Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın kızlar...:KK71:

hevuk bişiler hazırlkadım belki arasından beğendiklerin olur fikir olsun die ....Atalar ve H&M ye uğradınmı bunlarda çok güzel takım pantolan ceketler uzun etekler herşey var...

Arkdaşlar benim tek uğramadığım mağaza Atalar ve H&M 'mişş bunu farkettim ve hemen inceledim çok güzel şeyler varmış...

$2011-Kış-Kaban-ve-Mont-Modelleri-2.jpg $Atalar-Giyim-Bayan-Takım-Elbise-Modeli.jpg $HM-Bayan-Kaban-Modelleri-2011-Kış-2.jpg $HM-Bayan-Kaban-Modelleri-2012-Kış-1.jpg $Atalar-Giyim-Bayan-Giyim-Koleksiyonu-1.jpg $Atalar-Giyim-Koleksiyonu-5.jpg

valla sizden aldığım gazla dün dedim diplinner bakayım ama almaya cesaret edemedim yinee..

sürebilirmiyim bende.. çok yakışır bana ama kalem süren ben onu beceremiorum..

ozman sana tio önce kalam sür hafif çek sonra aynaya dopru yanaş hatta sok kafanı tam görmen lazım direk çek hiçç oynatma üstünden git zmanla elin alşıacak kalem sürmene gerek kalmıcak altınada aynı şekilde uygula...:KK19:

gözlerin ne renk hemşooo...??:KK51:

bunları yetiştirecem die makyajsız geldim işe iimi... şimdi onada kızaarr hemşo bir allık sürdüm yaa.. :KK43::KK43:

ayol lavobaya(klozet bacım yada normal wc :KK52:) giderken al eline küçük bi ayna al makyaj çantanı bi yandan işini gör bi yandan makyajını yap pratik ol şekerim her daim hazırımdır :KK64::KK66:

bende maxi eteklere bayılıorum.. dün baya gezdim ama

tam kafama göre bulamadım.. bugun tekrar bakayım...

birde acilen ayakabı almam lazım cumartesi günü düğün varrr :KK64:

ozman sana tio önce kalam sür hafif çek sonra aynaya dopru yanaş hatta sok kafanı tam görmen lazım direk çek hiçç oynatma üstünden git zmanla elin alşıacak kalem sürmene gerek kalmıcak altınada aynı şekilde uygula...:KK19:

gözlerin ne renk hemşooo...??:KK51:
gözlerimmm kahve şekerim.....
ayol lavobaya(klozet bacım yada normal wc :KK52:) giderken al eline küçük bi ayna al makyaj çantanı bi yandan işini gör bi yandan makyajını yap pratik ol şekerim her daim hazırımdır :KK64::KK66:

hehehe aslında öyle yapıorum ama dediğim gibi kalemim yanımda yook :'( aslında hep makyaj çantamdadır sanırım evde aynanın onundee kaldıı :84:

evet bide akerden kaban paylaşalım bunlarda güzel bunların hepsi sonbahar modellerdir yanee şuan hepsii yeni sezon arkidişler...tesettürlü kokoşlarımda var topiğimdeee:KK66: oyüzden sizede züprüssssss yaptım...:82:

:KK51: $eşarp 2.jpg $eşarp.jpg $Aker-Krem-Rengi-Pardesü-Modeli.jpg $Aker-Gri-Pardesü-Modeli.jpg $2011-Aker-Pardesü-Modelleri.jpg $Aker-Beyaz-Pardesü-Modelleri.jpg $Yeni-Sezon-Aker-Eşarp-Modelleri-1.jpg

Bunlar Aker mağazasında var...!!

Son düzenleme:
gözlerimmm kahve şekerim.....

hehehe aslında öyle yapıorum ama dediğim gibi kalemim yanımda yook :'( aslında hep makyaj çantamdadır sanırım evde aynanın onundee kaldıı :84:

ozman yarın yapcan başka çözüm yok...:KK69: kahve ,siyah golden rose ve yeşil dipliner süper olur...

saçlar ne renk kumralsın herhalde dimii??yoksa karamısın sen kız ben gibi :KK52:

ozman yarın yapcan başka çözüm yok...:KK69: kahve ,siyah golden rose ve yeşil dipliner süper olur...

saçlar ne renk kumralsın herhalde dimii??yoksa karamısın sen kız ben gibi :KK52:

cnmm beyaz tenli kızıl saçlıyım ben...

golden rose siyah ve yeşil diplinneri bugun ediniyorumm...

cnmm beyaz tenli kızıl saçlıyım ben...

golden rose siyah ve yeşil diplinneri bugun ediniyorumm...

yeşili sana süper onur renkli makyaj yap eğer kızılsan çok koyu yapma ....

arada kahve tonlar kullan..süper olarsın..:82: hımmm loreal marka far var tekli dore sarı hafif parlıyor ama kalıcı hiç uçmuyor onuda al gitmişken süper olur sana beyazsın yaa...:KK34:

X