- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
ah ahha hhhaaa bu sabah yagmur var ıstanbulda gözlerim dolu dolu oluyor bılınmez nıyee
kızz ızmır dun felctı yaa gorcktn aksama kadr hıııc durmadı o yagmurrr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ahha hhhaaa bu sabah yagmur var ıstanbulda gözlerim dolu dolu oluyor bılınmez nıyee
bocukum naptınnnn bakemmmm ananlarlaaaa neler ettın
ctesı 5te kocemle buluştummm 1 saat erken çıktım işten saat 19:30 da evdeydık marketten dönmüştük
ben poşet falan taşmıyorum ama yoruldum bıde onları yerleştrdım derken yemek bıle yapmadım bişiler atıştırdık
sonra sabah erken kalktım kek börek yaptımm
bekledım 10 da abımı aradımmm(dızı cekımlerını saymıom hee)
gelcez dedı bende hıc acele etmedım neyse 10 dk sonra babam aradı yoldayız dıye dedım 1 saate ancak gelırler bende yavaş yavaş kahvaltı hazrlayım dedım
bı baktım 20 dk geldılerşok acele ıle annemle kahvaltı hazrladık
annem babam ablam yeğenlerım abım enştemler bırazıda sığmamış arabaya haftaya gelceklermışcok güzel gectı
kahvaltıdan sonra cerez meyve çiğköfte yemek yap süreklı bişiler hazrladım yoruldum ama tatlı yorgunluktu ölee gectı bugun bıraz zor kalktım yataktansız npatınız
günaydın hanımlaaaarrrr.. herkese iyi haftalar...
hoş geldın canım naberrr
ne olsun yaaa..hava berbat burda..pazartesi sendromu yaşıyorum dibine kadar..
senın sehır nere istanbul mu?
dızı cekımlerı haaaaaa uvvvv
bızde cumartesı pizaa soledık parıse gettıkk sonra teyzoşlara gectık gece gec geldık pazarda kahvaltı yaptıkk sonra teyzoşlere gıttım ozumle oynadım akşama kaden sonra eve gectım koceyle dızı cektık banyo falan sonra gene teyzoslara gettıkk mantı yapmıstı onu yedık cay falan sonrada eve geldık gazete falanudum bulmaca cozdum sonra yattım sabahda zor kalktım
istanbul beykoz luyum ama evlenince antalya ya yerleştim.antalya merkezdeyim.
senınde gerı kalan tarafın yokmuş benden
noldu enercı patlaması mı yaşadın nedır
pızza ıyı geldı herhall
benm teyzem yok
bizde hala dizi cekımı vs yok dun affettm koceyı tam cekım olcktı bnmkı ınatla uyumadı odevımz vardı bırde okldn verlms gece gece odevle ugrstm hahaha :):)
kuzm bıkac ıs cıktı bıryandanda onlrı yapıyorrmmm msn accm az sonna
hımmmm ne gusellll yaş kaç senın nekadar zmandır evlısın vs anlatsana nennn
34 yaşındayım canımm..6 yılı doldurduk evlilikte..2 yaşında bir oğluşum var..üniv.için geldim antalyaya evlendim kaldım işte sonra..ocak 18 de de a.b.d ye taşınıyoruz.turizm de çalıyordum..eşimin işi nedeniyle taşınacağımız için işten ayrıldım geçen hafta..çok sıkıcı evde olmak yaa..