- 27 Nisan 2011
- 1.243
- 19
aaaaaa gurbetcı mı olcannnnn aslında guselll ama cokda zor beeeeeeeeeee
ALLAH bağışlasınn oğlusunu
aynneeeennn... saol canım...bebişin yoksa darısını başına diyelim..varsa seninkini de Allah bağışlasın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaa gurbetcı mı olcannnnn aslında guselll ama cokda zor beeeeeeeeeee
ALLAH bağışlasınn oğlusunu
yemege kacore bennn
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr
pazartesi sendromu var bebeğim senden naber
dünden koyduğum gri elbisim siyah hırka dize alta siyah topuklu uzun çizmelerim siyah kaban sade makyaj zigzag çorabım ve leopar grili desenli fularımlaaa süper kokoşum bugünnn yupppiiii
saçlar topuz yağmur olmasaydı yapardım bişiler onlarda bu frıtınada bukadar kokoşluk cezbeder adamı
aynneeeennn... saol canım...bebişin yoksa darısını başına diyelim..varsa seninkini de Allah bağışlasın:)
seiyorum seniiiiiiiiiiiii
dızı cekımlerı haaaaaa uvvvv
bızde cumartesı pizaa soledık parıse gettıkk sonra teyzoşlara gectık gece gec geldık pazarda kahvaltı yaptıkk sonra teyzoşlere gıttım ozumle oynadım akşama kaden sonra eve gectım koceyle dızı cektık banyo falan sonra gene teyzoslara gettıkk mantı yapmıstı onu yedık cay falan sonrada eve geldık gazete falanudum bulmaca cozdum sonra yattım sabahda zor kalktım
foto koyda gorelım
bole olmz
daha yok cacım çalışmalar basladı ama
Slmm kizlarrrr
Hastayim evdeyim bugunn aksama kadar ilkdefa :)))
grip oldum dun fena sekilde tam avm ye gettik gezmeye orda usume titreme zangir zangir tum vucudum agridi biseyyim yokkenn aniden oldm dogruca hastahaneye gittim igne yapildm simdi yatiyom kocuste evde bugun oda rahatsiz gitmedi ise o pcde bende telden yaziyomm
Kokiss bi gunde 3 kez haa tamam 3 kez sirun yokda anan evdeykenmi paris hemide 3 kez laaa azgin garu sapukk ayip ayipp hahaha
başamışmış ben 3 kez parise gettim utan 1 günde çok yoruldum acaba anam duymuşmudur çok yıprattı herif benii...
çokkk şıkımm vallah billahh ama telde çeksem bile bura yükleyemem kartlı yükleniyo bu leptop 'a kart gircek yer yok kablolu değil telf....
resim var ama yükleyemiom
Slmm kizlarrrr
Hastayim evdeyim bugunn aksama kadar ilkdefa :)))
grip oldum dun fena sekilde tam avm ye gettik gezmeye orda usume titreme zangir zangir tum vucudum agridi biseyyim yokkenn aniden oldm dogruca hastahaneye gittim igne yapildm simdi yatiyom kocuste evde bugun oda rahatsiz gitmedi ise o pcde bende telden yaziyomm
Kokiss bi gunde 3 kez haa tamam 3 kez sirun yokda anan evdeykenmi paris hemide 3 kez laaa azgin garu sapukk ayip ayipp hahaha