Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan koket geriden gelme lütfennnnnnnnnnnnnnn

bişiy soruyoz ya görmüyon
yada görmek istemiyon
niye kavga ettiniz laaaaaaaaaaaaaaa

kuş kadennn aklıyla 2 topık dıare edıyorrrr kokettttt ahahahaha:KK51::KK51::KK51::KK51:

valla ediomm :KK14: 10 parmağımda ve kukumda marifet varr kıskan çatlaaaa....oğlumuda yetiştircem garısını mutlu etsin... $beby.gif

bırak orayı şimcik beeee
iki şaf ediyok şurda
oraya başka gün gidersinnnn
kendi topiğini düşünn

tamam lee burdayık kocamı ödüllendirim bari herif isyanlardaaa beni alcakmış konuşalım bakalım barışırz kesin.

sen de hele çağan büyünce güneşin durumlara bendemi gircem parisi nasıl etcem çizgi film tutmaz benim oğlan enerjisi bana çekmiş oyuncak bile oyalamıyor çocuğu hep ilgi istiyo ben bittim heeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 574002

tamam lee burdayık kocamı ödüllendirim bari herif isyanlardaaa beni alcakmış konuşalım bakalım barışırz kesin.

sen de hele çağan büyünce güneşin durumlara bendemi gircem parisi nasıl etcem çizgi film tutmaz benim oğlan enerjisi bana çekmiş oyuncak bile oyalamıyor çocuğu hep ilgi istiyo ben bittim heeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 574002

onada sisme bebek alırsınnnnn ahahahahhahahha

ona göre bulcan ilgi alanlarını keşfetcennn
yani yandın 2 kişiyi idare etcen:KK52::KK52:

X