Kokoşş Hatunlar Kulübü

maliyeye bizde giderdik..sonra yalığı aldıkta rahat ettik derken ben evlendim 2 ay anca keyif yapabildim zati hep antalyadaydım okumaya gelince burda kaldım..ama bayramlarda gelirim hemşo ekliyim seni unutmadan..

Aman Burcu görüyonmu o kadar sohbet ettik bir eklemedi hemşosu gelince iki dakkada sattı biziiii

maliyeye bizde giderdik..sonra yalığı aldıkta rahat ettik derken ben evlendim 2 ay anca keyif yapabildim zati hep antalyadaydım okumaya gelince burda kaldım..ama bayramlarda gelirim hemşo ekliyim seni unutmadan..

ekle cnm eklee...

aaa burda olmamana üzüldüm ...

inşaallah bayrama kadarr koyulaşır sohbetimiz.. bayramlaşırızz.. seninlee kokoş hemşom benm...

kız sen nerdesinkii ....

hehehe kargo almassa bizim işyerının kömür tırlarıyla gönderirim şişme annem sennn

Şuan ist ama doğu görevi nedeniyle kars canımm çok uzağım sizee... Türkiye'nin en yüksek yerinden size yukardan bakıyorummmm

gel şekerim iskenderundayımm..

misss gibi yemeklerimizden nasipleninn...

burcucum sana denk geliordum arada topiklerden sen beni tanımasanda ben az çok tanıorum senii:):))

tanıman çok doğal doğa üssü bişey ooo heryere yetişyooo kaç topikte gördüm ben laf aramızda azcuk bunakk bide nese sora sölerim...

brezilya fönü diil dimi ondada keratin varr saçı besler keratin toplar azcık bide parlaklık verir die bilyom..

Aman Burcu görüyonmu o kadar sohbet ettik bir eklemedi hemşosu gelince iki dakkada sattı biziiii

o ekli bende pohihihi ekliim kız satarmıyım hazal kardeşim gibisin bunu diceni hisettim ikizmiyiz kız aramızda böle bi bağ mı var yoksa benim anne gezginci ordamı uğradı yoksemm...

ekle cnm eklee...

aaa burda olmamana üzüldüm ...

inşaallah bayrama kadarr koyulaşır sohbetimiz.. bayramlaşırızz.. seninlee kokoş hemşom benm...

bayramda ordaimm cnm sana hediyemle gelcem kokoşş bişi alır gelirim bekle beni hemşommm

Şuan ist ama doğu görevi nedeniyle kars canımm çok uzağım sizee... Türkiye'nin en yüksek yerinden size yukardan bakıyorummmm

evet cnm malesef karsa sevkiyatımız yookk... Van,adıyaman,k.maraş,nevşehir işyerının tırları buraya çalışıor... olsun yaa batıya geçincee görüşürüz:)

Keratin bakımı kuaförde mi yapıyorlar ??Benim de saçlarım berbat durumda...yarım saat sınırına takılmadan 1-2 fotomu koyayım..Sonra sileyim..Bana fikir verebilirseniz sevinirim..Kestireyim diye düşünüyorum..Ama yine uzun bir model..Bana nasıl bir model gider hiç fikrim yok...(

bayramda ordaimm cnm sana hediyemle gelcem kokoşş bişi alır gelirim bekle beni hemşommm

kız bayram hediyen bebekin olur belkii .. bayrama kadar tutturursun anacım..

:):): bak bak anasına neler diorr... sölerim haaa siteye gidip :):)

o ekli bende pohihihi ekliim kız satarmıyım hazal kardeşim gibisin bunu diceni hisettim ikizmiyiz kız aramızda böle bi bağ mı var yoksa benim anne gezginci ordamı uğradı yoksemm...

Kesin kes ikiziz buna kanat getirdim... İkizim benim yıllardır seni arıyordum bendeeeee uzak kaldık birazzzz

anam unuttum seni valla gezginci kocayıda boşadı 10 sene önce parise bilem gitti benden kokoştur oo....söleme kız ne olur yer beni....

anam unuttum seni valla gezginci kocayıda boşadı 10 sene önce parise bilem gitti benden kokoştur oo....söleme kız ne olur yer beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…