- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam bunu bizim kokoş hariş kullanıodu amanin demek bu haa alayaım bugün nedkar nan kredi kartımda limit kalmamış bucu yaaa 1750 borç yaptım iyimi...kocişe iyii davranım azcukk yarısını ödese kafii...
üzüm üzüme baka baka meselesi yanii,, ama fena mı bakımlı olmaktan kimseye zarar gelmez hatta mikemmel bişey olur yanii,,
hhhaaa sorun yok o zaman ver siparişi gelsin kısırın,,,
ya değiştirelim işte miray git sor kızım kime sorcaksannnn
ayyy sencedemi kız olcekkkyaptırr bencee...kıznda yesin hem...
aynen her ortamda her durumda yırımmmmmmm ohhhhhhhhhhhhh ama sole rangı mengı yerınde olacak ole ölük ölük olmayacak parlayacak kırmızı olacakkk ayyyy kapatalım bu bahsı halısen zatı konusturma benı
ayyy sencedemi kız olcekkk
benimde içime kız doğuyo yaaa
ay kapat burcum kapat ağzımın sular aktııı boğulacam şimdii
alın bacılarım alıııınnnnnn
alın demesi kolay asgari ücret yetmiyo bacımmm,,,,
kızlar yemeğe gidyommm ben nohut varmış offfffffffffffffff sevmemde napim yicez mecbur pilav yoğrt yerim olmazsa..:26:
abowww cok pahhlı lennn ben cok nadır kullanıyorum pudrayı maybelınden almıstımm ama allık alcam şeftali tonlarında
"""KOKOŞŞ HATUNLAR KULÜBÜ""" anamm pek fiyakalı oldu,,,
Geri geldim kıslar dayanamadım daha arkadaş gelmedi işlerimi hallettim oturuyorum...
kız burcu bende alam bariii o vucut kremindenn...
ayy size takıldım gene bir sürü liste çıktıı..
kocam engellicek bana bu kkyı...
ev kredisi araba kredisi... makyaj malzemelri.. çocuk bezleri... çocuk kıyafetlerii... adam intihar etmesse iyii:):))