ayyyyy tam benım sevdıgım den buuuuu olecemmm şincikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bende aynen öyle nar ekşişi falan yapıyorum hataylı komşularımızdan öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy tam benım sevdıgım den buuuuu olecemmm şincikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaaaa çatladık demiii burda....
yapmayın yaaa.....
bulguru ıslıcann biber salçası domates salçası ile yumuşayana kadar yorurcan .... maydonoz yeşil soağn ince ince doğranıcak... yoğrulann
bulgurun üzerine dökülecek misss gibi zeytinnyağııı dülecek nar ekşisi .. bol ekşili şöyleee...
.. kısırın yanınaaa... marul domates salatlık turşuuu mis gibi köpüklü ayrannn ........
allahım sana geliorummm...................
şu EVLİ kelimesi kalksa daha çok kokoş olurduk ya neseeee,,,
yok kumralım tatlım ,,,
i.d ne kı:26: i ti gibiii
vucut losyonı ıste banyodan sonra her yerıne masajla sureceksın cok de hos bı kokusu var
Bende aynen öyle nar ekşişi falan yapıyorum hataylı komşularımızdan öğrenmiştim
İ.d canım mineralli doğalmış diğerleri kadar kimyasal değilmiş bana dermatoloğum önerdi sürekli onu alıyorum toz pudra
kumralsan sana kahve tonları ve çimen yeşili koyu tonları gider farda..kahverengi kalem süper olur sana carmina marka kahve kalem çok ii dene derimm..allık çok koyu istemiosan maybiline açık kahveler...hımmm loreal dore far sana süper olur bak bi dene çok seversin..
ayyy bunu anllatım yaa...
aklıma birdenn...
pirinçli pazı sarması geldiii... ama pazıyı herkez bilmezz.... Eki Görüntüle 261739
sarma içini hazırlaaa
şu yaprakları haşla sarrr ve yeee enfessss acıktımm mı nee:)
lennn gel evde ıkımız labaratuar kurak lancome yapmaya calısak
kızlar maske yapıyor musunuz yüzünüze ve saçınıza,,,
kız bi görsen pamuk gibidir benim cildimmala ala senin cildin nasıl bir cilt ??
evet evettt kili bende yapıyorummmmyok bacım ben yapmıyom su aralar bekarken yuzume kıl maskesı yaprdımmm ıyı gelyodu kısssss
istesek değiştirirlermi ki ama biz evliyiz ondan icap etti bekarken kokoş olmak kolay kızz evliken asıl sorun...
Bu arada benim rimelimde maybeline ben memnumum birde önceki max factor du burda onu bulamamıştım maybeline almıştım ama iyiymiş. Pudramıda i.d mineralli kullanıyorum ben allığıda var çok güzel şeftali tonları i.d güzel marka ben memnunum kıslar
yaaaa çatladık demiii burda....
yapmayın yaaa.....
bulguru ıslıcann biber salçası domates salçası ile yumuşayana kadar yorurcan .... maydonoz yeşil soağn ince ince doğranıcak... yoğrulann
bulgurun üzerine dökülecek misss gibi zeytinnyağııı dülecek nar ekşisi .. bol ekşili şöyleee...
.. kısırın yanınaaa... marul domates salatlık turşuuu mis gibi köpüklü ayrannn ........
allahım sana geliorummm...................
ahanda buuu bacımmm aldım bıtıremedım heleEki Görüntüle 261741
kız bi görsen pamuk gibidir benim cildimm
evet evettt kili bende yapıyorummmm
değiştirelim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,, burcu bilir değişir mi burcummm
ahaaa 1 kilo falan mu bu burcumm