Kokoşş Hatunlar Kulübü

kestır bacım gezme ole pasaklı sali gibi

bizde gircez ev kredisinede şuan çok yüksek beklemedeyim...masraf çıkarma hemşo çok adama ...sen listeyi aylara böl en iyisi benim gibi dalam kredi kartına çıkamıom işin içinden...

ben kredı akrtı kullanmıyommm nakıtcıyım kardesımmm param varsa alırımmm yoksa almammm

bı bakem bakayımm parıltılı bı allığım varr aslında şeftali rengine benzer bı allığımda varr dior un ama genede bıde bıde o didiğine bakayım

dior pahalı vallah ben alamam şu sıraa....bak ne dicem diorun 40 tl bir siyah kalemi var sürme arakası süngerli önce siyah süryosun üstünden sünger geçiosun gölgeli yaıo müthiş bişi onu al istersen...

kullanma nann ayda 70-80 faizler kredi kartı ücretleri cabası bende bidene var anamı ağlatıo ....

sende kullanma bacımmm hesabını bıllll benım sıkıntım oluyor oyuzdennn bıde sanslı gacıyımmm ındırımler den gelıyı dıadermı indirimli almıstımm memnun kaldım sonnm bı ufak kapanyaya den geldım aldım bı kerede normal dım sanırsam hatırlamıyom sonnam baktım hec ındırm yok accuk bekledımm bı ugradım gene yuzde 50 ındırıme gırmıs ıkıtane krem kaptımm bıtane makyaj temızleyıcısı tonıgım vardı zatı kremlerden bırını anneme verdımmm

kuru karı senııııı accukkkk cabala bacımm bende senın kocana acıyorum valla

dün mıncıkliii ahh diorum buram ağrıyor yapma şuaram ağrıyor valla bi kızxdı bu ne yemek ye azcık kilo olsun mıncıklanmıon nan dio..valla gitgide düşyo kilom hiç cnm yemek istemio..

dün pekmeze başlaıdım bakalım işe yarıcakmı..

kuru karı senııııı accukkkk cabala bacımm bende senın kocana acıyorum valla

dün mıncıkliii ahh diorum buram ağrıyor yapma şuaram ağrıyor valla bi kızxdı bu ne yemek ye azcık kilo olsun mıncıklanmıon nan dio..valla gitgide düşyo kilom hiç cnm yemek istemio..

dün pekmeze başlaıdım bakalım işe yarıcakmı..

kızlar çok uzun eşim kesmeme izin vermior kat verdiorum sadece...

uclarını işte aldırıorum....

saç manyağı benm eşim....

yapan adama bende acıdığım için maşa düşünmedim presle daha kalın daha güzel olmazmı

kıs dıorun makyaj setını yurtdısından teyzem getırdı kalem ufaldı ufaldı sımcık serce permgımdan kucuk oldu ama mukemmel bı kalem o dedıgınede bakayım fekat bı kalem 40 tl pahallı len

len evlendgıgımız ılk zamanlarda benımkıde cok sızlandı adam sarılıyor ama leğen kemigime kucagna otursam kalk bacagıma kemık battı dıyodu cok kızıyodu bıldıgın gıbı degelll zorladım aldım accukkk sımcıkde form tutmaya calışıyommm

pres dedıgın sac duzleştırıcsı gıbı bısey mı oluyor bacım hımmmmm esının sac fantezısı var sanırsammmmm

benımkıde kısa sac sevmıyor kestırme dıyor ama kestırıyorum obur turlu de hos olmuyo bacım ya ucları cok fena oldu benım gene

evet kuzum.. saç düzleştirici ile olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…