Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız ben çalışırkende her salı gidiyodm ben pek severim çarşı pazar işlerinide

ben de ısterdım ama yok zaman yok ztn eve gıdene kdr aksm oluyor pazr toplanıyr aslnda bende severım

heee evettt dogruuuu kıssss bu arada kaç cilt oldu senın defterrrrrrrrrrrr

karıstırmaaa haha dınımeee kufreden musluman olsa ulenn senbın defterdee bıraccuk kabarukturr zannumca heaaa)

kzıçee şaka yapıyorr annamadınmı lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim günahlar azdır hem gettim pariseee siz yer ayırtın lenn cehennemden töbeeeeeeeeeeee nayır deyin daha yanacaksınızzzz

kısımmm hıc olmazsa kıyametten korunmak ıcın şirinceye gıdıp orda parıs yapmayı hayal etmıyossss ALLAH korusun bırden kıyamet kopsa bız abdestlı gıdcezzz obur tafa sen belkıde parısteyken yaklanacann cunup cunupp

ben de ısterdım ama yok zaman yok ztn eve gıdene kdr aksm oluyor pazr toplanıyr aslnda bende severım

karıstırmaaa haha dınımeee kufreden musluman olsa ulenn senbın defterdee bıraccuk kabarukturr zannumca heaaa)

eee yaneeee az sayılmazzz tebeee gecen toz alırkennn onlarında tozunu aldımmmmm

kızım evdekı dıger ışler biraz aksarsa evlıgıne bı zarar gelmez ama parıs aksadıgında ortalık karısr nennnnn

hhaaaahahah adama bi nayor çektim neler dioo

sen değiştin işe giderken giyinmeler süslenmeler çocuk oldu herşey bittimi adam gafayı yedi hehhehe

parise gitmk uzun sürmüyo laa en uzunu 25 dk. yokmu zamanın lennnn çocuğa çizgi film aç git gel bi koşuuu biriniz duştaken diğeriniz çocuğa bakar olduda bitti maşallah ...

len çocuk büyünce parise nasıl gidicez hakkat biz.

biz dün öle yaptık baktımki sevdi çizgi film bide yemeğini yediği için çikolata ödülü vardı zatipek sık çikolata vermediğim için nasıl bekliyor onla kandırdım

30 kişi beni beğenmiş nekdar beğenilen biriyim laaa totom kalktııı hahahahahahahaa

laa düşünyomda kazen bizi göryosa çok şee öğrenyodur biz aslında iyi bir topiğiz heeee verimli çalışyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…