Kokoşş Hatunlar Kulübü

üzüm üzüme baka baka meselesi yanii,, ama fena mı bakımlı olmaktan kimseye zarar gelmez hatta mikemmel bişey olur yanii,,

hhhaaa sorun yok o zaman ver siparişi gelsin kısırın,,,

şim kıskanç çok süslenince krize giriyorrr....görümceminde kıskançılk durumları var bende inadına daha fazla süsleniom önce o kilolerını versin homini gırtlak yemekle olmuyor..saçınıda her ay açtırdıkça açtıryo bide güzellik uzmanı olcak bir saç yılda 10 kez açılırmı aman devam etsin öle yaşlı çirkin bişi olduğu zman görcem ben onu...evde bile makyaj yapıo delüü...

kızlar yemeğe gidyommm ben nohut varmış offfffffffffffffff sevmemde napim yicez mecbur pilav yoğrt yerim olmazsa..:26:

yaptırr bencee...kıznda yesin hem...
ayyy sencedemi kız olcekkk
benimde içime kız doğuyo yaaa
aynen her ortamda her durumda yırımmmmmmm ohhhhhhhhhhhhh ama sole rangı mengı yerınde olacak ole ölük ölük olmayacak parlayacak kırmızı olacakkk ayyyy kapatalım bu bahsı halısen zatı konusturma benı

ay kapat burcum kapat ağzımın sular aktııı boğulacam şimdii

kız burcu bende alam bariii o vucut kremindenn...

ayy size takıldım gene bir sürü liste çıktıı..

kocam engellicek bana bu kkyı...

ev kredisi araba kredisi... makyaj malzemelri.. çocuk bezleri... çocuk kıyafetlerii... adam intihar etmesse iyii:):))

Geri geldim kıslar dayanamadım daha arkadaş gelmedi işlerimi hallettim oturuyorum...

ya saçlarımı kestirmem lazım uzasın die 6 aydır kestirmiyorum belimede geldi aslında ama uçları çalı süpürgesi gibi oldu hiç bi şekle girmiyo,,, şimdi saçlarımı bi sağa bi sola atıp duruyorum toplasam olmuyo açsam hiç olmuyo aynen böyleyim

yarın düğün var kızlar..

benm saçlar uzun...

maşallah diin bakemmm

bu saçımı presle bukle yaptırsam nasıl olur..

eşimin çok samimi arkideşiii

bizde gircez ev kredisinede şuan çok yüksek beklemedeyim...masraf çıkarma hemşo çok adama ...sen listeyi aylara böl en iyisi benim gibi dalmaa kredi kartına çıkamıom işin içinden...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…