Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen sadce onlarda 34 benden var zaten annem inat etmiş başka yerleride gezdirmişti sonra ii tmam oralara gidelim gezmekten sıkıldım azcuk kilo al dediydi...koton bencede bozdu döküntü olmuş umarım kışın değişir..........:KK15:

adil ışıktada güzel takımlar oluyor ordada XS var...

ben artıkın 36 gıyıyorumm bazı markalarda bol gelıyo onun dısında ıyı

Valla öyle kararsız kalmayacaksın beğendinmi alıcaksın dünyaya bir kere geliyoruz gezip tozup iyiyip içmeyip alışveriş yapmayıp da ne yapacağız hayat bir kere yaşanır keyfini çıkar kıssss :KK52:

haha supersın valla bend eöle yapayım bariii birdahakıneeee bide spor ayakkabı yaakalasm ordn super olcak

ben kocamın eskilerini toz bezi yapıyorum. kendiminkilere kıymıyorum :):KK52:

aynı durmu bende yasıyorum sanırım:KK43:

haha supersın valla bend eöle yapayım bariii birdahakıneeee bide spor ayakkabı yaakalasm ordn super olcak

aynı durmu bende yasıyorum sanırım:KK43:

Bana converse,puma birde u.s polonun spor ayakkabısını aldık eşimede adidasın ve best polo clubınkini aldık gayet memnunuz hiç sorunsuz geldi ve orjinaldi... Olmayınca iadeside oluyor bir hafta içindede parayı idae ediyorlar hemen sorun çıkmıyor yani tatlım...

ben kocamın eskilerini toz bezi yapıyorum. kendiminkilere kıymıyorum :):KK52:

pohahahahahah:KK60: hoşgeldin cnm kendin bahsetsene biraz bize...çalışyomusun kokoşmusun çantanda neler taşır neler giyersin hanigi markaları tercih edersin kıyafette..:nazar:

hangi banka cnm seninki...sizdede hafta sonu var ama güzel en azından kokoş olmandan bellidi zaten uçuk kokoş bankacı seni..:KK19:

Bilhare fısıldarım kulağına canım burda o kadarda açıklamayayım :KK52: Ya haftasonu varda akşam eve gidince ambalaj gibi oluyor kafam gerçi kolay hiçbir meslek yok kıslarr işimizin kıymetini bilelim... Birden pollyanna olasım geldi :KK66::KK66:

ne güzel meslek yaa zevk alıyorsundur...manken gibi ol sende olarsınnn cnm...:21:

hehehe ya işte eskıden makına parcaları cıyrdum sımdı elektrık projelerı guzel zevklı iş ya cocuktn sonra uf oldum hehehe ugrasmaya vaktm olmuyorrr dun ılk defa gıttım kuafore aksam iş cıkısı bakım yaptırdımmm:):) acayıp hıssttm kendımı suclu gıbı cocugu gec alınca falan
buarada kızlr keratın bakım yaptrdım dedılerkı yaptrnca hemn farkı anlarsın ama bır fark goremdım hehehehe:):)

Bana converse,puma birde u.s polonun spor ayakkabısını aldık eşimede adidasın ve best polo clubınkini aldık gayet memnunuz hiç sorunsuz geldi ve orjinaldi... Olmayınca iadeside oluyor bir hafta içindede parayı idae ediyorlar hemen sorun çıkmıyor yani tatlım...

ya işte tek korkum orjınal olmazsaa korkusu yoksa hemn alcam orjınal olmadıgını soyleyenler var e bılıyorsn sımdı cakmaları ayırt etmek okdr zorkı orjınallerndn:KK43::KK43:
Bende bankada çalışıyorum çok kafa ağrıtıyor valla...

banka işi zordur yaaaa püff cok sevıyorm ama ben herlde hep yanlş hesap yaprdm ınsanlrla ugrsmktn:):)

ben cumartesılerıde full çalışıyom danışman ve halkla ilişiker yapıyorum ama aslen televızyoncuyum:KK50:

Bende sanslı olanlardanım ozamn haftasonu yok sukur yaa yoksa calısmazdım ztn cocujkla 2 gun yetmıyorrr ne iş yapablıyrm nede cocuklaa ılgılenebılyrm yada cok becerıksızm uff:KK43::KK43:

Bende sanslı olanlardanım ozamn haftasonu yok sukur yaa yoksa calısmazdım ztn cocujkla 2 gun yetmıyorrr ne iş yapablıyrm nede cocuklaa ılgılenebılyrm yada cok becerıksızm uff:KK43::KK43:

bıde ufff cekıyorsun sole kasıla kasıla haftasonu evdeyımmm bacılar desene

hehehe ya işte eskıden makına parcaları cıyrdum sımdı elektrık projelerı guzel zevklı iş ya cocuktn sonra uf oldum hehehe ugrasmaya vaktm olmuyorrr dun ılk defa gıttım kuafore aksam iş cıkısı bakım yaptırdımmm:):) acayıp hıssttm kendımı suclu gıbı cocugu gec alınca falan
buarada kızlr keratın bakım yaptrdım dedılerkı yaptrnca hemn farkı anlarsın ama bır fark goremdım hehehehe:):)

ya işte tek korkum orjınal olmazsaa korkusu yoksa hemn alcam orjınal olmadıgını soyleyenler var e bılıyorsn sımdı cakmaları ayırt etmek okdr zorkı orjınallerndn:KK43::KK43:

banka işi zordur yaaaa püff cok sevıyorm ama ben herlde hep yanlş hesap yaprdm ınsanlrla ugrsmktn:):)

İnsan önce kendine değer vericek canım sonra eşine çocuğuna amann ben iyiki çocuk yapmıyorum kendime bakmaktan aç aç gezer vallahi çocuk :KK52:

Güzel meslek şıkır şıkır giyiyorsun . Birde doğuya gelmeden önce ist.da genel müd. çalışıyordum o zaman daha güzeldi daha kokoştum yani düşün artık :KK66:

Son düzenleme:
bıde ufff cekıyorsun sole kasıla kasıla haftasonu evdeyımmm bacılar desene

hehehe haklısın canım
o üf ü kendıme kızarak cektım hata bende sanırım buaralr hıcbıseye yetemıyorumm:):)
hafta sonu calısn bır suru anne var yaaa

X