kız bayram hediyen bebekin olur belkii .. bayrama kadar tutturursun anacım..
:):): bak bak anasına neler diorr... sölerim haaa siteye gidip :):)
kızlar servis kaçııcak ben kaçyom size doyum olmuyor valla evden girer bakarım yazın isz öptüm pakaaaaaaaaaa
kızlar servis kaçııcak ben kaçyom size doyum olmuyor valla evden girer bakarım yazın isz öptüm pakaaaaaaaaaa
Kızlar bende çıkıyorum dışarı çıkıcaz öpüyorum sizi ösleyin beniii
Kızıl tonlarını ben pek sevmem o o yüzden şu kızılık veren görünümden kurtulmanı tavsiye ederim. Mesela bal köpüğü olur sarı kaçar dersen yine kahve tonuna boyatıp kızıl tonundan kurtulabilirsin... Ve çok bakım yapmalısın gerçekten çok kuru ve yıpranık gözüküyorlar tatlım...
brezilya fönü diil dimi ondada keratin varr saçı besler keratin toplar azcık bide parlaklık verir die bilyom..
Keratin bakımı kuaförde mi yapıyorlar ??Benim de saçlarım berbat durumda...yarım saat sınırına takılmadan 1-2 fotomu koyayım..Sonra sileyim..Bana fikir verebilirseniz sevinirim..Kestireyim diye düşünüyorum..Ama yine uzun bir model..Bana nasıl bir model gider hiç fikrim yok...(
canım rica etsem alıntı resmi silebilirmisin,çünkü silicem yarım saat dolmadan..kızılın üzeri kumral boya..ben kızıl saçı severim ama bakımı zor..
keşke silip öyle çıksaydın...(
brezilya fonu diil evet ama keratın bakım dıye gecıyor once yıkıyorlar sonra ılac suryorlr 15 dk beklıyorz tekrr yıkıyorlar sonra tekrar baska bır urun suruyorlar 8 dk öle beklenıyor sonra yıkanıyor ama strec vs sarmadıalr kafamı dogrumu yaptılar anlamadım ben sarılır falan dıye bılıyorum sacı baya bı toparlıyormus ben aslnda evde surklı bakım yapmaya calısyrm cunku saclrm yanmstı artı dogudn sonra dokldu baya yıprnmştı hatta hc urunu falan kullanıyorum. duzldı bıraz ama cabuk yaglnyr ınce tellı böle sonuk bir sac anlıcanz cansız
paipai gorsrzzzz
cnm bencede kuru gıbı duryor senın sacların keratın bakım sende denesene ama ıste ayda 1 falan yaptrmak lazımkı faydasını gorelım öle sanıyorum .
evet kuru zaten..( röfle mahfetti...o keratin bakımı evde kendimiz mi yapıyoruz yoksa her kuaför yapabiliyor mu ??
çevremdekiler kokoş olduğumu düşünseler de kokoş olduğumu düşünmüyorum
Evimin içinde rahat giyinmekten hoşlansam da bazen eşim bir yerlere gideceğiz sanıyor süsümden :)
ben özellikle makyajı çok seviyorum ama saç konusunda pek yetenekli değilim...saçlarına güzel şekil veren kızları kıskanıyorum,saçlarını bozmak istiyorum
Artık bende bu topikteyim bayanlar
Evet..Şu kurunun kurusu berbat saçlarıma ne yapabilirim ? Röfle üzerine kızıl,üzerine kumral boya var...(
Kızlar bende çıkıyorum dışarı çıkıcaz öpüyorum sizi ösleyin beniii
canım rica etsem alıntı resmi silebilirmisin,çünkü silicem yarım saat dolmadan..kızılın üzeri kumral boya..ben kızıl saçı severim ama bakımı zor..
keşke silip öyle çıksaydın...(
evet kuru zaten..( röfle mahfetti...o keratin bakımı evde kendimiz mi yapıyoruz yoksa her kuaför yapabiliyor mu ??
Çevremdekiler kokoş olduğumu düşünseler de kokoş olduğumu düşünmüyorum
Evimin içinde rahat giyinmekten hoşlansam da bazen eşim bir yerlere gideceğiz sanıyor süsümden :)
Ben özellikle makyajı çok seviyorum ama saç konusunda pek yetenekli değilim...Saçlarına güzel şekil veren kızları kıskanıyorum,saçlarını bozmak istiyorum
Artık bende bu topikteyim bayanlar
Saçımı kuaför zaten kızıldan kurtarmaya çalışıp kumrala boyadı..şimdi o kadar kızıl değil aslında ama güneşte kızılımsı duruyor hala..Sarıya çevirmek istiyorum aslında zamanla boyaya boyaya..bence açtıırısan turuncu olma ihitimali var boya kahveye bekle 3-4 ay otursun şöle kahve aralarınada ışıltı verrisin olmadı istediğin renge boyarsın şuan saçın çok güzel karamel yada kahve olur ama sarı olmaz altta kızıl var çünkii baya beklemen lazım...
cnm yöneticilere mesaj at ordan iste silsinler resimleri rica edersen yaparlar...
hatta amonraya söle tam yazıcaktım senin ortak arkadş oldunu gördüm samimysen sen söle dahi iyi olur..
güzellik salonlarında var cnmm ama herhalde400-500 arası değişyor die bilyorum burda öle...