- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
evet kuzum.. saç düzleştirici ile olan...
evet onla daha doğal oluyorrrr aman bacım sen en ıyısı topuz yaptır sole ensen acuk hava alsınnnnn yawwwwwwwwww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuzum.. saç düzleştirici ile olan...
kokoşlarrr hersey ıyı hosta ağşammaa ne pişirecem bennn allık mı pudramııııııııı
kokoşlarrr hersey ıyı hosta ağşammaa ne pişirecem bennn allık mı pudramııııııııı
evet çok şııkk..
ön kesimde öyle benmm
kıs dıorun makyaj setını yurtdısından teyzem getırdı kalem ufaldı ufaldı sımcık serce permgımdan kucuk oldu ama mukemmel bı kalem o dedıgınede bakayım fekat bı kalem 40 tl pahallı len
len evlendgıgımız ılk zamanlarda benımkıde cok sızlandı adam sarılıyor ama leğen kemigime kucagna otursam kalk bacagıma kemık battı dıyodu cok kızıyodu bıldıgın gıbı degelll zorladım aldım accukkk sımcıkde form tutmaya calışıyommm
pres dedıgın sac duzleştırıcsı gıbı bısey mı oluyor bacım hımmmmm esının sac fantezısı var sanırsammmmm
benımkıde kısa sac sevmıyor kestırme dıyor ama kestırıyorum obur turlu de hos olmuyo bacım ya ucları cok fena oldu benım gene
ben akşama kabak pişirecm... bol domateslu zaytinyağlı...
yanınada pilavv... ayran
valla pahalı ben alamadım...maxfactorun vardı onu aldım onuda eşim aldı zaten..25 TL di herhalde...onu kıdım kıdım kullanyom amam dior unki kocaman idu valla...
kilo alcam çıkışta eczaneye gitcem hem hamiş testi alcam hem iştah açıcı bakalım...
valla pahalı ben alamadım...maxfactorun vardı onu aldım onuda eşim aldı zaten..25 TL di herhalde...onu kıdım kıdım kullanyom amam dior unki kocaman idu valla...
kilo alcam çıkışta eczaneye gitcem hem hamiş testi alcam hem iştah açıcı bakalım...
cnmm hayırlısı olsun..
ama bebeiş çalışması yapıorsan doktora danışarak al her ilacını ne olur ne olmaz.z...
evliler düşünsün artıkınnn
biz bu akşam loreal krem ve maybilen allık bide yanına maxfactor kalem yeriz herhalde...
bende ne yemek yapcam yaa offfffffff sodalı börek yapam bariii pek sever bizimki...
evlenirsen düşme elime haaa...!
bekar nezamana kadar yaşıcan nan güzel gızsın evde gomazlar seni...
evlenirsen düşme elime haaa...!
bekar nezamana kadar yaşıcan nan güzel gızsın evde gomazlar seni...
cnmm hayırlısı olsun..
ama bebeiş çalışması yapıorsan doktora danışarak al her ilacını ne olur ne olmaz.z...