senin bebişinmi varr hemde eren yasıo????
güzellik salonlarında var cnmm ama herhalde400-500 arası değişyor die bilyorum burda öle...
kizlar ellerinizin kisin yumusacik olmasini istiyorsaniz
bir kabin icine seytin yagi dökün mesela 2-3 yemek kasigi ve ona göre 1-1,5 kasikta toz seker ekleyip karistirin ve bununla bir 1-2 dakika ellerinizi ovun..
elleriniz pamuk gibi olacak
tükkanı ben açimmm dedim... masaları temüzledimmm...çayımı demledim..
hepinize günaydın kokoş hatunlarr.....
Eki Görüntüle 260877 Eki Görüntüle 260878
afiyetler olsunn
günaydınlar olsun hanımlarafiyet şeker olsun ellerine sağlık vallahi çok hoş görünüyorlar bitenecik poğoça aldım
topiğimde kokoş olmayan hamişşş ler var buyrun kokoş kıyafetlere....sizide düşündüm...:82:
Eki Görüntüle 260909 Eki Görüntüle 260926 Eki Görüntüle 260924 Eki Görüntüle 260922 Eki Görüntüle 260920 Eki Görüntüle 260918 Eki Görüntüle 260916 Eki Görüntüle 260915 Eki Görüntüle 260913 Eki Görüntüle 260912 Eki Görüntüle 260910 Eki Görüntüle 260928
günaydın güneeşşş
çok tattluuuuuuuuuuuuuuuuuuyesin onu hemşosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kız tecrübeleri alırım senden artık hamiş olayımda...:82:
buarda bayramda gelince mıncırcam onu ona göreee ısırcam hattaa ben çocuk çok severim...
maşalahhh bebekin çok güzel allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
evet cnmmm 14 aylık...
maşallah kuzucunaaaa benm oglumda 15 aylıkkkk nasıl cok hareklımı ben bır derı bır kemık kaldım peşnde kostrmaktn
cok guzeller yaa bende bu tişortlerden almıstım cok pratık ve sık duruyor hihihihih
saol cnm cok guzl cicekler gel öppcemm kaçmaa:):)
evet cnmmm 14 aylık...
maşallah kuzucunaaaa benm oglumda 15 aylıkkkk nasıl cok hareklımı ben bır derı bır kemık kaldım peşnde kostrmaktn
canım inanılmazz hareketlii gündüz teyzesi bakıor ben akşamları belirli saatlerde bakıorum ama çok kilo verdim..
doğum yaptığıma inanmıor kimse süzüldüm resmen .. yüzüm çöktü yaaa :84:
canım inanılmazz hareketlii gündüz teyzesi bakıor ben akşamları belirli saatlerde bakıorum ama çok kilo verdim..
doğum yaptığıma inanmıor kimse süzüldüm resmen .. yüzüm çöktü yaaa :84:
EFET AYNEN BENDE COKUNTU YASADIMM 49 KILOYA DUSTUM BENDEE AMA HEDEFIM 55 :):) K.V BAKIYOR BENIMMM AMA AKSMLRI CANIMI OKUYOR
EFET AYNEN BENDE COKUNTU YASADIMM 49 KILOYA DUSTUM BENDEE AMA HEDEFIM 55 :):) K.V BAKIYOR BENIMMM AMA AKSMLRI CANIMI OKUYOR
kayınvalidem 5 ay baktı sonra kolu ağrıyınca ablama verdim..
eşim istemişti kayıvalidemin bakmasını.. bende tmm dedim daha sonra kendi rızaları ile ablama geçtii
kayınvalidem 5 ay baktı sonra kolu ağrıyınca ablama verdim..
eşim istemişti kayıvalidemin bakmasını.. bende tmm dedim daha sonra kendi rızaları ile ablama geçtii
BENDE KREŞ DUSUNUYORUM AMA BIKAC AY DAHA GECSIN BAKALIM HYRLISIII TASINMA DURMUMUZ VAR ONA GORE EVIN EN YAKINNDA BIR KRES İSTYRM BÖLE COK YORULUYORUM YAAA
BENDE KREŞ DUSUNUYORUM AMA BIKAC AY DAHA GECSIN BAKALIM HYRLISIII TASINMA DURMUMUZ VAR ONA GORE EVIN EN YAKINNDA BIR KRES İSTYRM BÖLE COK YORULUYORUM YAAA
bn henüz kreşe güvenmiorum cnmm...
daha çok küçük diye ama senin el mahkumm hayırlısı olsun güzelim..
burcucum resimleri ben koydum... oğluşun ve saç rengiminn