Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok kötüsün :63: ben esmerim sen sarışın işte tamamlarız sevdimiz şeler kilomuz aynı felan ondan dediydim :KK36:... kocamsız nasla olmaz arada tatile gel ozaman kızkardeşine..:KK68:

canımcımmmm evet huylarımız benzıyo ama kılo larınızın hazalla aynı fıstıkkk benle degel artıkın tatıle gelirim ama sumbulu ıstemem yaaaa sen sen gelll:KK52:

Son düzenleme:
bershıkayı bende beğenıyorum poolandbear var bıde benım encok tercıh ettiğim zara mango mavı colıns u.s polo batik aman böleee gider işte

Ben iş yerinde klasik giydiğim için klasik kıyafetlerimi genelde zara ve kotondan alıyorum ama koton bozdu bu ara pek tercih etmiyorum. Sporlarımıda saydıklarından alıyorum..... Dünyanın en güzel şeyi alışveriş yapmak heralde :KK66::KK66::KK66:

Birde bende bir özellik var mesela giymediğim kullanmadığım şeyleri çok eskiyip yırtılıp yıpranmadıysa saklarım kimseye vermem. Veremiyorum yaa benim giydiğim birşeyi başkasının giymesine tahammülüm yok gider yeni alırım ihtiyacı olana veririm ama kendi giymediğim kıyafetlerimi vermem....

bende veremiyorum evde giyiyorum eskiyinee yırtılana kadar sonrda bez yapıom toz bezi..:KK53:

Ben iş yerinde klasik giydiğim için klasik kıyafetlerimi genelde zara ve kotondan alıyorum ama koton bozdu bu ara pek tercih etmiyorum. Sporlarımıda saydıklarından alıyorum..... Dünyanın en güzel şeyi alışveriş yapmak heralde :KK66::KK66::KK66:

kesünlükle sana katılıyorum fıstukkkkkk

canımcımmmm evet huylarımız benzıyo ama kılo larınızın hazalla aynı fıstıkkk benle degel artıkın tatıle gelirim ama sumbulu ıstemem yaaaa sen sen gelll:KK52:

bak bura tatil yeri ben naipm istnbulda ala ala....gel denize gireriz bikinini al gel....:82: sümbülü pansiyona postalarım kedi pansiyonu var oda azcık hizmet görsün belki arkadaş bulur ....sen gel gerisini hallederik...:82:

Kokoşlar sizin meslekleriniz ne bakim o kadar konuşuyoruz ne iş yaptığınızı bilmiyorummmm :KK1:

bak bura tatil yeri ben naipm istnbulda ala ala....gel denize gireriz bikinini al gel....:82: sümbülü pansiyona postalarım kedi pansiyonu var oda azcık hizmet görsün belki arkadaş bulur ....sen gel gerisini hallederik...:82:

seneye anca canım olsun sende gel beklerım buradada gezcek gusel yerler var

aynen sadce onlarda 34 benden var zaten annem inat etmiş başka yerleride gezdirmişti sonra ii tmam oralara gidelim gezmekten sıkıldım azcuk kilo al dediydi...koton bencede bozdu döküntü olmuş umarım kışın değişir..........:KK15:

adil ışıktada güzel takımlar oluyor ordada XS var...

haklısın aynen öle cokuyugn fıyatlrr tabe kapıyor hatunlr hemennn bendede bır karaszlk

Valla öyle kararsız kalmayacaksın beğendinmi alıcaksın dünyaya bir kere geliyoruz gezip tozup iyiyip içmeyip alışveriş yapmayıp da ne yapacağız hayat bir kere yaşanır keyfini çıkar kıssss :KK52:

X