Kokoşş Hatunlar Kulübü

oğluşum acıktım demişken ben onu bir doyurayım...14 den sonra burdayım..öptümmmmm

slm kızçeler :KK3:

ne ettiniz ...bucum aradn tam girdim burdaki garu dikildi dibimde yemeğe gettik:KK31:

dünden koyduğum gri elbisim siyah hırka dize alta siyah topuklu uzun çizmelerim siyah kaban sade makyaj zigzag çorabım ve leopar grili desenli fularımlaaa süper kokoşum bugünnn yupppiiii

saçlar topuz yağmur olmasaydı yapardım bişiler onlarda bu frıtınada bukadar kokoşluk cezbeder adamı:KK51:

dünden koyduğum gri elbisim siyah hırka dize alta siyah topuklu uzun çizmelerim siyah kaban sade makyaj zigzag çorabım ve leopar grili desenli fularımlaaa süper kokoşum bugünnn yupppiiii

saçlar topuz yağmur olmasaydı yapardım bişiler onlarda bu frıtınada bukadar kokoşluk cezbeder adamı:KK51:

foto koyda gorelım
bole olmz

dızı cekımlerı haaaaaa uvvvv
bızde cumartesı pizaa soledık parıse gettıkk sonra teyzoşlara gectık gece gec geldık pazarda kahvaltı yaptıkk sonra teyzoşlere gıttım ozumle oynadım akşama kaden sonra eve gectım koceyle dızı cektık banyo falan sonra gene teyzoslara gettıkk mantı yapmıstı onu yedık cay falan sonrada eve geldık gazete falanudum bulmaca cozdum sonra yattım sabahda zor kalktım

teyzoşun demedimi ne gidip gelyonuz laaa gidiyon nie geri dönyon eve:KK23::KK23:

Slmm kizlarrrr
Hastayim evdeyim bugunn aksama kadar ilkdefa :)))
grip oldum dun fena sekilde tam avm ye gettik gezmeye orda usume titreme zangir zangir tum vucudum agridi biseyyim yokkenn aniden oldm dogruca hastahaneye gittim igne yapildm simdi yatiyom kocuste evde bugun oda rahatsiz gitmedi ise o pcde bende telden yaziyomm

Kokiss bi gunde 3 kez haa tamam 3 kez sirun yokda anan evdeykenmi paris hemide 3 kez laaa azgin garu sapukk ayip ayipp hahaha

Hastalik niyetine evdeyim hasta oldumu bilmeyenler aradi gel kahveye kahvltiya falan ohh bee hastayim da evde keyif yapcm
Valla inanmassiniz ben herzmn cikmak istemiyom birakmiyolar
Bugunde anamda kahvalti bardi hastayim diye gitmefim ohh beee yoruldm hergun hergun biyere gitmekden
Sizede yazayim bol bol:KK70:

Slmm kizlarrrr
grip oldum dun fena sekilde tam avm ye gettik gezmeye orda usume titreme zangir zangir tum vucudum agridi biseyyim yokkenn aniden oldm dogruca hastahaneye gittim igne yapildm simdi yatiyom kocuste evde bugun oda rahatsiz gitmedi ise o pcde bende telden yaziyomm

Kokiss bi gunde 3 kez haa tamam 3 kez sirun yokda anan evdeykenmi paris hemide 3 kez laaa azgin garu sapukk ayip ayipp hahaha

:KK53::KK53::KK53: duydumu aceppp:KK30::KK30::KK30:

napimm kocam çok özlemiş halam geldiydi gitmişken coştuk parisi business ile tamamladım:KK52::KK52:

3 sene çocuk yapmamaya karar verdim nasıl korunyonuz evliler şapka şemsiye yoksa leblebi gibi ilaçlarlamı...spiral zımbırtısı yara yapar die istemiom:KK50:

çokkk şıkımm vallah billahh ama telde çeksem bile bura yükleyemem kartlı yükleniyo bu leptop 'a kart gircek yer yok kablolu değil telf....

resim var ama yükleyemiom

vhat supla yolla len tvbe yarabbm naza cekme gorelım kokoş haln nasılmsss
Slmm kizlarrrr

alyaa asguuum nerdesınyaa bunlr habıre bırbırlerınıs evdklerını soluyorlr yalnz kaldım burdaa sende benı sev bacummm mujkk özleıdm senıı

X