Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız ben çalışırkende her salı gidiyodm ben pek severim çarşı pazar işlerinide

ben de ısterdım ama yok zaman yok ztn eve gıdene kdr aksm oluyor pazr toplanıyr aslnda bende severım:KK43:

heee evettt dogruuuu kıssss bu arada kaç cilt oldu senın defterrrrrrrrrrrr:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

karıstırmaaa:KK53: haha dınımeee kufreden musluman olsa ulenn senbın defterdee bıraccuk kabarukturr zannumca heaaa:KK66:):KK66::KK52::KK52::KK52::KK52::KK54:

canım sen bılıyorsunda bak bılmeyenlerr varr koket sordu onun ıcın soledım zaten yazrkende bılıyorsnzdr tabı dıyee acıklık getırdım
ben bahsettım sadeceeee sonctaaa hersy karsılıklıı yanı kokete anlatmaya calıstım kocan sana bagrıp ezıyt ettyse gunaha gırmedın dıye onu rahtlatmak ıstemıstım

:KK37::KK37:

kzıçee şaka yapıyorr annamadınmı lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK52::KK52:

benim günahlar azdır hem gettim pariseee siz yer ayırtın lenn cehennemden töbeeeeeeeeeeee:KK52::KK52: nayır deyin daha yanacaksınızzzz:KK47::KK47:

kısımmm hıc olmazsa kıyametten korunmak ıcın şirinceye gıdıp orda parıs yapmayı hayal etmıyossss ALLAH korusun bırden kıyamet kopsa bız abdestlı gıdcezzz obur tafa sen belkıde parısteyken yaklanacann cunup cunupp:KK51::KK51::KK51:

ben de ısterdım ama yok zaman yok ztn eve gıdene kdr aksm oluyor pazr toplanıyr aslnda bende severım:KK43:

karıstırmaaa:KK53: haha dınımeee kufreden musluman olsa ulenn senbın defterdee bıraccuk kabarukturr zannumca heaaa:KK66:):KK66::KK52::KK52::KK52::KK52::KK54:

eee yaneeee az sayılmazzz tebeee gecen toz alırkennn onlarında tozunu aldımmmmm

kızım evdekı dıger ışler biraz aksarsa evlıgıne bı zarar gelmez ama parıs aksadıgında ortalık karısr nennnnn

hhaaaahahah adama bi nayor çektim neler dioo:KK52::KK52:

sen değiştin işe giderken giyinmeler süslenmeler çocuk oldu herşey bittimi adam gafayı yedi hehhehe:KK52::KK52:

yani gittm guzl oldu anlamında kuzum hihihi ara verıncede ıyı olii yaniii:KK66:

kızm uykmda kendımdemydımkııı delü isteyerk bagrmdn ama cıldrttı

hımm sen onları bızde bılıyrz deynceee bnde ne bılım koket sordu ackldım işte muhbt olsun dıye
yahuuu uygulamayıu cok ısterdım ama ınanınn benım totm yer gormuyor eve gıdnceeee yemek derdı bır yandn omurun derdi bıryandn zaten cocuk gece olunca oluyor bır cakı uyku ıstemıyor dun tam uyuyackkn basım agrıyor dedı kustu evde gece gece koltk kanepe sıldık camasır yıkadık falan:KK43:
yani surda bır anacım olsa cok ıyı olurdu yada yaknbır akrabam :KK43: benm agda yapacak zamanımmm bıle olmuyor ınanın:) yıneee sıkıntılarımı ıkı arada bır derede dıle getırdım amaaa :KK53::KK53::KK53::KK53:

parise gitmk uzun sürmüyo laa en uzunu 25 dk. yokmu zamanın lennnn çocuğa çizgi film aç git gel bi koşuuu biriniz duştaken diğeriniz çocuğa bakar olduda bitti maşallah ...

len çocuk büyünce parise nasıl gidicez hakkat biz.:KK14:

parise gitmk uzun sürmüyo laa en uzunu 25 dk. yokmu zamanın lennnn çocuğa çizgi film aç git gel bi koşuuu biriniz duştaken diğeriniz çocuğa bakar olduda bitti maşallah ...

len çocuk büyünce parise nasıl gidicez hakkat biz.:KK14:

biz dün öle yaptık baktımki sevdi çizgi film bide yemeğini yediği için çikolata ödülü vardı zatipek sık çikolata vermediğim için nasıl bekliyor onla kandırdım :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

30 kişi beni beğenmiş nekdar beğenilen biriyim laaa totom kalktııı hahahahahahahaa

laa düşünyomda kazen bizi göryosa çok şee öğrenyodur :KK34: biz aslında iyi bir topiğiz heeee verimli çalışyoz:KK52::KK52:

X