- 7 Aralık 2009
- 10.374
- 46
Niye kizzz.........
hahaha ulen ben olmusum aglayanım yok hehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kizzz.........
hahaha ulen ben olmusum aglayanım yok hehehe
olm ne pis garularsınız len sız
ne poşetı bızı ALLAH koruyoo beleşeeee
böcükk onasın korunma yöntemi yafsss öbür topikten beri merakdayım ordada açıklamadınkii garular meraktalar hahaha
bize söle bare nannn
olm ne pis garularsınız len sız
ne poşetı bızı ALLAH koruyoo beleşeeee
Oggggkkk midem kalkti nan yikayip yikayip kullaniyo hahaha
Kiz gecen bi sampuan vardi bi doktum elime sklima bisiy getirtti tobewee
Bu arada kocede evde bi paris yaptik haha kacarmi hasta hasta hemude sincik birnozumla yaziyom sizeee lalalala
Niye kizzz.........
böcükk onasın korunma yöntemi yafsss öbür topikten beri merakdayım ordada açıklamadınkii garular meraktalar hahaha
bize söle bare nannn
gunaydınlarrrr fıstıklarımmm
hanı pars marıs yok yaaaa ondn dedım
amaa düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnn :):)
öle bır korunma yontemımı varmss bizede solesınn
günaydınnn garularrr nasulsunuzz bakalım gece yıne uyuyamadım yavru kus saolsn hertarafım tutldu yaaa bu nedır yaaaa artık duzen ıstyrm bennn böhöhöhöh
kocamla tartıştık ve ben parise hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çektim düşün ömrümde belki ilk defa başardım çok sinirli delirdi
çok kızdım küstüm azcık sürünsün
kocamla tartıştık ve ben parise hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çektim düşün ömrümde belki ilk defa başardım çok sinirli delirdi
bende aynı böyleyim işte..azcık kızmayayım yani,direk parise yasak koyuyorum..
akşama yumusarsın bacum sennn
sıkıyorsa ben gıbı 1 hafta kus kal hehehe
gercı ıyı bır ornek deılımm tabeee ama kızdımmı felaket kızarm
benimde düzenim kalmadı her saat başı kalkıyo gece mama versemde uyanıyor gözleri kapalı ağlıyor emziryom yatıo huy edindi...
kocamda sinir edio çok gıcık oluyom uyuyor horr horrr yaaaaaaaaaaaaaaaaa düzen istiyorum ben
mannnak garu hemıde hasta hastaaaaa parıse gıtmısz bızde burda yazısma beklıyosss etılendın mı naaaaan