Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız bayram hediyen bebekin olur belkii .. bayrama kadar tutturursun anacım..

:):): bak bak anasına neler diorr... sölerim haaa siteye gidip :):)

anam unuttum seni valla gezginci kocayıda boşadı 10 sene önce parise bilem gitti benden kokoştur oo....söleme kız ne olur yer beni....

kızlar servis kaçııcak ben kaçyom size doyum olmuyor valla evden girer bakarım yazın isz öptüm pakaaaaaaaaaa

Evet..Şu kurunun kurusu berbat saçlarıma ne yapabilirim ? Röfle üzerine kızıl,üzerine kumral boya var...(

Son düzenleme:
kızlar servis kaçııcak ben kaçyom size doyum olmuyor valla evden girer bakarım yazın isz öptüm pakaaaaaaaaaa

güle güle hemşoo ii bak kendinee... valla benmde mesai bitior evden canavarla bakamıom netee görüşüzz...

Evet..Şu kurunun kurusu berbat saçlarıma ne yapabilirim ? Röfle üzerine kızıl,üzerine kumral boya var...(

Kızıl tonlarını ben pek sevmem o o yüzden şu kızılık veren görünümden kurtulmanı tavsiye ederim. Mesela bal köpüğü olur sarı kaçar dersen yine kahve tonuna boyatıp kızıl tonundan kurtulabilirsin... Ve çok bakım yapmalısın gerçekten çok kuru ve yıpranık gözüküyorlar tatlım...

canım rica etsem alıntı resmi silebilirmisin,çünkü silicem yarım saat dolmadan..kızılın üzeri kumral boya..ben kızıl saçı severim ama bakımı zor..

keşke silip öyle çıksaydın...(

Son düzenleme:
brezilya fönü diil dimi ondada keratin varr saçı besler keratin toplar azcık bide parlaklık verir die bilyom..

brezilya fonu diil evet ama keratın bakım dıye gecıyor once yıkıyorlar sonra ılac suryorlr 15 dk beklıyorz tekrr yıkıyorlar sonra tekrar baska bır urun suruyorlar 8 dk öle beklenıyor sonra yıkanıyor ama strec vs sarmadıalr kafamı dogrumu yaptılar anlamadım ben sarılır falan dıye bılıyorum sacı baya bı toparlıyormus ben aslnda evde surklı bakım yapmaya calısyrm cunku saclrm yanmstı artı dogudn sonra dokldu baya yıprnmştı hatta hc urunu falan kullanıyorum. duzldı bıraz ama cabuk yaglnyr ınce tellı böle sonuk bir sac anlıcanz cansız

paipai gorsrzzzz

cnm bencede kuru gıbı duryor senın sacların keratın bakım sende denesene ama ıste ayda 1 falan yaptrmak lazımkı faydasını gorelım öle sanıyorum .

evet kuru zaten..( röfle mahfetti...o keratin bakımı evde kendimiz mi yapıyoruz yoksa her kuaför yapabiliyor mu ??

evet kuru zaten..( röfle mahfetti...o keratin bakımı evde kendimiz mi yapıyoruz yoksa her kuaför yapabiliyor mu ??

valla cnm ben fıyatlara baktım cok pahalıydı yoksa alaym kendım yapayım dedım .
ama ıste ztn ınce ınce tutamlara ayırıyor kuafr sacını suruyor fırcayla tarak vurmuyor saca dıplere degmeyeck falan eger guvendgn bır kuafr varsaa oraya gıt yaptır her kuafor yapıyordur hemen hemen ama . keratın deyıpde uydurk bakım yapan yerlerde var işte guvndgn bır eyr olmalı. 35 tl ye yaptrdım ben yanık saclrda dahada bellı oluyormus etkısı kırık ucları oanrıyorms nemlendryrms sacı falan bence bır sor

Çevremdekiler kokoş olduğumu düşünseler de kokoş olduğumu düşünmüyorum

Evimin içinde rahat giyinmekten hoşlansam da bazen eşim bir yerlere gideceğiz sanıyor süsümden :)

Ben özellikle makyajı çok seviyorum ama saç konusunda pek yetenekli değilim...Saçlarına güzel şekil veren kızları kıskanıyorum,saçlarını bozmak istiyorum

Artık bende bu topikteyim bayanlar

hoşgeldınnnnn

eşin biryere gıdıceksınz sanıyorsa demekkı kokoşşn.
Sacları guzl olanları bende kıskanıyorum buaradaaa

izmir e geldiğimde mi yaptırsam mı ki...izmir de Karşıyaka Bostanlı çevresinde tavsiye edebileceğin bir kuaför var mı güneşim ??

bence açtıırısan turuncu olma ihitimali var boya kahveye bekle 3-4 ay otursun şöle kahve aralarınada ışıltı verrisin olmadı istediğin renge boyarsın şuan saçın çok güzel karamel yada kahve olur ama sarı olmaz altta kızıl var çünkii baya beklemen lazım...

cnm yöneticilere mesaj at ordan iste silsinler resimleri rica edersen yaparlar...

hatta amonraya söle tam yazıcaktım senin ortak arkadş oldunu gördüm samimysen sen söle dahi iyi olur..

Son düzenleme:

güzellik salonlarında var cnmm ama herhalde400-500 arası değişyor die bilyorum burda öle...

Son düzenleme:

bende şekil veremiom anca fön arada bide o balerin topuzdan yapıom off bende sıkıldım saçıma değişik şekiiler uygulamak isityorum ne yapılabilri yarın saç topama şekillerinibir araştırıım..

Saçımı kuaför zaten kızıldan kurtarmaya çalışıp kumrala boyadı..şimdi o kadar kızıl değil aslında ama güneşte kızılımsı duruyor hala..Sarıya çevirmek istiyorum aslında zamanla boyaya boyaya..
cnm yöneticilere mesaj at ordan iste silsinler resimleri rica edersen yaparlar...

hatta amonraya söle tam yazıcaktım senin ortak arkadş oldunu gördüm samimysen sen söle dahi iyi olur..

güzellik salonlarında var cnmm ama herhalde400-500 arası değişyor die bilyorum burda öle...

yağmurluğa mesaj yazmıştım,bakalım...400-500 müüü aboooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…