- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
keşke yakın olsaydın hep kızkardeşim olsun istemiştim varmıdı senin...kıızm olursa ona kızkardeş yapcam eminimm..
kız bende pek kardes ıstedım ama bende hec yok mağlesef bende kardeş olcam sıze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke yakın olsaydın hep kızkardeşim olsun istemiştim varmıdı senin...kıızm olursa ona kızkardeş yapcam eminimm..
kız bende pek kardes ıstedım ama bende hec yok mağlesef bende kardeş olcam sıze
güzelmiş karsta giymek için aldın dimi kabanında varmı siyahh kaban al bide şölee beyaz çok şık oluyor....
Evet orda giymek için...Beyaz var iki tanede siyah daha kalsik tarz kaban var bir de gri spor mont var evde olsaydım resimlerini çekrdim.
hayırlı olsun canım benım ama pek benlik bişey değelmiş
2 kızkardeş var bende sende ol 3 leyeyim
senin dolabın eve sığıyormu dolobının resmini açıkken çek koy bence...
zaten benziyoz gel antalyada yaşıyalım kocanı boşaaa burcu ben sana bakarım...
Diğer tarzlardada var canım buda hoşuma gitti birazda spor olsun istedim ee eşimde istiyosan alayım diyince hemen atladım tabii hiç hayır dermiyim... Aslında bir tanede bershkada gördüm oda çok güzeldi oda artık indirime girince alınacaklar listemde kremdi oda aklım kaldı
Diğer tarzlardada var canım buda hoşuma gitti birazda spor olsun istedim ee eşimde istiyosan alayım diyince hemen atladım tabii hiç hayır dermiyim... Aslında bir tanede bershkada gördüm oda çok güzeldi oda artık indirime girince alınacaklar listemde kremdi oda aklım kaldı
aslında üzülmemem lazım kurtuldu ama nebilim çok sevmişlerdi bide çocuğu vardı...ona üzüldüm adam kolna takmış manitayı gezio geçen gördüm daha boşanmadan belkide iyi oldu..manyak kızı dövyodu nası bu hale geldiler bilmiom yaaa nafaka vercekmiş 400 mahkeme belirlemiş...bebiş babasız kaldı salak adam kızla fink atıo karaktersiz bee...:85:
bershka mı dedin amanınn ora benim mağzammmm süper şeler var ordAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA şimdi pahalı azcuk geçsin giştcem benm kredi kartın limiti bitmiş amanınnnnnnnnnnnnnnnn kocayı seveyim azcukkkk
Ayyy o konuda muzdaribim valla yatak odasının dolapları yetmiyor bana çalışma odasına eşimin bekarlığından kalma gardrobu vardı onu attırmadım valla kullanıyorum ne yapim yetmiyor...
kız neremiz benziyo ben bembeyaz sarı sen kara hössssssssssttttttttttt sen kocanı boşaaaa
yani yetmesi mucize olurdu benimde şimdi yetmiyor ev alırsak yeni büyük dolap alcm şöle boydan boyaaaaaaaaaaaaaaaaa eşiminkilere tıkıştıryom kavga edyoz...