- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
Nan cvp yazsaniza beeeeee
hoş geldın bebekımmmmm gecmıs olsun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nan cvp yazsaniza beeeeee
kızım ben normal ınsanın yorumlarını ona göre yap
teyzoşun demedimi ne gidip gelyonuz laaa gidiyon nie geri dönyon eve
sen çocuk etcene kadar benim torunum olur hele oğlan bana çektiyse erken evlenir
duydumu aceppp
napimm kocam çok özlemiş halam geldiydi gitmişken coştuk parisi business ile tamamladım
3 sene çocuk yapmamaya karar verdim nasıl korunyonuz evliler şapka şemsiye yoksa leblebi gibi ilaçlarlamı...spiral zımbırtısı yara yapar die istemiom
Kizz kokett ben geldim sen gidiyon beeeee
poşett yirumm seni açmazz bızım korunma yontemı huhhaa yıne 3 seneee ıyı kızz bn m 2.5 sene oldu hala dusunemıyrm en az 2 sene daha
koketın aklı bullukta senımı dusunucek bacımmm gecen bana alya garusnun burcusunu sıl o artık yok dedı ben varım bı tek dedı
bende dedım sılemem o benım kalbımdeee
Gunesimmm asgumm seni sebmeyen olsunn anaciimmm
Bucummm saoll balimmm
Kokis laa duymusdur tabee utanmadinmi nasu baktun ananin yuzune hahaha
Ne posetii laa cop posetimi haha saka kizz
Bende dsnmyrmm dun kustumda bide 2 gundur yumurtadan tisiniyom kocem hamissmisin deyip durdu grt ordan rahatimi bozmaya hiccc niyetim yok dedimm
canum benımm saolll
bu arada gecmıs olsunnn kuzm yaaa
haha tansaşş poşeti zuhahaha:):)
canum hastasnya belkıde ondadrrr hehe hadı hayrlısı senn kız buyuduu 2.yehazır sayılırsnnn hehehe
burcumda bır rrr mujdeyı verseee ahh ahh
Vayyyyy dimek oleee yokuz diye hice saydi heee kiskancc garuuuu onu
Sende benim kalbimdesin asklarumm gunesimm bucumm mucks hihh kustum ona
canum benımm saolll
bu arada gecmıs olsunnn kuzm yaaa
haha tansaşş poşeti zuhahaha:):)
canum hastasnya belkıde ondadrrr hehe hadı hayrlısı senn kız buyuduu 2.yehazır sayılırsnnn hehehe
burcumda bır rrr mujdeyı verseee ahh ahh
Saol bebemmmm muckss
Ama kiz buyudu ben hazirvdiilim bu gidislede olamicammm
Hee bucumdan bekliuoreee supruzzz
aaaa tansas mıı ben mıgros mosetı kullanıyommm 100 cevre dostu olanından ahahahahha
bocuk kesın bim poşetı kullanıyordurt hattaa bır poşartı yıkayıp yıkayıp kullanıyordur
EEE burcuda bızı bekletmese ıı olcak kusum
HAHA KOPP KOPPP LENN HARBI BOCUKK YIKA KULLAN ABOOO
aaaa tansas mıı ben mıgros mosetı kullanıyommm 100 cevre dostu olanından ahahahahha
bocuk kesın bim poşetı kullanıyordurt hattaa bır poşartı yıkayıp yıkayıp kullanıyordur
İNŞALLAH kusum bakalım bu ayki çalışmalardan meyva alabılecekmıyız tarlayı ıyı surebldmıkı kocam
çitiliyordur kız ooooo
Oggggkkk midem kalkti nan yikayip yikayip kullaniyo hahaha
Kiz gecen bi sampuan vardi bi doktum elime sklima bisiy getirtti tobewee
Bu arada kocede evde bi paris yaptik haha kacarmi hasta hasta hemude sincik birnozumla yaziyom sizeee lalalala