Kokoşş Hatunlar Kulübü

hehehe haklısın canım
o üf ü kendıme kızarak cektım hata bende sanırım buaralr hıcbıseye yetemıyorumm:):)
hafta sonu calısn bır suru anne var yaaa

benimde bebişim olduğunda çalışmam gerekecek özlüyorsundur şimdi onu kokosunu dimi...kızmı erkekmidi...?

haaa once ben bı tvde ıs bulayım senı hemen tecavuzcu çoskunla tanıstıracam

ooooo sen de o burda barı var tanıştım bile bennn :KK53::KK53: eşim vardı allahtan yoksa ferdi tayfur filmine dönerdik....değişik bişi olsun şölee m.sandal olabilir ama o amina salağı olmasın yanında...

moloz karı tahta gibi hiç yakıştıramıom onları onu alcana beni alsaymışşş mustiye kızgınım o kadını yakından gördüm berbat hatun ....:KK47:

slm kızlarr...

bende 3 yıldır evliyim 1 oğlum var 14 aylık..

bazen kokoş bazen çook salaş...

ama sürekli bakımlı olanlardan olmak istiyorum .. topik çok hoşuma gitti..

aboneliklere ekliyorumm..

hatay/iskenderundayım bende çalışıyorum...

ayy yarışmacı arkıdeşlere başarılar dileyesim geldii...:KK1:

kocişko kişisi çok bakım sevmes kıskançtırr... ama 3 yıl geçince karıştırmıyorum artık...

ooooo sen de o burda barı var tanıştım bile bennn :KK53::KK53: eşim vardı allahtan yoksa ferdi tayfur filmine dönerdik....değişik bişi olsun şölee m.sandal olabilir ama o amina salağı olmasın yanında...

moloz karı tahta gibi hiç yakıştıramıom onları onu alcana beni alsaymışşş mustiye kızgınım o kadını yakından gördüm berbat hatun ....:KK47:

emınaya tahta dıyene bak 43 kılo luk gacı senııı NURİ ALÇO VAR İSTEN Mİ

çok mu ıstıyon kıssssssssss

heee isitom gönder postayla bidene şaka felan çok isitom kediye bile bebk muamelesi yapar oldum...kediyi süslemeye başladım değişik fiyonklu şeler takyom bide parfüm aldımm haa bide köpüklü şampuanı var çok sevio...bide fare aldımm onunla oynar...
düşün bebiş olsa neler almam ki...:KK34:

heee isitom gönder postayla bidene şaka felan çok isitom kediye bile bebk muamelesi yapar oldum...kediyi süslemeye başladım değişik fiyonklu şeler takyom bide parfüm aldımm haa bide köpüklü şampuanı var çok sevio...bide fare aldımm onunla oynar...
Düşün bebiş olsa neler almam ki...:KK34:

bebeği oyuncak yapardın kesin

slm kızlarr...

kocişko kişisi çok bakım sevmes kıskançtırr... ama 3 yıl geçince karıştırmıyorum artık...

Hoşgeldin canımmmm.......

düşün bebiş olsa neler almam ki...:KK34:

kedine bunları yapıorsan bebişine neler yapardın kız sen...::)

bak merak ettim şimdi::):)

slm kızlarr...

amanin ben iskenderunluyum kızz nerdesin pakem ordaki kızlar kokoştur güzeldir haa biline kızlar itinayla gelin alınır ordan...

primeall açılmış orayı gezdim güzel şeler var bence orada kokoş olmak çok kolay ....:KK51:

amanin ben iskenderunluyum kızz nerdesin pakem ordaki kızlar kokoştur güzeldir haa biline kızlar itinayla gelin alınır ordan...

primeall açılmış orayı gezdim güzel şeler var bence orada kokoş olmak çok kolay ....:KK51:

Bak bak memleketlisi gelince hemen nasıl gözleri açıldı :KK66:

X