maliyeye bizde giderdik..sonra yalığı aldıkta rahat ettik derken ben evlendim 2 ay anca keyif yapabildim zati hep antalyadaydım okumaya gelince burda kaldım..ama bayramlarda gelirim hemşo ekliyim seni unutmadan..
maliyeye bizde giderdik..sonra yalığı aldıkta rahat ettik derken ben evlendim 2 ay anca keyif yapabildim zati hep antalyadaydım okumaya gelince burda kaldım..ama bayramlarda gelirim hemşo ekliyim seni unutmadan..
bırı acı salça ve ekşimı dedi ayyyyyyyyyyyy kardes nerdesın sennnnnnn
tabe annen yapar puhhhhhhhhhh utanmaz karı gel ben yapayım dıyemıyon demıııııı
Ben çok sevdim seniii
kız sen nerdesinkii ....
hehehe kargo almassa bizim işyerının kömür tırlarıyla gönderirim şişme annem sennn
gel şekerim iskenderundayımm..
misss gibi yemeklerimizden nasipleninn...
burcucum sana denk geliordum arada topiklerden sen beni tanımasanda ben az çok tanıorum senii:):))
heheh bilgi paylaşımı yapıyoruz iştee:):)
efet kafam rahat ede rozmn ayrıca en ksıa zamnda ıng kursunada gıtmem gerkıyor mecburı benı youn bır donem beklıyor
buarada kızlar sordum ama gozden akctı sanırm sac bakım yaptıran varmı hıc özellıkle keratın bakım
Aman Burcu görüyonmu o kadar sohbet ettik bir eklemedi hemşosu gelince iki dakkada sattı biziiii
ekle cnm eklee...
aaa burda olmamana üzüldüm ...
inşaallah bayrama kadarr koyulaşır sohbetimiz.. bayramlaşırızz.. seninlee kokoş hemşom benm...
Şuan ist ama doğu görevi nedeniyle kars canımm çok uzağım sizee... Türkiye'nin en yüksek yerinden size yukardan bakıyorummmm
heheh bilgi paylaşımı yapıyoruz iştee:):)
efet kafam rahat ede rozmn ayrıca en ksıa zamnda ıng kursunada gıtmem gerkıyor mecburı benı youn bır donem beklıyor
buarada kızlar sordum ama gozden akctı sanırm sac bakım yaptıran varmı hıc özellıkle keratın bakım
bayramda ordaimm cnm sana hediyemle gelcem kokoşş bişi alır gelirim bekle beni hemşommm
o ekli bende pohihihi ekliim kız satarmıyım hazal kardeşim gibisin bunu diceni hisettim ikizmiyiz kız aramızda böle bi bağ mı var yoksa benim anne gezginci ordamı uğradı yoksemm...
Kesin kes ikiziz buna kanat getirdim... İkizim benim yıllardır seni arıyordum bendeeeee uzak kaldık birazzzz
kız bayram hediyen bebekin olur belkii .. bayrama kadar tutturursun anacım..
:):): bak bak anasına neler diorr... sölerim haaa siteye gidip :):)
evet cnm malesef karsa sevkiyatımız yookk... Van,adıyaman,k.maraş,nevşehir işyerının tırları buraya çalışıor... olsun yaa batıya geçincee görüşürüz:)
kız bayram hediyen bebekin olur belkii .. bayrama kadar tutturursun anacım..
:):): bak bak anasına neler diorr... sölerim haaa siteye gidip :):)