o ole bilsin boşverrrrrrrrrrrrrrrr
valla ediomm10 parmağımda ve kukumda marifet varr kıskan çatlaaaa....oğlumuda yetiştircem garısını mutlu etsin...Eki Görüntüle 574001
bırak orayı şimcik beeee
iki şaf ediyok şurda
oraya başka gün gidersinnnn
kendi topiğini düşünn
valla ediomm10 parmağımda ve kukumda marifet varr kıskan çatlaaaa....oğlumuda yetiştircem garısını mutlu etsin...Eki Görüntüle 574001
zaten dogrusunu solesende o beceremezzzzz bacımmmmm busuru dogurur
oğlumuda yetiştircem garısını mutlu etsin...Eki Görüntüle 574001
tamam lee burdayık kocamı ödüllendirim bari herif isyanlardaaa beni alcakmış konuşalım bakalım barışırz kesin.
sen de hele çağan büyünce güneşin durumlara bendemi gircem parisi nasıl etcem çizgi film tutmaz benim oğlan enerjisi bana çekmiş oyuncak bile oyalamıyor çocuğu hep ilgi istiyo ben bittim heeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 574002
sanmıyorum
amma çene yapmışsınız lennn oku oku bıtrdım cvp yazcak hal kalmadı:)cıkmam lazım patron gelıyyy
tamam lee burdayık kocamı ödüllendirim bari herif isyanlardaaa beni alcakmış konuşalım bakalım barışırz kesin.
sen de hele çağan büyünce güneşin durumlara bendemi gircem parisi nasıl etcem çizgi film tutmaz benim oğlan enerjisi bana çekmiş oyuncak bile oyalamıyor çocuğu hep ilgi istiyo ben bittim heeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 574002
azcık yaz lenn sapık ortak defolmadımı daha .....
büllükszüdür o haaa
HIIIII marıfetlı kukusu varmısssss pehhhhhhhhhhh
senın kocennn zatıııı her daimmmm hazır kıta beklıyıııı
ne kuku laaaaaaaaa görün hele
lennnnnnnnnnnnn bide varyaa eyfel inmesin die hap almıştı söledimiydim daha çok gidem diee poahahhhahahaha
lennnnnnnnnnnnn bide varyaa eyfel inmesin die hap almıştı söledimiydim daha çok gidem diee poahahhhahahaha
kondommm cnmmmm
nan dün doğurmadımya 3 yıldır napıyosak öle
yaa ben onla şee olamıom şemsiye gibi leeennnnnnnnnnnnnnn...eşim çok sevio bide bene yaptırtıo haaaaaaaaaaa bende ne yparım ama öff öff yemek tarifi gibi tarif verirdim ama ban yemiyem şimdiEki Görüntüle 574006
ayyy kocamı özledm lennnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 574006
tobe tobeeeeeee kısım marıfet onu ayakta tutmakdaaaa demkkı sende ıs yok adam hap alıyorrrrrrrrrrrr