- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
ama senı kızdırmıssss yanıı yapmstr senınn koca kesınnn bişi :)dövmüyo sövmüyo içmio ve ben nayırrr dedim nayır nolamaz keşke demeseydimmm günah çıkarıyım ben bugünEki Görüntüle 573793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama senı kızdırmıssss yanıı yapmstr senınn koca kesınnn bişi :)dövmüyo sövmüyo içmio ve ben nayırrr dedim nayır nolamaz keşke demeseydimmm günah çıkarıyım ben bugünEki Görüntüle 573793
evt cnm büyüdü
heeee sen bilmiyom ben evdeykene ikinci evliliğimi sabancılardan biriyle yaptım töbeeeeeeeee
kız haber bekliyomya leylaaaaaaaaaaaa
alyaaaammmmmmmmmmmm gettın mııı nenneeeeeeeee
kız benim kız taze sıkılmış portakal suyu içecek illa her sabah onu sıktım elcağzımla
geldimmmmmmmm
hadı hayırlısı bacımmmmmmmmmmmm
hııımmm tabe hanfendı sabancının kızııı hahahahahahhhaaaaa
bende muhabbett olsunnnn dıyeeeee ti ye aldımmm yanı ebemde bılyorr ama uygulayormu acaba dıye nesse boş gecccc
zaten kokettt de anlamadııı espiriyi boşvirrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende muhabbett olsunnnn dıyeeeee ti ye aldımmm yanı ebemde bılyorr ama uygulayormu acaba dıye nesse boş gecccc
zaten kokettt de anlamadııı espiriyi boşvirrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlısı derken evliliğemi
işemi
tamam yaa ne kızyonn koket halaa gunahını dusnyr baksana adam dovmemms sovmemms yanı burcu bunaa ayrıntı anlatmak zorundayım hahahaha :):)
kıs onu ebemde bılıyorrrrrrrr
şincik benım koceme sorsan daha neler neler der 4 karı hakkım var dıyerek soze baslarrr ahahahhahahah
nereye cekersennnn
şaka nen işeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kokete bakk yalanmı soledım?kul hakkımı mı yedım? demiyorda parise yok dedım gunahkar oldum dıyorrrrrrrrrrrrr[/QUO
hahhaha koket bugün acısını çıkartır 3 postaylaaaa
anasındanda utanmaz
tamam yaa ne kızyonn koket halaa gunahını dusnyr baksana adam dovmemms sovmemms yanı burcu bunaa ayrıntı anlatmak zorundayım hahahaha :):)
sana kızarmı yım bennn beeeeeeeeeeeeeee yaralı ceylanımmmmmmmmmmm
ben bide arap garusuyum bizde üstüne garı gelmesine bişi diemezsin katiyen 2.cide getiri 3.cüde ama kadın isterse ona ayrı ev tutmakta zorunlu anam allah korusun hatayda çok var arkdaşımın anası 2. garuu nasılda güzeldii adam 1. garuyu çok dövyomuş kadın çok üzülyodu ama sonuçta 2. ci yaani diğerini cezanladırmak için 2.ciyle olyomuş falan filan lann bizim lise muhabbetlerimizde aşna fişneydi aaaaaaaaaaaaa Eki Görüntüle 573808
ahahahhaaa ıstersen uygulamlı gosterrr ama bosssssss meselasen paris için olan gunah defterını bı acccccc da gunah gorsun gozuuugorsunnnnnnnnnnnnn
nerdesiniz laaaaaaaaa ben evimi toplayayım biraz
fazla işim yok zati de
pazara çıkıcam oda ilerleyen saatlerde
burdayuzzz guzummmm huhuuuuu benpazraa cıkmayalı yıllr oldu
hee sırtım tutldu artık bır gece sadece bır gece kesıntıszz raht bır uyku ıstyrmmmm
hee sen kocayada anlat bunları acık kapı bırak tovbe yarabbım
benım defterı karıstırmaa hepsının gerekcelerı var haha :)
burcuuuu kayıplardaaa