- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
allah iyiğini versin
ayy doğru dedinn ama onada ara verdim..içim geçti benimm yaa..
hec sasırmadım bacummmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah iyiğini versin
benım koce hayatta bır gun onceden yapılmıs yımegı yımezzzzzzzzzzzzgunluk yaparım market yemek
ayyyy o kötü işteee..bizimki saolsun önüne ne konulsa yer
allah iyiğini versin
bacım bız burda ona parıse gıtmek dıyossss ben ve gunes bu konuda pek bı ıstıkrasızız ama koketa yanı konu sahibemız bır fııll parıste zaman gecırır
böcük hanımmm tam bır ates topu temızlık yemek tutumluluk parıssss onun elıne kımse su dokemez
hemen pes etme canım yaaa..daha çok genciz..canlan biraz...
pariss falan çok güldüm haahaaa...ben de yeni olunca jeton düşmemişti..
ayyyy onune ne koysan da yemez krıterlerı vardır arkadaslar bılır benım ne sıkıntılar cektıgımı hem taze ıster hem fecı derecede yemek secer
AHAHAHA jeton dusmedı ama sende paris konusunda iş var benceeee gozlerın ısıl ısl parlıyorrrrrr
hoşcakalın bacılarrrrrrrrrr ben kacar yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzz
hoşcakalın bacılarrrrrrrrrr ben kacar yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzz
ben niaşanlıyım eylülde düğünüm inşllh...kokoşluk çok güzel ve şık giymekse her daim itiraf ediyorum BEN BİR KOKOŞUMMMMKOKOŞUM-KOKOŞSUN-KOKOŞUZZ--YAŞASINNNNN
güneşimm ben seni diğer topikten hatırlıyorum ama sen beni unuttun demekki..ama diğer arkadaşlar için tanıtayım tabi..
32 yaşındayım , 7,5 senelik evliyim,5 yaşında bir kızım var ve çalışan bir anneyim..bursada yaşıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
manolyacım sende tanıt kendini,canım nerdensin,öğrencimisin..ufukta evlilik varmı?? anlat bacılarına bakalım
hoşgeldin manolya..ben de dün keşfettim burayı..kokoşşş kelimesini görünce balıklama atladım
günesimm valla orjinal mi bilmiyorum ama modeller aynı..ben buradan bakıp model belirliyorum kafamda sonra da gidip alıyorum.yoksa nettden bir çorap almışlığım yoktur
illa üzerimde görmem lazım hem de uzun uzun...
bence en iyisi sen mağazaya git , dene.. en iyi öyle içine siner..
bu arada kokoşluk içinden gelecek heralde yaa..ben küçüklüğümden süslüydüm.hala daha markete bile giderken üst baş değiştiririm..diğer türlü bakımsızken kendimi mutlu hissetmiyorum..ama şükür öyle alışveriş çılgını değilimdir..
garuya bakk 250 tl den bahsedıonn ne zengunsun sen öleee
çakma almazmışş pehh
al al para cok sendee
burcu o ılk ekledığın süpermışş
hoşgeldınızzz kızlarrr:):)
buble cnm yaa ınan hatrlayamdm ama tandk oldgun bellııı yabancı gelmedı nıckn hangı dıger topık peki:):)
bocuuum almıcam kızz 250 veremem dedım ztn daha yenı harley aldım bton para evrdım kcoe benı evden atar uygun yollu bısı alcm ama cakma almak ıstemrm bazı cakmalr cok anlasılıyor cakma alıcama markasz alırm demek ıstedım:)
benımde ayaklr ıslandı yagmrda spor ayakkbı gıyersm olacgı buu
gıttım vaıkıkdn corap aldm geldım sımdiiii:):)
hem eşi hem işi olanların toplandığı topikten kuzummm..uzun zamandır giremiyordum hatırlamaman çok normal..
hoşgeldınızzz kızlarrr:):)
buble cnm yaa ınan hatrlayamdm ama tandk oldgun bellııı yabancı gelmedı nıckn hangı dıger topık peki:):)
bocuuum almıcam kızz 250 veremem dedım ztn daha yenı harley aldım bton para evrdım kcoe benı evden atar uygun yollu bısı alcm ama cakma almak ıstemrm bazı cakmalr cok anlasılıyor cakma alıcama markasz alırm demek ıstedım:)
benımde ayaklr ıslandı yagmrda spor ayakkbı gıyersm olacgı buu
gıttım vaıkıkdn corap aldm geldım sımdiiii:):)
bacım bız burda ona parıse gıtmek dıyossss ben ve gunes bu konuda pek bı ıstıkrasızız ama koketa yanı konu sahibemız bır fııll parıste zaman gecırır
böcük hanımmm tam bır ates topu temızlık yemek tutumluluk parıssss onun elıne kımse su dokemez
bende istikrarsız grubundayım işte böcüğümü biliyorumm,şimdi okusa böyle yazdığımı zaten kızar bize kocalarınızın gönlünü hoş edin der
peff burcum gıttımıııyaaaaaaaaaaaaaaaaa esmosdan sna ahber getırmıstımmmm bebiş calısmalarına artık baslasınn cok paris yapması lazımm dıyorr hehehe:)