Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu model çok hoşuma gtti benimmm

$2qa4n50.jpg

kıs dıorun makyaj setını yurtdısından teyzem getırdı kalem ufaldı ufaldı sımcık serce permgımdan kucuk oldu ama mukemmel bı kalem o dedıgınede bakayım fekat bı kalem 40 tl pahallı len

len evlendgıgımız ılk zamanlarda benımkıde cok sızlandı adam sarılıyor ama leğen kemigime kucagna otursam kalk bacagıma kemık battı dıyodu cok kızıyodu bıldıgın gıbı degelll zorladım aldım accukkk sımcıkde form tutmaya calışıyommm

pres dedıgın sac duzleştırıcsı gıbı bısey mı oluyor bacım hımmmmm esının sac fantezısı var sanırsammmmm:KK23::KK23::KK23:

benımkıde kısa sac sevmıyor kestırme dıyor ama kestırıyorum obur turlu de hos olmuyo bacım ya ucları cok fena oldu benım gene

valla pahalı ben alamadım...maxfactorun vardı onu aldım onuda eşim aldı zaten..25 TL di herhalde...onu kıdım kıdım kullanyom amam dior unki kocaman idu valla...

kilo alcam çıkışta eczaneye gitcem hem hamiş testi alcam hem iştah açıcı bakalım...:KK69:

Son düzenleme:
valla pahalı ben alamadım...maxfactorun vardı onu aldım onuda eşim aldı zaten..25 TL di herhalde...onu kıdım kıdım kullanyom amam dior unki kocaman idu valla...

kilo alcam çıkışta eczaneye gitcem hem hamiş testi alcam hem iştah açıcı bakalım...:KK69:

hade get bakalımmm all bızede haber ver bacımmmm

cnmm hayırlısı olsun..

ama bebeiş çalışması yapıorsan doktora danışarak al her ilacını ne olur ne olmaz.z...

kokoşlarrr hersey ıyı hosta ağşammaa ne pişirecem bennn allık mı pudramııııııııı

biz bu akşam loreal krem ve maybilen allık bide yanına maxfactor kalem yeriz herhalde...

bende ne yemek yapcam yaa offfffffff sodalı börek yapam bariii pek sever bizimki...:KK53:

biz bu akşam loreal krem ve maybilen allık bide yanına maxfactor kalem yeriz herhalde...

bende ne yemek yapcam yaa offfffffff sodalı börek yapam bariii pek sever bizimki...:KK53:

ağsam ağşammm adama borek yedırecekkk ıyı yap bakalım bıde yanına pattis salatası yap barımmm bırı cayyy adama kuru kuru yıdırme ümüğüne dizilir valla

cnmm hayırlısı olsun..

ama bebeiş çalışması yapıorsan doktora danışarak al her ilacını ne olur ne olmaz.z...

aynen doğru dedin yaa ama reçetede yasmıomu hamişler kullanır bilmem ne...

kız 15 gündür dur durak bilmeden çalışyoz çıkarmı testte bilmiomki...haftayı mı beklesem...

X