bende önceden çok kokoştumm..bakardım kendime ne güzel..ama anne olduktan sonra çok saldım kendimi..özlüyorum eski günlerimi ne yalan söyleyeyim..
ahaha hayatta bısey alırken dırek alamam corap bile buna dahıl evırır cevırrırım kırk saat
bende önceden çok kokoştumm..bakardım kendime ne güzel..ama anne olduktan sonra çok saldım kendimi..özlüyorum eski günlerimi ne yalan söyleyeyim..
özleme canım yaa..devam et..bende doğumdan sonra ilk altı ay kendimi salmıştım biraz..ama mutsuzluk hat safhadaydı..şaka bir yana insanın kendi için vakit ayırıp iyi hissetmesi lazım..ben mutsuzsam bunu oğlum da hissediyor eşim de..ben de zamanım olmuyor artık diyenlerdendim ama insan planlı yaşayınca inan fırsat yaratıyor kendine..
aynennn..bizim için normalde..yanımızda alışverişe gelenlerin ruh sağlığını bozuyoruz..bknz. eşimve bana yeter artık seç diyen bayan arkadaşlarım
nasıl beceriyorsun güzelim öyle planlı yaşamayı..ne kadar çabalasamda olmuyor,doğumdan sonra 2,5 ay evdeydim ne güzeldi..işe başlayınca bende film koptu..bir başladım koşturmaya hala devam işte..bukadar koşturmayada sorsan birşeye tam yetişemiyorum..bazen aynaya bakınca bu benmiyim diyorum..
olmaz manolya bekarken kendıne bakmıyorsan evlenınce hepten salarsın kıssss bende ole aman aman kokoş sayılmam ama bakımlıyımdır
şimdiden saldım olmuyor böyle toparlanmam lazım benim de
hoşgeldin manolya..ben de dün keşfettim burayı..kokoşşş kelimesini görünce balıklama atladım
günesimm valla orjinal mi bilmiyorum ama modeller aynı..ben buradan bakıp model belirliyorum kafamda sonra da gidip alıyorum.yoksa nettden bir çorap almışlığım yoktur
illa üzerimde görmem lazım hem de uzun uzun...
bence en iyisi sen mağazaya git , dene.. en iyi öyle içine siner..
bu arada kokoşluk içinden gelecek heralde yaa..ben küçüklüğümden süslüydüm.hala daha markete bile giderken üst baş değiştiririm..diğer türlü bakımsızken kendimi mutlu hissetmiyorum..ama şükür öyle alışveriş çılgını değilimdir..
kesın parıs durumlarınada ara vermıssındırr ahahahahahha
paris durumu ne kızz..yeniyim topikte ben,fransız kaldım bak şimdi..
paris durumu ne kızz..yeniyim topikte ben,fransız kaldım bak şimdi..
nasıl beceriyorsun güzelim öyle planlı yaşamayı..ne kadar çabalasamda olmuyor,doğumdan sonra 2,5 ay evdeydim ne güzeldi..işe başlayınca bende film koptu..bir başladım koşturmaya hala devam işte..bukadar koşturmayada sorsan birşeye tam yetişemiyorum..bazen aynaya bakınca bu benmiyim diyorum..
toparlan osman bebısssssssssssssssssssss
fıkı fıkı mıkı falan desem
sabah erken kalkarım zaten..bazı işlerimi sabahtan hallederim.işyerinde öğle aralarını mutlaka değerlendiririm.kuaför işim falan varsa özellikle ya ada alışveriş..akşam yemeklerini bir gün önceden yaparım.akşam oğluşum uyuyunca da yatana kadar iki saatim falan kalıyor.eşimle genelde film izleriz..
allah iyiğini versin
ayy doğru dedinn ama onada ara verdim..içim geçti benimm yaa..
sabah erken kalkarım zaten..bazı işlerimi sabahtan hallederim.işyerinde öğle aralarını mutlaka değerlendiririm.kuaför işim falan varsa özellikle ya ada alışveriş..akşam yemeklerini bir gün önceden yaparım.akşam oğluşum uyuyunca da yatana kadar iki saatim falan kalıyor.eşimle genelde film izleriz..