Kokoşş Hatunlar Kulübü

emınaya tahta dıyene bak 43 kılo luk gacı senııı NURİ ALÇO VAR İSTEN Mİ

oda burda cnm onlada tanıştım poahahah bizim cafeye gelir eşimle pek iyiler....sölicem seni...kız bütün sapıkları tanıyom bende...

eminayı sevmedim:KK47: benden uzun ama ala ala benim gibi zayıff evet...ama 1.75 vardır boyu...benim 1.67 8-9 cm var hiç bişi yemio kadın aç gezio ben yiyomda böle...

amanin ben iskenderunluyum kızz nerdesin pakem ordaki kızlar kokoştur güzeldir haa biline kızlar itinayla gelin alınır ordan...

primeall açılmış orayı gezdim güzel şeler var bence orada kokoş olmak çok kolay ....:KK51:

anammm hemşomuyuz kızz...

ayy iskenderunun yüz karası olmak üzereyim şekerim ben...

koca kişisi yüzünden..

şekerim bekar ikenn yanı annemler mustafa kemalde primalin orda yani

evlendim fener caddesindeyimm.. sen nerdensin gııı :):)

oda burda cnm onlada tanıştım poahahah bizim cafeye gelir eşimle pek iyiler....sölicem seni...kız bütün sapıkları tanıyom bende...

Eminayı sevmedim:KK47: Benden uzun ama ala ala benim gibi zayıff evet...ama 1.75 vardır boyu...benim 1.67 8-9 cm var hiç bişi yemio kadın aç gezio ben yiyomda böle...

ooooo sende oyemıyo ben yıyom da almıyommm gec bunları sonuca bak sennn sende tahtasın tahta tahta tahta:KK52::KK52::KK52:

Evet butun sapıkları tanyom tebruk ederım senı senı behlulle tanıstıcam tamam

benimde bebişim olduğunda çalışmam gerekecek özlüyorsundur şimdi onu kokosunu dimi...kızmı erkekmidi...?

15 aylık bir oglum var canım tam yaramazlık dönemi ozluyorum tabııı k.v bakıyr bırde yaknda krese vermeyı dusnyrm ama nasıpse tabe az daha kendını bılsındee:):)

aman boşver sen sımdı durumuna bak sıkma canını

işte biraz biraz kendımı toparlamaya calısyrm artık izmirde bakımsız olmak zor heheheh:) butn hatunlr bakımlı

slm kızlarr...

bende 3 yıldır evliyim 1 oğlum var 14 aylık..

bazen kokoş bazen çook salaş...

ama sürekli bakımlı olanlardan olmak istiyorum .. topik çok hoşuma gitti..

aboneliklere ekliyorumm..

hatay/iskenderundayım bende çalışıyorum...

ayy yarışmacı arkıdeşlere başarılar dileyesim geldii...:KK1:

kocişko kişisi çok bakım sevmes kıskançtırr... ama 3 yıl geçince karıştırmıyorum artık...

buyrun benim biri bana mı seslendi :KK12:
evli,çalışan,kokoş :21:

hoşgeldınızz kızlarrr

15 aylık bir oglum var canım tam yaramazlık dönemi ozluyorum tabııı k.v bakıyr bırde yaknda krese vermeyı dusnyrm ama nasıpse tabe az daha kendını bılsındee:):)

işte biraz biraz kendımı toparlamaya calısyrm artık izmirde bakımsız olmak zor heheheh:) butn hatunlr bakımlı

hoşgeldınızz kızlarrr

hoşbulduk cnmm :))

anammm hemşomuyuz kızz...

ayy iskenderunun yüz karası olmak üzereyim şekerim ben...

koca kişisi yüzünden..

şekerim bekar ikenn yanı annemler mustafa kemalde primalin orda yani

evlendim fener caddesindeyimm.. sen nerdensin gııı :):)

mustafa kemal güzel yer ...samanyolu sitesinde otuyoz arsuza giderken yazlıktayız genel böle...ninemler ssk hastanesine yakınlar..

kocalar kıskanç olsun yapma giyme desede giy ben öle yapıorum öle alıştırırsan öle gider 2 küser sonra barışır...:KK69:

sorma aynen buram buram memleketimmmm:KK19: güzeldir şehir.. çok iyidir insanlarımız...biz akdenizliyiiiizzzzz:KK52:

Kıss bizimde annemin karşı komşusu iskenderunluydu çok güzel yemek yaparlardı biberli ekmek falan bak canım çekti şimdi.... Nar ekşisi falan verirlerdi bize çok güzel olurdu markettekilerde o tat yokkk :KK50:

ooooo sende oyemıyo ben yıyom da almıyommm gec bunları sonuca bak sennn sende tahtasın tahta tahta tahta:KK52::KK52::KK52:

Evet butun sapıkları tanyom tebruk ederım senı senı behlulle tanıstıcam tamam

onlada tanıştım film festivalinde öptüm bileeeeeeeee eşimle 1 hafta konuşmadık buyüsden... sen mustiyi getir bana:KK47:

mustafa kemal güzel yer ...samanyolu sitesinde otuyoz arsuza giderken yazlıktayız genel böle...ninemler ssk hastanesine yakınlar..

kocalar kıskanç olsun yapma giyme desede giy ben öle yapıorum öle alıştırırsan öle gider 2 küser sonra barışır...:KK69:

ne güzel yakınmışız yaaa... çok sevindim... burda bir iki kişiye rast geldim memleketimdenn...

arsuz başkadır cnm... biz yazın maliyede yada gülcihandayızz..

X