Kokoşş Hatunlar Kulübü

oyhhhhh oyhh oyhhhhhhhhh
bide yanına çayla domatis olsunnnnnnnnnnn
çaylada bek seferim oyyyyyyyyyyyy

hazal ne bu i.d söle sene....

Canım i.d mineralli pudra, fondotöne var allığı var farları var hepsi mineral içerikli ben onun ürünlerini kullanıyorum genelde şuan pudrası var allığım da vardı bitti bir ara netten almayı düşünorum pudrası falan sanırsam 90-95 arası olması lazım biraz fazla fiyatı ama ben alıyorum ve uzun süre gidiyor toz olduğu için...

adamımsın ya kızım sen nerden öğrendin bu kadar şeyi uzman olmuşun resmen,,, kahverengi kalemi denicem ,,, farla aram yoktur pek ama onuda denicem

sorma 17 yaşında makyaja başlayınca böle oldumm anam kokoştu k.validem kokoş görümce güzellik uzmanı ...teyzem eczacı...diğer teyzem lazer bilmem ne yapıo..yani etraf böle olunca benide kendilerine benzettiler..en yakın arkdaşımda kokoş manyağı bi tip beni sollar istanbulda kendileri ahh burdayken altını üstüne geitirirdik her yerin..haftanın 2 günü kokoş gezmlerine ayırırrım herşeyi incler okurum sütündekilerin mnyak bişi oldum işte...:111::103::108::108::108:

Kıslar şimdi çıkıyorum ben arkadaş gittikten sonra gelirim öpüyorum hepinizi ösleyin beni anacığımmmm

annem bana hep eline geleni yüzüne sürme der ama ben dayanamıyorum ya herşeyi kullanmak isitiyollummmm

abowww cok pahhlı lennn ben cok nadır kullanıyorum pudrayı maybelınden almıstımm ama allık alcam şeftali tonlarında

üzüm üzüme baka baka meselesi yanii,, ama fena mı bakımlı olmaktan kimseye zarar gelmez hatta mikemmel bişey olur yanii,,
gözümün önünden kısır tabağı geçiyo
akşama anam agidecem sipariş verimde yapsın bariii

hhhaaa sorun yok o zaman ver siparişi gelsin kısırın,,,

dimi ya insanın her halukarda canı çekiyiii

kısırı kim sefmezki yaaaaaaa

aynen her ortamda her durumda yırımmmmmmm ohhhhhhhhhhhhh ama sole rangı mengı yerınde olacak ole ölük ölük olmayacak parlayacak kırmızı olacakkk ayyyy kapatalım bu bahsı halısen zatı konusturma benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…