Kokoşş Hatunlar Kulübü

allah iyiğini versin
ayy doğru dedinn ama onada ara verdim..içim geçti benimm yaa..

hemen pes etme canım yaaa..daha çok genciz..canlan biraz...

pariss falan çok güldüm haahaaa...ben de yeni olunca jeton düşmemişti..

bende istikrarsız grubundayım işte böcüğümü biliyorumm,şimdi okusa böyle yazdığımı zaten kızar bize kocalarınızın gönlünü hoş edin der

hoşcakalın bacılarrrrrrrrrr ben kacar yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzz

görüşürüz..akşam akşam güldürdün beni..bende kaçıyorum birazdan..önüne ne konursa yer dedik adamı da önüne koyacak bir şeyler de yapmak lazım ama dimiiii

ben niaşanlıyım eylülde düğünüm inşllh...kokoşluk çok güzel ve şık giymekse her daim itiraf ediyorum BEN BİR KOKOŞUMMMMKOKOŞUM-KOKOŞSUN-KOKOŞUZZ--YAŞASINNNNN

garuya bakk 250 tl den bahsedıonn ne zengunsun sen öleee
çakma almazmışş pehh
al al para cok sendee

burcu o ılk ekledığın süpermışş

hoşgeldınızzz kızlarrr:):)

buble cnm yaa ınan hatrlayamdm ama tandk oldgun bellııı yabancı gelmedı nıckn hangı dıger topık peki:):)

bocuuum almıcam kızz 250 veremem dedım ztn daha yenı harley aldım bton para evrdım kcoe benı evden atar uygun yollu bısı alcm ama cakma almak ıstemrm bazı cakmalr cok anlasılıyor cakma alıcama markasz alırm demek ıstedım:)

benımde ayaklr ıslandı yagmrda spor ayakkbı gıyersm olacgı buu
gıttım vaıkıkdn corap aldm geldım sımdiiii:):)

peff burcum gıttımıııyaaaaaaaaaaaaaaaaa esmosdan sna ahber getırmıstımmmm bebiş calısmalarına artık baslasınn cok paris yapması lazımm dıyorr hehehe:)

hem eşi hem işi olanların toplandığı topikten kuzummm..uzun zamandır giremiyordum hatırlamaman çok normal..

hem eşi hem işi olanların toplandığı topikten kuzummm..uzun zamandır giremiyordum hatırlamaman çok normal..

amaa hatırlıyorum cnm adınıııı sadeec hakknda bısı hatrlayamadm tabııı baydr sohbt etmeynceee oluyr boleee ee artık buraya takılırsn hehe

hoşbulduk canım....

ben kaçıyorum arkadaşlar..yemek yapmam lazım..öoüldünüz:)

mersı annembenı tanıtmışsınenerjım hıc btmez benımm

bende istikrarsız grubundayım işte böcüğümü biliyorumm,şimdi okusa böyle yazdığımı zaten kızar bize kocalarınızın gönlünü hoş edin der

sızden garu olmassaten
kocanızın gönlünü hoş edın dıom ama kıme ekonomık olun tutumlu olun dıom ama kımeyok yok hakket sızden garu olmas cocukta oldu mu enerjjı sızde 0 kocalara yazık laa

güneşş sabancı kızısın mübarek
az harca lenntutumlu ol
alcan bı yağmur ayakkabısı ne markası arıon al dışardan 30 40 tl zaten lastık hepsı süreklı gıymen değiştırırsın yedek olur yanında eğer işe gıderken gyceksenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…