- 24 Ekim 2012
- 852
- 0
buyur canım hoş geldinnn
teşekkürler hoşbulduk..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyur canım hoş geldinnn
beni de alırmısınız aranıza
beni de alırmısınız aranıza
GEL GEL BACUMMM
KIZLR BUNLŞR ORJINALMI ACABAAA CUNKU hunterlerınnn ındırmlı fıyatı bıle 250 tl
69 a bulsydm coktana lrdm ama cakmada almak ıstmyrm yaa cakma almaktnsa markasz almak daha ıyı:):)
hoşgeldin manolya..bende bugün başladım bu topiğe,kokoşta değilim anne olduğumdan beri ama neyse..
hoşgeldin manolya..bende bugün başladım bu topiğe,kokoşta değilim anne olduğumdan beri ama neyse..
bıraz dısarı cıkp gelcm kımse kaybolmsn kızlr kendınızı tanıtn buaradaaaa
hoşbulduk valla ben de hiç kokoş değilim bekar olduğum halde bakımsızım olmuyor.......
GEL GEL BACUMMM
KIZLR BUNLŞR ORJINALMI ACABAAA CUNKU hunterlerınnn ındırmlı fıyatı bıle 250 tl
69 a bulsydm coktana lrdm ama cakmada almak ıstmyrm yaa cakma almaktnsa markasz almak daha ıyı:):)
hoşbulduk valla ben de hiç kokoş değilim bekar olduğum halde bakımsızım olmuyor.......
garuya bakk 250 tl den bahsedıonn ne zengunsun sen öleee
çakma almazmışş pehh
al al para cok sendee
burcu o ılk ekledığın süpermışş
hoşgeldin manolya..ben de dün keşfettim burayı..kokoşşş kelimesini görünce balıklama atladım
Günesimm valla orjinal mi bilmiyorum ama modeller aynı..ben buradan bakıp model belirliyorum kafamda sonra da gidip alıyorum.yoksa nettden bir çorap almışlığım yoktur
Illa üzerimde görmem lazım hem de uzun uzun...
Bence en iyisi sen mağazaya git , dene.. En iyi öyle içine siner..
Bu arada kokoşluk içinden gelecek heralde yaa..ben küçüklüğümden süslüydüm.hala daha markete bile giderken üst baş değiştiririm..diğer türlü bakımsızken kendimi mutlu hissetmiyorum..ama şükür öyle alışveriş çılgını değilimdir..
garuya bakk 250 tl den bahsedıonn ne zengunsun sen öleee
çakma almazmışş pehh
al al para cok sendee
burcu o ılk ekledığın süpermışş
hoşgeldin manolya..ben de dün keşfettim burayı..kokoşşş kelimesini görünce balıklama atladım
günesimm valla orjinal mi bilmiyorum ama modeller aynı..ben buradan bakıp model belirliyorum kafamda sonra da gidip alıyorum.yoksa nettden bir çorap almışlığım yoktur
illa üzerimde görmem lazım hem de uzun uzun...
bence en iyisi sen mağazaya git , dene.. en iyi öyle içine siner..
bu arada kokoşluk içinden gelecek heralde yaa..ben küçüklüğümden süslüydüm.hala daha markete bile giderken üst baş değiştiririm..diğer türlü bakımsızken kendimi mutlu hissetmiyorum..ama şükür öyle alışveriş çılgını değilimdir..
bendemarkete faln giderkene öyleyim çok dikkat ederim vee tam bir alışveriş manyağıyım deyim yerindeyseya o yüzden çeyizimi bile alamıyorum ne yapacağım bilmem:44::44:
çeyiz miii çok zor yaaa...ben eve tuzluk alırken bile çeşit seçerim..evlendiğimizde mobilya bakarken , eşimi bezdirmiştim resmen...yani kokoşşluk öyle sadece kendine üst başla değil bence ev eşyası falan içinde geçerli
kokoşşluun kitabını yazar gibi oldu son söz