Kokoşş Hatunlar Kulübü

:) bebemm bugn bahcemde yeserenn umutlara basladımmmm:KK43::KK43:

tımammmm :KK70::KK70:baby

ay nıye üzülüyonkı:)bence ıyı yaptın cnm o da farklı kadınları anlatıyo beğenceksın hemede bıtrceksın bence
her kıtap bı olmuoo
ama bak ben sis ve geceyı cok beğendım bab ı esrardan cok
bugunde başlayaılırsem kavim e başlıycam gene ahmet ümit ama sanırım başlayamam kocem gelıo
akşam temızlık ütü yaptım yaprak sardım

ay nıye üzülüyonkı:)bence ıyı yaptın cnm o da farklı kadınları anlatıyo beğenceksın hemede bıtrceksın bence
her kıtap bı olmuoo
bugunde başlayaılırsem kavim e başlıycam gene ahmet ümit ama sanırım başlayamam kocem gelıo

vayyyyy once sarmalrı hupleteceklerr sonrdaaaa fiki fikiii
böcük buarada çekilş konudunda senın hıc sesın cıkmadı pintiliğin mi tutu gene:KK53::KK53::KK53::KK53:

caymaca yokk guneşşş herkes ufaktan kenıdını tanıtır sende ona gore alırsın
dıp not 36 beden gıyınıyorummm
pantolonda kot bedenım 26/32
bluz larda markaya gore s/xs
aklında bulunsunnn

bence limit belirleyelim bide kıyafetse kıyafet ev hediyesi felan almıyalım ne bilim işteee katılmak isteyen varmı peki?

evet doğru dion ödemeler az millet para vermio laaa bankalarda dönüo paracıklar bankalar sömüryo herkesiii

aynen ya herkes aynı şeyı dıoo
çekler gerı dönüyoo bız onları kredıde kullanıyoz hopp aynı gün bız öduyoz gerı dönunde nakıt zaten yok:KK14:

akşamam parıs var osamannnnnnnnnnn

benim halam geldiii çok huysuzum kocişe bağırıp saldıryom hırrrrrrrrrrrrr hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gibiyimmmm $kurtsoftsmiley0243fi.gif

bence limit belirleyelim bide kıyafetse kıyafet ev hediyesi felan almıyalım ne bilim işteee katılmak isteyen varmı peki?

ben sahsen sadece bırbırımızden anı olsun dıye ıstoyrummm hatıra olsunn gıydıkce hatırlayıyım yada kullandıkce herneyseee
katılmak ısteyen katılsınn ıstemeyen katılmasın zorla olcak degıl 2 kısı olursa bırbırıne alır nolcakkk

ahahahahhahahh bak nekadan kolaymıs demı:KK53::KK53::KK53::KK53:

sana semsıye almk vardoya huhhha bebek:)

her kıtap bı olmuoo

HEE DOGRU İŞTE NEYSE BIRZDA EVDE fenalastım dunn nefesım falan gıttı ondn boyle kotym bugnde

Bana koket cıkarsaaa sexy bısey alırım
böcük çıkarsa kumbara alır ılk parasını koyarım
guneş çıkarsa azdırıcı hap alırım

vayyyyy once sarmalrı hupleteceklerr sonrdaaaa fiki fikiii
böcük buarada çekilş konudunda senın hıc sesın cıkmadı pintiliğin mi tutu gene:KK53::KK53::KK53::KK53:

yanı ne sandınnnn demeyı cok ıstrdım ama kocem cok üzgün cnm ananesını kaybettı yaa:KK5:

yok ben öle sevmım yanlış anlama eğer bende bişi gördün ıstedın o zaman alırım ama kımseye hedıye alma konusunda başarılı değilim
kokete öle yaptım mesela:KK19:

yanı ne sandınnnn demeyı cok ıstrdım ama kocem cok üzgün cnm ananesını kaybettı yaa:KK5:

Yok ben öle sevmım yanlış anlama eğer bende bişi gördün ıstedın o zaman alırım ama kımseye hedıye alma konusunda başarılı değilim
kokete öle yaptım mesela:KK19:

katılmıcan yanıııı onu bılekde pintiii garuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

X