Kokoşş Hatunlar Kulübü

yokkb bucuu kiyafet..sadce akkabi canta taki ama super fiatlar kaliteli bidekiafet icin markafoniye uye ol.. modemi adamin ticina sokmaa gitcm simdi yeter yaa kac gun oldu..

butigodan ayakkbı aldnmı cnm hıc harbdn kalıtelı duruyor

Herkese selamlar..Ben de dün netten bakıp keratin şampuanı ısmarladım..Çünkü her zaman kuaföre gidemiyorum..Evde 2 bebiş bakıyorum...49 TL ye 500 ml..

Kompleks degilde canım bi garip oluyorum konuşurken havaya bakarak konuşmak zor
Arkadaşım vardı oda 183 filandı yolda yürürken herkes dönüp bakıyodu uzun olunca baya dikkat çekiyo..

Eee ne olmuş...Boşver canım arkadaşlarını boylarına kilolarına göre seçme..Şekilcilik fazla iyi değildir...Önemli olan arkadaşın dürüst olsun,samimi olsun,iki yüzlü olmasın...

Bu arada benim sıpalar 5-6 ay kreşe gittiler..Şu an evdeler..Tek başıma bakıyorum..Evde olduğu sürece eşim de yardım ediyor...Kreşten çok memnun kaldım...Sadece öğretmen bazı çocuklara özel ilgi gösteriyor diye canım sıkıldı ,o yüzden aldım..Değilse sosyalleşmeleri açısından çok iyiydi...

arkdasim almiss cok kaliteli hos duruyor onda gordum uye oldum bende yazlik cok botlari bekliomm ben..

valla ben uyeyım ama ordn alamdm hıc cunku canta ayakkabı ıhtıycımı kecem karsılıyorrr:):)

Huhuuuuuuuuuuuuuu herkesler nerde bende yemege cıkıyorum ozamnn paipaii

ben geldim yemektennn veee golden rose diplinnerimi aldım..

kızlar.. sürdüm başarılı oldum ama çok başarılı diyemıcem.. ama çk şık durdu..

8.5 tl ye aldım...

ben geldim yemektennn veee golden rose diplinnerimi aldım..

kızlar.. sürdüm başarılı oldum ama çok başarılı diyemıcem.. ama çk şık durdu..

8.5 tl ye aldım...

heheh foto cek koy dıcemm amaaaa cok sey ıstems olcemm ya bende beceremıyorum ama bayılıyorum yafss

heheh foto cek koy dıcemm amaaaa cok sey ıstems olcemm ya bende beceremıyorum ama bayılıyorum yafss

gözlerimimi çekiimm.. fotoo..

cnm fot mak yanımda değil.. yarın hem diplinneri hemde gözlerimi koyarım ...

heheh tememmm bende becrsem alcm ama yok aldm bırkere kurudu hıc suremedn

cnm ben avondan aldım kalem gibi olanı hiç memnun kalmadım sürülmüorr... boyası bitmiş keçeli kalem gibi..

sürülmüor pişman oldum..

ama bu öyle değil fırçası kalın cnmm...

cnm ben avondan aldım kalem gibi olanı hiç memnun kalmadım sürülmüorr... boyası bitmiş keçeli kalem gibi..

sürülmüor pişman oldum..

ama bu öyle değil fırçası kalın cnmm...

ay onu bnde aldım hemde buyk bır hevesle bı halta yaramdııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…