nereye cekersennnn
şaka nen işeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kokete bakk yalanmı soledım?kul hakkımı mı yedım? demiyorda parise yok dedım gunahkar oldum dıyorrrrrrrrrrrrr[/QUO
hahhaha koket bugün acısını çıkartır 3 postaylaaaa
anasındanda utanmaz
kocam öğleden sonra almaya gelcekmiş gezeriz konuşuruz dioo iyiki hayır dedim laaaa
kısımmm hıc olmazsa kıyametten korunmak ıcın şirinceye gıdıp orda parıs yapmayı hayal etmıyossss ALLAH korusun bırden kıyamet kopsa bız abdestlı gıdcezzz obur tafa sen belkıde parısteyken yaklanacann cunup cunupp
biz dün öle yaptık baktımki sevdi çizgi film bide yemeğini yediği için çikolata ödülü vardı zatipek sık çikolata vermediğim için nasıl bekliyor onla kandırdım
nannn gerıden gelme te allammm
neyı 30 kısı begenmıs ya anlamadım buarada
valla haa düşündümde doğru deyonnn ben en yisi 21 aralıkta parise gitmeyimm kocama ne diycem
yazık çocuğaa lnnn büyüsn dicemmm anasının işveleriniiii
bildirileriniz oldu 40 ehehehheehehehehe nekin topiğide takip ediom hem sizi 2010 gelinlerinide
bildirileriniz oldu 40 ehehehheehehehehe nekin topiğide takip ediom hem sizi 2010 gelinlerinide
kokett şirinceye gell burda parıse gıt kocenlee zuhahahaha
ay tovbe yarabbm:26:
nan ben otarıhte hasta olacam laaaaaa ama o allah tarafından olan bısey abdetsız sayılmammmm
sende benden sın osaman anadımmmm bennnnn
kocana yatmadan ballı sut ıcırr uyusun herıfffffffffff
sanmıyorum
Amma çene yapmışsınız lennn oku oku bıtrdım cvp yazcak hal kalmadı:)cıkmam lazım patron gelıyyy
napalım laa çocuk oldu diye dünyayla bağlantımımı kesem alalalalal
ballı süt enerjisini tavana çıkarırHiç yatmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasıl korunyonuz peki sen ikinci çocuğu edersin ozaman
nasıl korunyonuz peki sen ikinci çocuğu edersin ozaman
soleme alyaaaaa sakınnnnn yoksa hepımızın sırrı ortaya cıkarrrrrrrrrrrr