bebekliğinin tadını çıkar canım..hani eskiler diyor yaa büyüdükçe dertleride büyüyor diye,inan çok doğru bir söz..ben şimdi bebekken yaşadıklarımızda sorunmuymuş diyorum..biran önce büyüsün diye gözünün içine bakıyordum ozamanlar,şimdi tersine dönmeye başladı keşke hep bebek kalsaydı diyorum
haklısın karnımdakende doğurcam die sevinyodum karnımda kalsadı diceksin dediler şimdi halim berbat:26:
yürüse taşımasam iyi olur die düşünyom sırtım çok ağrıyo zor olmaya başladı
ben gedummmmmmmmmmmmm
,evetttttt 2010 ekim doğumlu oğlum...senin heralde 2010..ekim de de tam olsun:)
Kızlar Günaydınnnn
Hatırladınız Mı Beniiii ?????
anladım komple taşıncakmısınız oraya?
ben devlet dairesindeyimm...Yoksa çalışamazdım herhaldeee bebek çok yoruyor gecelerim uykusuz yorgun geliyorum
,
yok cnm 2010 hazıran :)
oo nasıl hatırlamayızzkı senıı
selam kzılr ınsan bır cagrı cakardı burdymssnz gercı benm sabah streslı ve karısıktı buarada trendyoldn levıstan kot almstm dar paca harıka bıusı amaa kucuk geldi hihihihih totom buymus benmm ıade edıcm:)))
bır de hala yagmr cızmesı bakıyorumm ya cok karasz kaldımmm begendgm cok uzuunn dıgerınn tarzı cok farklııı
hayırlısı olsun canımm..şükür tabi,hiç olmamasından iyi yine böcüğüm..bu hayatta kolay bir şey yok heralde canım,varsada bende göremedim daha.afiyet olsun sana güzelimm
şu alya garusunun bucusunu sil bence Alya yok ben varımmm
seninki abiymiş :) ben geçen gün aldım öyle bir çizme..siyah ..hunter dan aldım..çok güzel.. tavsiye ederim bir bak ..
yok kolaya bişi yok
mıras kalırsa orası başkaa
güneş len nasıl aldın kotu be netten gıymeden etmden dokunmadan gördun mu bıde ıade ıle uğraş
gt mağazada dene gy al baksana
bı sürüda botlar var sen nasıl bısı ıstıyonkı
hunter cok pahalı cnm yaaaa
daha uygun yollu bişi istiyorum simdi harleylerım cok agır gunluk gıyemıyorum bacagım uyusuyor hafıf bısı lazım bana su ıkısı arasında kaldım
aslında
Casa Rossi - RLJ1949 - Siyah
digeride su
Queen Bee Kadin Yagmur Cizmesi Siyah Lastik Yagmur Cizmesi - Shophistica.com - Hep Moda, Çok Moda - Ayakkabı ve Çanta
bunu sevdım ama cok uzunn uzun sevmıyorum oyuzdn karaszm anlıcn
kız levıss bellı markaaa cok guzldı ama artık tot buyums bır buyuk bedene gecmsm uzn zamndr kot almıyrdm levıstn magazadn 150 tlye alcana ındrmden 30 a 40 almak mantıklı ıskı bedenını bılesın soncta aynı marka kalıplar bellıbırde ıadede bişi yok
ucretsz kargoyu gonderyrsn onlrda 10 gun ıcnde hesabına paranı egcıyorlrr valla nettn alısversss dısrdakıne gore daha kolay gelyr bana yerı gelıyr dısrda ıade almyrlrr degsm yaprsnz en fazla dıyorlar hehehe burd aolemı al 2 beden olmayanı ıade et yada begenmzsn ıade et :):) ay ne cok uzn yazdm bocum sana bebem
daha uygun yollu bişi istiyorum simdi harleylerım cok agır gunluk gıyemıyorum bacagım uyusuyor hafıf bısı lazım bana su ıkısı arasında kaldım
aslında
digeride su
Queen Bee Kadin Yagmur Cizmesi Siyah Lastik Yagmur Cizmesi - Shophistica.com - Hep Moda, Çok Moda - Ayakkabı ve Çanta
evet biraz pahalı ama ben de ayakkabı çanta hastalığı var..dayamanıyorum..cassa rossi güzel bence..uzun bende çok sevmiyorum.bu modelin acı kahve rengi de güzel olur..yeni modelleri çoğu bu tonlarda genelde..
ALLAH ALLAH alya benım için hep var ulennnn sılemezsın kalbımdennnnn
aslında
digeride su
evet biraz pahalı ama ben de ayakkabı çanta hastalığı var..dayamanıyorum..cassa rossi güzel bence..uzun bende çok sevmiyorum.bu modelin acı kahve rengi de güzel olur..yeni modelleri çoğu bu tonlarda genelde..
ya butce onemli deıl aslında ama maksat yagmur cızmesı almak normlde gıymek ıcın var bıack parcam kcoemde getrttck bırde sıyah lazım hersyle gıyebılecgm bısıııı hanı deıdm pahalı olmasınn burberyy nerdeydıkı canmmm yanı sıte ver bana bakaym aklındaysa yoksa casa rosıyı alcm sanrmmmmudodada begendım kalmms begendıkelrımı bulmyrm hıc
aslında
digeride su
kız levıss bellı markaaa cok guzldı ama artık tot buyums bır buyuk bedene gecmsm uzn zamndr kot almıyrdm levıstn magazadn 150 tlye alcana ındrmden 30 a 40 almak mantıklı ıskı bedenını bılesın soncta aynı marka kalıplar bellıbırde ıadede bişi yok
ucretsz kargoyu gonderyrsn onlrda 10 gun ıcnde hesabına paranı egcıyorlrr valla nettn alısversss dısrdakıne gore daha kolay gelyr bana yerı gelıyr dısrda ıade almyrlrr degsm yaprsnz en fazla dıyorlar hehehe burd aolemı al 2 beden olmayanı ıade et yada begenmzsn ıade et :):) ay ne cok uzn yazdm bocum sana bebem
beni de alırmısınız aranıza