo ....
kuru karı senııııı accukkkk cabala bacımm bende senın kocana acıyorum valla
kuru karı senııııı accukkkk cabala bacımm bende senın kocana acıyorum valla
dior pahalı vallah ben alamam şu sıraa....bak ne dicem diorun 40 tl bir siyah kalemi var sürme arakası süngerli önce siyah süryosun üstünden sünger geçiosun gölgeli yaıo müthiş bişi onu al istersen...
dün mıncıkliii ahh diorum buram ağrıyor yapma şuaram ağrıyor valla bi kızxdı bu ne yemek ye azcık kilo olsun mıncıklanmıon nan dio..valla gitgide düşyo kilom hiç cnm yemek istemio..
dün pekmeze başlaıdım bakalım işe yarıcakmı..
kızlar çok uzun eşim kesmeme izin vermior kat verdiorum sadece...
uclarını işte aldırıorum....
saç manyağı benm eşim....
yapan adama bende acıdığım için maşa düşünmedim presle daha kalın daha güzel olmazmı
bı bakem bakayımm parıltılı bı allığım varr aslında şeftali rengine benzer bı allığımda varr dior un ama genede bıde bıde o didiğine bakayım
etme kuzum iki tane varmış işte alma bakma boşver =))
pres dedıgın sac duzleştırıcsı gıbı bısey mı oluyor bacım hımmmmm esının sac fantezısı var sanırsammmmm
benımkıde kısa sac sevmıyor kestırme dıyor ama kestırıyorum obur turlu de hos olmuyo bacım ya ucları cok fena oldu benım gene