Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm noldu lann çocuğa böyle ama çocuğa bağırma güneşşş

yokkızzz be sadece sorduguna bak derkennnn kendısı bılıyoda sankı uygulyomıkı anlamında dedımmmm anadın mııı sen gıtmıyonya parıseeee nezamandır

ayy ne bileyim biran öyle geldi aklıma..beklememde ama erkek işte ne bileyimm..7,5 senelik evlilik 5 yaşında çocuktan sonra yapmasın artık öyle birşey yaa.bende keyfimden yapmamazlık etmiyorum yaa..analık görevlerimde var ne edeyimm..hangi birine yetişeyimm..alyacım senin kızda maşallah kocaman olmuş yaa..

beni sevsin laa azcuk ben sevilip sevmek isterim kıskancım tabeee ....

nie gelmion çalışmıcanmı artuk zengün garusumu oldun laaaa benide görrr

kızım evdekı dıger ışler biraz aksarsa evlıgıne bı zarar gelmez ama parıs aksadıgında ortalık karısr nennnnn

hahhaha garu bikere yok demiş parise
onamı yansın günaha girdi onamı

ama inanın kokiş günaha diil red ettiğine yanıyodur hahahhahahaha

deliiiiii

heee lenn beni pişman ettriceni bilyo adam günah deyooo töbeeeeeeeeee

keşke yok demeseydim meyillidim barışmaya arkamı döndüm amaaaa accuk daha üstüme düşsedi belki günaha girmezdimmm

çok günaha girdin dimekkkk günah çıkar çabıkkkkk

lenn olurmu bakkk şimdi sen bizim güneşi de geçtin leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heee lenn beni pişman ettriceni bilyo adam günah deyooo töbeeeeeeeeee

keşke yok demeseydim meyillidim barışmaya arkamı döndüm amaaaa accuk daha üstüme düşsedi belki günaha girmezdimmm

koketttt azcıkk yok desen ıyı olacakkkk okadar gunahdan korkuyorsan baska seylerde yaptıgın gunahların ustune dusebılrsın bence

dövmüyo sövmüyo içmio ve ben nayırrr dedim nayır nolamaz keşke demeseydimmm günah çıkarıyım ben bugün

yani gittm guzl oldu anlamında kuzum hihihi ara verıncede ıyı olii yaniii

ayy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm noldu lann çocuğa böyle ama çocuğa bağırma güneşşş

kızm uykmda kendımdemydımkııı delü isteyerk bagrmdn ama cıldrttı

yokkızzz be sadece sorduguna bak derkennnn kendısı bılıyoda sankı uygulyomıkı anlamında dedımmmm anadın mııı sen gıtmıyonya parıseeee nezamandır

hımm sen onları bızde bılıyrz deynceee bnde ne bılım koket sordu ackldım işte muhbt olsun dıye
yahuuu uygulamayıu cok ısterdım ama ınanınn benım totm yer gormuyor eve gıdnceeee yemek derdı bır yandn omurun derdi bıryandn zaten cocuk gece olunca oluyor bır cakı uyku ıstemıyor dun tam uyuyackkn basım agrıyor dedı kustu evde gece gece koltk kanepe sıldık camasır yıkadık falan
yani surda bır anacım olsa cok ıyı olurdu yada yaknbır akrabam benm agda yapacak zamanımmm bıle olmuyor ınanın:) yıneee sıkıntılarımı ıkı arada bır derede dıle getırdım amaaa

evt cnm büyüdü
beni sevsin laa azcuk ben sevilip sevmek isterim kıskancım tabeee ....

nie gelmion çalışmıcanmı artuk zengün garusumu oldun laaaa benide görrr

heeee sen bilmiyom ben evdeykene ikinci evliliğimi sabancılardan biriyle yaptım töbeeeeeeeee

kız haber bekliyomya leylaaaaaaaaaaaa

bende muhabbett olsunnnn dıyeeeee ti ye aldımmm yanı ebemde bılyorr ama uygulayormu acaba dıye nesse boş gecccc
zaten kokettt de anlamadııı espiriyi boşvirrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…