- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
yaaaa çatladık demiii burda....
yapmayın yaaa.....
bulguru ıslıcann biber salçası domates salçası ile yumuşayana kadar yorurcan .... maydonoz yeşil soağn ince ince doğranıcak... yoğrulann
bulgurun üzerine dökülecek misss gibi zeytinnyağııı dülecek nar ekşisi .. bol ekşili şöyleee...
.. kısırın yanınaaa... marul domates salatlık turşuuu mis gibi köpüklü ayrannn ........
allahım sana geliorummm...................
hazal ne bu i.d söle sene....
oyhhhhh oyhh oyhhhhhhhhh
bide yanına çayla domatis olsunnnnnnnnnnn
çaylada bek seferim oyyyyyyyyyyyy
adamımsın yakızım sen nerden öğrendin bu kadar şeyi uzman olmuşun resmen,,, kahverengi kalemi denicem ,,, farla aram yoktur pek ama onuda denicem
oyhhhhh oyhh oyhhhhhhhhh
bide yanına çayla domatis olsunnnnnnnnnnn
çaylada bek seferim oyyyyyyyyyyyy
paris bitanem sen duyma bunları duyma boşver
anemmm kıssss bakma sennnn ben hamıle degılımmm ama bı fena oldummmm bacımmmm
Canım i.d mineralli pudra, fondotöne var allığı var farları var hepsi mineral içerikli ben onun ürünlerini kullanıyorum genelde şuan pudrası var allığım da vardı bitti bir ara netten almayı düşünorum pudrası falan sanırsam 90-95 arası olması lazım biraz fazla fiyatı ama ben alıyorum ve uzun süre gidiyor toz olduğu için...
kız bi görsen pamuk gibidir benim cildimm
evet evettt kili bende yapıyorummmm
değiştirelim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,, burcu bilir değişir mi burcummm
Kıslar şimdi çıkıyorum ben arkadaş gittikten sonra gelirim öpüyorum hepinizi ösleyin beni anacığımmmm
ne bilem bakalım...gızz burcu değişemmi topiğin ismini...
üzüm üzüme baka baka meselesi yanii,, ama fena mı bakımlı olmaktan kimseye zarar gelmez hatta mikemmel bişey olur yanii,,sorma 17 yaşında makyaja başlayınca böle oldumm anam kokoştu k.validem kokoş görümce güzellik uzmanı ...teyzem eczacı...diğer teyzem lazer bilmem ne yapıo..yani etraf böle olunca benide kendilerine benzettiler..en yakın arkdaşımda kokoş manyağı bi tip beni sollar istanbulda kendileri ahh burdayken altını üstüne geitirirdik her yerin..haftanın 2 günü kokoş gezmlerine ayırırrım herşeyi incler okurum sütündekilerin mnyak bişi oldum işte...:111::103::108::108::108:
gözümün önünden kısır tabağı geçiyo
akşama anam agidecem sipariş verimde yapsın bariii
ahanda buuu bacımmm aldım bıtıremedım heleEki Görüntüle 261741
benım için fark yapmaz bacıııı bole bı konuda ben açmıstımmm aaaaaa aklıma geldıııı noldu acaba oldumu kı konum
gözümün önünden kısır tabağı geçiyo
akşama anam agidecem sipariş verimde yapsın bariii
dimi ya insanın her halukarda canı çekiyiii
kısırı kim sefmezki yaaaaaaa