Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bacım valla karşilikli otrydk göz kaş işareti yapıyodk birbirimize neyden etkilencem beeee
basımıza taş yagacakkkkkkkkkkkkk
çok sinirlenmiş kuranda yazıyomuş hiçbi kadın nayırrrr diyemezmiş çok günahmışşşş....
Laaa güneş doğrumu dinimizce caizmi değilmi nayır demekkkk
yok bacım valla karşilikli otrydk göz kaş işareti yapıyodk birbirimize neyden etkilencem beeee
sordugu kısıde guneşşşşşşşşşşşşşşşşş ahahahahahahahahhahahhahahahahaçok sinirlenmiş kuranda yazıyomuş hiçbi kadın nayırrrr diyemezmiş çok günahmışşşş....
kız dayanamazz o
dogru cok gunahmıs aslında ama ben hep gunaha gırıyorum ozamnnn napımmm istemeynce olmazkıı kızgınkn olmazz ama tabe neolrsa olsn hyr denmemelıymss:):)
sen dogruyu yapuyorsnda bırde zamana ayak uydurma varrr arada surndurmek sart :):)
:)
kız güneşş bigünde güzel uyan beeeeeeeeeeehanı pars marıs yok yaaaa ondn dedım
amaa düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnn :):)
nan ömrümüz geçiyo bugün yapma yarın yapma ne zaman yapcaz kız parisi
onun da geçken tadı gözel öhöm öhömmmmmmmmmm
öle bır korunma yontemımı varmss bizede solesınn
günaydınnn garularrr nasulsunuzz bakalım gece yıne uyuyamadım yavru kus saolsn hertarafım tutldu yaaa bu nedır yaaaa artık duzen ıstyrm bennn böhöhöhöh
ben herzaman koymam parislede barışırık ama istem dışı olyr bi bakıyom paristeyiz hahahahahhahahabende aynı böyleyim işte..azcık kızmayayım yani,direk parise yasak koyuyorum..
bence yatak ayırmak par,isten uzaklaştırmayı tasvip etmiyomakşama yumusarsın bacum sennn
sıkıyorsa ben gıbı 1 hafta kus kal hehehe
gercı ıyı bır ornek deılımm tabeee ama kızdımmı felaket kızarm
hahahahha koptum kızzzzzzzzzzbasımıza taş yagacakkkkkkkkkkkkk
çok sinirlenmiş kuranda yazıyomuş hiçbi kadın nayırrrr diyemezmiş çok günahmışşşş....
sordugu kısıde guneşşşşşşşşşşşşşşşşş ahahahahahahahahhahahhahahahaha
erkegınde kadın hayır dememesı gerkırrrr
kız güneşş bigünde güzel uyan beeeeeeeeeee
ben herzaman koymam parislede barışırık ama istem dışı olyr bi bakıyom paristeyiz hahahahahhahaha
bu arada nbr bublecimmmm
bence yatak ayırmak par,isten uzaklaştırmayı tasvip etmiyom
ama arada olar tabe kölemiyiz ulennnnnnnnnnn
hahahahha koptum kızzzzzzzzzz
büllük dmem den etkılenmıssındır belkımmmmm oooooooooo hasat hasta parıssssssssssssss haaaaaaaaa
büllük dmem den etkılenmıssındır belkımmmmm oooooooooo hasat hasta parıssssssssssssss haaaaaaaaa
ahahahahhahahh kısssss 21 aralıkta yaklaşıyor koket parıse yok demısss alamet mı bunlarrrrrr
canım bir evde çocuk oldumu o eski düzen geri gelmiyor malesef..en fazla uykun düzene girer..herşeyini ona göre ayarlıyorsun mecburen zaten..uyku saatin,yemek saatin,gezme saatin,temizlik günün,parise gitmeler falan..bu çocuklar bizi resmen robota çeviriyor.ellerinde görünmeyen bir kumanda var,oynayıp duruyorlar işte :)..allah yokluklarını göstermesinde amann..
öyle aslında ama bazı erkeklerde fena kullanır herşey dozunda yani anlayan erkege taktik söker
ben herzaman koymam parislede barışırık ama istem dışı olyr bi bakıyom paristeyiz hahahahahhahaha
bu arada nbr bublecimmmm
nan büllük kelimesi geçmedi bikeremmmmmmmm
ben fırsattan istifade ettim diyelimmmmmmmmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada nbr bublecimmmm
kız dayanamazz o
dogru cok gunahmıs aslında ama ben hep gunaha gırıyorum ozamnnn napımmm istemeynce olmazkıı kızgınkn olmazz ama tabe neolrsa olsn hyr denmemelıymss:):)
sen dogruyu yapuyorsnda bırde zamana ayak uydurma varrr arada surndurmek sart :):)
:)
heeeeeeeeeeee başımıza harbi taş yağacak
haydenn şirinceye kaçakkk