- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
nerdesiniz laaaaaaaaa ben evimi toplayayım biraz
fazla işim yok zati de
pazara çıkıcam oda ilerleyen saatlerde
benım tek gıttıgm pazar sosyete pazarıııııııııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz laaaaaaaaa ben evimi toplayayım biraz
fazla işim yok zati de
pazara çıkıcam oda ilerleyen saatlerde
benım tek gıttıgm pazar sosyete pazarıııııııııııı
aaaaaaaaa ben çok severim yeşillik almayı onları pişirmeyiiiiii
ordan dırekkkkk cunup cunup cehenemmmeeee orda bol bol yanarsın artıkk atesınde kımse sonduremezzzzzzzzzzzzz
bende severım yesıllğıde adam sevmıyıııııııııııııııııııııı napammmmmmmmmm
kız ben çalışırkende her salı gidiyodm ben pek severim çarşı pazar işlerinide
heee evettt dogruuuu kıssss bu arada kaç cilt oldu senın defterrrrrrrrrrrr
canım sen bılıyorsunda bak bılmeyenlerr varr koket sordu onun ıcın soledım zaten yazrkende bılıyorsnzdr tabı dıyee acıklık getırdım
ben bahsettım sadeceeee sonctaaa hersy karsılıklıı yanı kokete anlatmaya calıstım kocan sana bagrıp ezıyt ettyse gunaha gırmedın dıye onu rahtlatmak ıstemıstım
benim günahlar azdır hem gettim pariseee siz yer ayırtın lenn cehennemden töbeeeeeeeeeeee nayır deyin daha yanacaksınızzzz
kzıçee şaka yapıyorr annamadınmı lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hehehehhehehhe evete onun sıncık kafası bulanıkkkk hayır dedı dunyası karıstı hatunun
ben de ısterdım ama yok zaman yok ztn eve gıdene kdr aksm oluyor pazr toplanıyr aslnda bende severım
karıstırmaaa haha dınımeee kufreden musluman olsa ulenn senbın defterdee bıraccuk kabarukturr zannumca heaaa)
kızım evdekı dıger ışler biraz aksarsa evlıgıne bı zarar gelmez ama parıs aksadıgında ortalık karısr nennnnn
kimyam değişti kocam msj yağmuruna tutyo amanınnnn
çok suçluyummm çokkkk
kimyam değişti kocam msj yağmuruna tutyo amanınnnn
çok suçluyummm çokkkk
yani gittm guzl oldu anlamında kuzum hihihi ara verıncede ıyı olii yaniii
kızm uykmda kendımdemydımkııı delü isteyerk bagrmdn ama cıldrttı
hımm sen onları bızde bılıyrz deynceee bnde ne bılım koket sordu ackldım işte muhbt olsun dıye
yahuuu uygulamayıu cok ısterdım ama ınanınn benım totm yer gormuyor eve gıdnceeee yemek derdı bır yandn omurun derdi bıryandn zaten cocuk gece olunca oluyor bır cakı uyku ıstemıyor dun tam uyuyackkn basım agrıyor dedı kustu evde gece gece koltk kanepe sıldık camasır yıkadık falan
yani surda bır anacım olsa cok ıyı olurdu yada yaknbır akrabam benm agda yapacak zamanımmm bıle olmuyor ınanın:) yıneee sıkıntılarımı ıkı arada bır derede dıle getırdım amaaa
evt cnm büyüdü
heeee sen bilmiyom ben evdeykene ikinci evliliğimi sabancılardan biriyle yaptım töbeeeeeeeee
kız haber bekliyomya leylaaaaaaaaaaaa
parise gitmk uzun sürmüyo laa en uzunu 25 dk. yokmu zamanın lennnn çocuğa çizgi film aç git gel bi koşuuu biriniz duştaken diğeriniz çocuğa bakar olduda bitti maşallah ...
len çocuk büyünce parise nasıl gidicez hakkat biz.
hımm nezmana gelcek haber
kzıçee şaka yapıyorr annamadınmı lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn