bn henüz kreşe güvenmiorum cnmm...
daha çok küçük diye ama senin el mahkumm hayırlısı olsun güzelim..
burcucum resimleri ben koydum... oğluşun ve saç rengiminn
EFET DAHA COK KUCUK ASLNDA BENDE BIKAC AY DAHA BEKLYM DIOYORM ZTN EV BUL TASIN ANCA 2YASINA GELİR BIRAZ DA KENDINI IFADE ETMESINI BEKLIYORUM SIMDI ARTK NE ISTEDIGINI ANLATABILIYORRR BIKAC AYA UMARM DAHA IYI OLCAK. YAAA ZOR OLUYOR BASKASINN BAKMASIII İSTER İSTEMZ SORUNLR CIKIYOR KAFAM DAHA RAHT OLCAK BÖLE BAKALIM DAHA NET BİYER YOK
bacılar bı sessızlıkı hakım olmus nolduuuuu
geldım şekerim geldim
accık sinirlerim zıpladıda....
nıyekı fıstık
günaydın kıslarrrrrr
yaaa arkamdaa bi olaylar dönüyor ama... çözemedim henüzz..
ben şöyle uzaklara yerleşip kurtulsam herkezen süper olcak sankii
EFET AYNEN BENDE COKUNTU YASADIMM 49 KILOYA DUSTUM BENDEE AMA HEDEFIM 55 :):) K.V BAKIYOR BENIMMM AMA AKSMLRI CANIMI OKUYOR
ben k.valideye baktirmicam gunes cunku gorumcemn cocuklarina o bakti cok simartmis hic sevmedim egitim ve ahlaklarini bisi yapmadimi kumanda firlatiolar dinlemiolar bise 2oglan 2side hormonlu gibi dev mubarek yakinda onlarida yer cok yemk yedrmis onlara sinirlamamis buyuduler ama kucuklukleride pek acici deil.....insallh annem gelirde o bakar o disiplinlidir iyi olur..
agac oldum burcu seni beklerken cicek actimm..netim gitti yaa telf.girdim patlicaz sıkıntdn off:84:
nerde kım iş yerındemi
yaaa arkamdaa bi olaylar dönüyor ama... çözemedim henüzz..
ben şöyle uzaklara yerleşip kurtulsam herkezen süper olcak sankii
yok annem yoookk... hayatımın içindee:):))
kıs sır gıbı konusmada dokul ayaol kocan mı görümcemı eltımı gaygana mı
iştee onlardan hangisinin yaptığını bilsem dökülecem...
şimdilikk izlemedeyim canlarrrr.
gene mı getttııı geldım kuzu sulayım azcuk senı dun dediğin butıgoya uye oldum fekat orda elbıse yok mu ya hep aykkabı canta ve takı geldı bana
ben k.valideye baktirmicam gunes cunku gorumcemn cocuklarina o bakti cok simartmis hic sevmedim egitim ve ahlaklarini bisi yapmadimi kumanda firlatiolar dinlemiolar bise 2oglan 2side hormonlu gibi dev mubarek yakinda onlarida yer cok yemk yedrmis onlara sinirlamamis buyuduler ama kucuklukleride pek acici deil.....insallh annem gelirde o bakar o disiplinlidir iyi olur..
cnm ıcın raht etmıcekse ztn baktrman mantıklı dııl benm k.v allah razı olsun guzel bakıyorrr yanı yemek konusunda falan baska kımseye guvenemem ama zor oluyor bana ordn al dolmusa bın vs vs birde bazn ıster ıstemz ufak tefek sornlar cıkıyor.ama kresınde ogluma daha ıyı gelecegndn emınm cunku cok harektlı surklı degısık seyler ıstyrrrr yanı bır bababnnedn zıyade kres egıtımını gelısmesını vs dahada etkıler dıye dusunuyorum ay cumleyı toparlayamadım yafss:):)ama anladınz sız benı hyrlısı olsun bakalm
tatlım hayırlı olsun topikin
bende katılmak isterdim ama bizim topiğe ancak yetişiyorummmm