Kokoşş Hatunlar Kulübü

Alminacım saçların çok hoş aslında gürr biraz bakım yapıp istediğin rengede ulaşırsın inşallah
1 sen bence bakım yapıp sonra sarıyada dönebilirsin açıcılar saçı çok yıpratıyor ve sarı saçta bakımlı olunca muhteşem duruyor..
Çok güzelsin bu arada maşallah canım 2 çocukla o kilo ne canım ya önceden daha iyiymişsin zayıflamışmısın?

Evet saçlarım çok gür ve dalgalı..boyalar vs.ler çok yıprattı ama...Yapı olarak kilolu değilim,sağolasın canım..Sadece yaşımdan genç duruyorum...

Of kızlar ya bugün kendimi biyerden atasım geldii :84: :84:
Bütün mağazaları gezdim yok yokkk hiç birşey olmuyor arkadaşım denemelerden birinde resmimi çekmiş gülüyodu her kıyafet denediğimde ağlamaklı oluyomuş meger suratımm
O aldıda aldıı (çok güzel şeyler aldı güle güle kullansın)ama ben bulamadım yinee daralmıyoda napıcam yaa benn çok sinirlerim bozuluyo halbuki ne güzel şeyler vardı
Türk kadını camışş sankii 38den başlıyo basenleri geniş kıyafetlerin giydiğim gibi aşşagıya düşüyo daralınca model bozuluyo
Alsaydım koyardım resimleri Akerde pantolan etek vardı harikaydı gömlekler etekler kaplar ama olmuyo olmuyo dandik giymek istemiyorum kap pantolon kapta bulamıyom ama aldıklarıma benden 2 kişi daha sıgar heralde bi kıyafet giysem dar olsa ne sevinirim ha bedenime ilk defa bişey dar geldi diye Diktirincede iğrenç dikiyolar
napsam ben tesettürlü olmak ne zor diğer magazalardan kolaylıkla buluyorum evde gitmek için 34 beden pantolon bile bol oluyo beline kemer takıyom yoksa düşüyo
Oyhhh içimi döktüm biraz rahatladım
Ayakkabıda beğendim topuklu ama kıyafet alamayınca onuda almadım..

Evet saçlarım çok gür ve dalgalı..boyalar vs.ler çok yıprattı ama...Yapı olarak kilolu değilim,sağolasın canım..Sadece yaşımdan genç duruyorum...

Zayıf olunca öyle oluyor bende küçük görünüyorum 27 yaşındayım söyleyince inanmıyorlar bebemde yok nufus kagıdını gösteriyorum..

ben de genellikle ayakkabı bulamıyorum...40 numara ve taraklı ayaklarım..:)

40 mı boyun kaç alminacım
Benim ablamda 40 gerçi 1.65 filan boyu oda dertli her beğendiği olmuyo
Benim 38 Allahtan onda sorun olmuyor..

1.80 canım.............................................

Son düzenleme:
kizlar ellerinizin kisin yumusacik olmasini istiyorsaniz

bir kabin icine seytin yagi dökün mesela 2-3 yemek kasigi ve ona göre 1-1,5 kasikta toz seker ekleyip karistirin ve bununla bir 1-2 dakika ellerinizi ovun..

elleriniz pamuk gibi olacak

1.80 canım.............................................

Hay Maşallah eee ayaklarınız küçükmüş bile canım 40 nekii
Siinle yan yana yürümek istemezdim küçücük kalırdım yanınızda kedi gibi
Benimde 170 ama kısa tabi ÇOK İSTERDİM ŞÖYLE 180 185 OLMAYI

Yüzümüzede yapsak olarmı
Benim bir arkadaşım 13 14 yaşlarındayken hep zeytin yagı sürerdi yüzüne dişlerine
Bildiğin bebek teni gibi inceliyorum inceliyorum hiçbir kusur bılamıyorum
Deneyen varmı sürcemde korkuyorum yağlı olursa çok ellerim yumuşak ama bunuda yapıyım daha yumuşak olsun..

canim bak iyi bir düsünce bu aklima gelmedi hic:26:

ama zaten ellerde yaptiktan sonrada mesela yikiyorsun sabunla....yani denemekte zarar olmaz yüzde bence

limonsuyu ile yogurdu karistiripta yüzüne sürersen buda iyidir!!

Son düzenleme:

yok canım,neden kompleks yapasın ki.....hem sen de uzunsun....

yok canım,neden kompleks yapasın ki.....hem sen de uzunsun....

Kompleks degilde canım bi garip oluyorum konuşurken havaya bakarak konuşmak zor
Arkadaşım vardı oda 183 filandı yolda yürürken herkes dönüp bakıyodu uzun olunca baya dikkat çekiyo..

canim bak iyi bir düsünce bu aklima gelmedi hic:26:

ama zaten ellerde yaptiktan sonrada mesela yikiyorsun sabunla....yani denemekte zarar olmaz yüzde bence

limonsuyu ile yogurdu karistiripta yüzüne sürersen buda iyidir!!

Ben şimdi gülsuyu limon ve elma sirkesiyle olanı kullanıcam
Bir ara hodan sanırım yanlış hatırlamıyorsam kullandım gerçekten güzel yaptı yüzümü ama bırakınca hemen eski haline dönüyo napiyim öyle yagı
Bide löp löp oluyodu yüzüm eşim öpcegi zaman önce yüzüme dokunuyodu böğğğ bundanmı sürdün gene diyodu evli insanalr için problem oluyo.
Ben bu yaz güneşlenirken bolca yag sürmeme ragmen güneş lekelerim oldu yüzümde onların geçmesini istiyorum..

tükkanı ben açimmm dedim... masaları temüzledimmm...çayımı demledim..

hepinize günaydın kokoş hatunlarr.....

afiyetler olsunn

günaydınlar olsun hanımlar afiyet şeker olsun ellerine sağlık vallahi çok hoş görünüyorlar bitenecik poğoça aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…